Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Да не пълним темата на Софиянци ;)
За сега има предложение за среща на морето или около Ст. Загора ;) Давайте да видим дали ще можем да се съберем да се видим кой на колко лимонади държи :)
Мен лично не ме притеснява къде ще е збирката Защото съм у Центъра на Вселената :P но имам леки симпатии за морето ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Давайте да е на морето, но да не е Юни, защото имам 2 събития:
- Сватба
- Жътва

А пък ми се идва...
Ако е в Ст. Загора пак бих дошъл
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

За морето ... ще е кофти да караме Софиянци да се разхождат чак до там ;) Макар, че така или иначе са запланували моренце :P Тук покрай Габрово в местността Узана има доста хижи в които може да се отседне и през лятото ;) Високо в планината ;) Все пак мнозинството трябва да решим ... няма да можем да удисаме на всеки го ;) Като се съберем повече желаещи да се съберем на едно .. може да пуснем нещо като Анкета да видим кой къде предпочита и после да мислим наново ;)
Ръца Пръца

amplified

Аз съм свободен към края на Юли нататък :) Той отпускарския период кога беше?

Alexi

според мен около центъра на БГ е най добре за да е еднакво отдалечено за всички .. някое хотелче с голям паркинг, в планината ,ще е ок

BIGFORDFAN

Аз Ви предлагам един хотел в който всеки месец отсядам, има огромен паркинг, намира се до парк Кенана(чист въздух), ресторанта е голям и с добра кухня/цени... http://pochivka.bg/o-1121-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F
П.С. може да се разходим до Перперикон примерно  ;)

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

alishanov

Цитат на: dmitarcho в 09 Април 2012 21:18:46
За морето ... ще е кофти да караме Софиянци да се разхождат чак до там ;) Макар, че така или иначе са запланували моренце :P Тук покрай Габрово в местността Узана има доста хижи в които може да се отседне и през лятото ;) Високо в планината ;) Все пак мнозинството трябва да решим ... няма да можем да удисаме на всеки го ;) Като се съберем повече желаещи да се съберем на едно .. може да пуснем нещо като Анкета да видим кой къде предпочита и после да мислим наново ;)

+1 за местността Узана. Много е красиво !!! (thup)

VENTCI

Най-вероятно сте забравили, че такава тема има - тук
Идеята за хотела в Хасково е хубава, а може и в Родопите примерно ;)

Dmitarcho

НЯкой модератор да се погрижи да измести темата ;) Извинявам се, че съм дублирал нещата така ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Нека си е отделно - размисли и страсти само за националната среща.

Цитат на: BIGFORDFAN в 09 Април 2012 21:56:20
П.С. може да се разходим до Перперикон примерно  ;)

Цитат на: alishanov в 09 Април 2012 22:53:48
+1 за местността Узана. Много е красиво !!! (thup)

Нали се събираме да се видим, запознаем и да "открием" клуба, няма да ходим да си показваме фотоапаратите, да ловим риба... Едва ли е толкова важно да има природа и гледки според мен. Да не стане в един момент като ония идеи от clubford.org, дето за националната среща на автомобилен клуб се подготвяха състезания по рецитиране на стихотворения, готвене и т.н.:

Цитат1. 3 отбора (по 5-10 човека) по желание, 10 кила мръвка (примерно), подправки и посуда , 3 барбекюта
Задачата - за определено време да приготвят барбекю-храна, сготвена по най-вкусния начин и поднесена по най-елегатния начин за най-добро време.
Жури или представител на всеки отбор със завързани очи оценява вкуса и избира най-добре представил се отбор.
Така да си приготвим обяда на 4.09 с някоя друга каса бира
2. Ориентиране в гористата местност около хотела. Задачки в стихотворна форма, които да водят отборите към следващата "точка" от маршрута (Яким може да ни помогне  ) може да има задачи, свързани с басейна (пр. да извадяте нещо от него). Тази играще изисква малко предварителна подготовка в изибирането на маршрута и отбелязването на "точките" по него. Аз мога да измисля задачите, Яким да ги превъплъти в стихчета  Тук броят на участниците/екипите може да е неограничен, семейства, приятели. Най-бързията и точният в изпълнението печели. Награда - идеи?
3. Една игра с топки (Сашо й знае името, аз не го помня) на принципа на кърлинга
4. Иво спомена и за едни тетрадки за децата (че ще ги има доста май)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

ПИСТА!
От последните срещи се вижда ясно, че имаме автомобили за нея, както и старозагорци!

BIGFORDFAN

Цитат на: amplified в 10 Април 2012 00:25:54
ПИСТА!
От последните срещи се вижда ясно, че имаме автомобили за нея, както и старозагорци!
Старозагорци имат, ама нашите Мондеота са стокови мотори всичките... не съм против де, просто малко хора имат автомобилите за писта(Sierra, XR2 и т.н.)

amplified

Абе... да свирят гумите е достатъчно :)
Не говорим за летене разбира се, някое леко слаломче едно друго - абсолютно любителско и аматьорско.
Кеф да има!
Стоково-мокови той Анатолий ще ни тунингова бе  (stir)

G_o_c_e_v

На входа тунинг билетче, 5лв и вдига 5 коня горница, респективно 100лв са за 100 коня горница >:D Анатолий да му мисли от къде ще ми ги изкара :D

Pyrhel

Офф: Анатолий ако има късмет утре себе си ще ДОтунингова. (stir) (tts)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

ЦитатНали се събираме да се видим, запознаем и да "открием" клуба, няма да ходим да си показваме фотоапаратите, да ловим риба...
И на мен ми е това идеата като за първо събиране ;) За пистата ... ще е плюс ако има, които иска да си пили гумите и да си начеше крастата ;) аз после може да мина с комбито да събера каквото е останало по пистата :P Значи към Ст. Загора да се ориентираме тогава ;)
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

http://www.byalokamane.com/home.php  ето ви добър вариант, близо е до Калояново и т.н.

vladi tanev

Здравейте,само да отбележа че и ние от Стара Загора ще присъстваме ама нека има там нещо писта-миста,плац-млац, да поизтъркаме някоя гума,то и ние нямаме кой знае колко коне ама мерака е в повечето това си е  съборче,гуми,муми,бири,скари,цър,пър нещо по весело не да ходим на излет,тоест това е моето мнение никого неискаме да ангажираме но мисля че ще е по запомнящо и по весело отколкото да се забием в някой хотел и да си изхарчим парите за глупости а вместо това не ги дадем за някой литър бензин и малко гуми  (happy) (happy) (happy).
Най добре е да се посочат определени места и се направи като анкета като да не се изключва и опцията поне за нас да се спи и на палатки,малатки и по коли все пак трябва да си пробваме и барбекютата какви дрифтове може да се прави по тях със мръвката  :D

Пак казвам неискам никого да ангажирам със казаното за мен това е събор а не по хотели.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Alexi

поне за драгче не е лошо да има някое пътче наблизо ,дори и да не е пистичка ..

G_o_c_e_v

офф: Може даже и категория по "димност" да се заформи (rofl) макар че ме съмнява някой да докара повече пушак от мене >:D

Vasilev

Ще имаш конкуренция. Не сме малко с фритюрници  :D

toretosz

Най интересната тема за мен да се сберем да се видим.По мое мнение един автоклуб като си прави автосъбор трябва да мирише на бензин, гуми  скара и дъх на хмел (fri).Не е задължително писти ,драгове,дрифтове таим атак и др.а просто да покараме да се посмеен да се повеселим и да изкараме един страхотен ден с любимата марка (ade).Ако се спрете около Стара Загора имаме няколко местенца кадето може да се повеселим.
малко видео материал от непренудено неделно събиране.
https://vimeo.com/39779234
https://vimeo.com/39778699
https://vimeo.com/39646463
https://vimeo.com/39644331

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

BIGFORDFAN

Предполагам че почти всички тук искат да направим такава среща, но все пак трябва да има и хотел, не всеки му се спи в колата. Иначе задължително трябва да има къде да се пилнат гуми... давайте конкретни предложения обаче! Поздрави!  (fri)

escobar

toretosz

ето едно предложение от мен.На 6 км от Казанлък се намира с Енина което разполага с стар изоставен полигон
http://maps.google.bg/maps?q=%D0%95%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0,+%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D1%8A%D0%BA&hl=bg&ie=UTF8&ll=42.649064,25.401957&spn=0.004309,0.010568&sll=42.725232,25.481544&sspn=4.406631,10.821533&oq=%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0&t=h&hnear=%D0%95%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0,+%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D1%8A%D0%BA,+%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0+%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0&z=17
за съжаление е в много лошо състояние но за 2-3 часа колкото да си покараме малко става.
http://www.youtube.com/watch?v=a45HyO2AD2U&feature=player_embedded#!

от тук нататък ако се спрем на този вариян има хотел в самото село за 70 човека,може в Казанлък, на 12 км някъде е язовир Копринка.

До сега не сме ходили там за да видим какво е реалното състояние но лесно може да се провери.

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Dmitarcho

Май нещо замря тази идея за събор на форума ?!?
Ръца Пръца

ForeverFord

Най-удачното решение според мен за място къде да е,е някъде в центъра на България за да е удобно за всички.Е ще има случай и в които на някои ще им е по-близко,от на останалите но какво да се прави  (fri) (fri)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

toretosz

В общи линий се вижда че има желаещи да се съберем може и  малко но има,просто липсват конкретни предложения и дати.Предлагам да се правят конкретни предложения и да се пусне анкета тъй като времето си минава.Според мен може да се пусне дори в момента да тече поне анкета за датата и само в последствие да се добави мястото.