Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Danchev

Летището в Сливен знам, че е общинско и затова все още достъпа е свободен ... от друга страна постоянно има коли там, кой кара, кой лети с РЦ самолетки и става калабалък.
How about a magic trick?

BIGFORDFAN

Май имаме агенти в Сливен, ако могат да проучат на място...

deshi

Мен ми е все тая за мястото... +1
Грозен си кат` OHC  .....

Alexander

В Понеделник вечерта ще имаме информация за условията в Сливен.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Виктор Велев

Някакво развитие по въпроса?  (coffee)

Alexander

Чакаме отговор, задействани са нещата! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Dmitarcho

Аз ще имам информация за Летище на Междене утре след 17:00 ;)
Ръца Пръца

Bobi

Понеделник и утре минаха доста отдавна :D

pantata

Цитат на: Bobi в 22 Юли 2012 21:23:53
Понеделник и утре минаха доста отдавна :D

Утре без пари, нали знаеш :D

Все пак утре е и понеделник ;)

Vas

До края на годината има доста понеделници  ;)

Alexander

Съжалявам за бавенето, но просто не стана толкова бързо колкото си мислех! Действа се по-въпросът. Летищото било собственост на военните и затова малко се забавят нещата

by hotblooded

Dmitarcho

И аз се извинявам за забавянето, ам шефа на пързалката е битер габровец :D звъня му от 2 дена - гласова поща, днес благоволи да ми ПРЕЗВЪНИ :D :D :D
Та ... "началника" иска по 2 лв. на човек /странна работа - не на кола ам на човек/ за цял ден на летището. Ако сме повече навалица, може да ни осигури и нещо като кетъринг - безалкохолни и тем подобни, това може да се уточни допълнително ако ще сме там. Една седмица предварително иска да потвърдим. Ако ще сме там, дайте да се разбираме по навреме, че да търся и места за хъркане ;) Аз лично си мисля, ако ще сме тук /Габрово,Междене/ да отседнем горе на Узана - природа, вечер е прохладно /да не казвам студено/, аи цените май са сносни. Има и малки хотелчета.
Ръца Пръца

Виктор Велев

аз съм за според вас колко човека ще сме горе доло 100 ?  :-[

Dmitarcho

100 човека .. са приблизитгелно 50-тина коли ;) А дано ;)
Ръца Пръца

Виктор Велев

ние от стз сме около 20 коли

Danchev

How about a magic trick?

Светльо

С преспиване някъде ще е просто уникално, но където и да решите аз съм ЗА  (fri)  (happy)

deshi

С бай Владо завоите на Узана много ги харесваме, ще има part 2 :)

Виктор Велев

ако всички дойдат се сещам за около 15 коли... 8)

toretosz

аз ако може да помоля за снимки или някой линк с клип  за тва летище
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Danchev

На 3-та страница съм дал линк от Хонда събора :)
How about a magic trick?

Dmitarcho

Само, че сега тревичка си е пробила път между бетонните плочи ;) Но е в "допуските" поне на пръв поглед от далече ;) Ако ме пуснат понеделник, ще вляза да направя една - две отсечки да видя дали ще подскача кораба ;) но ме съмнява да окаже някакво влияние тревицата - както споменах, като ходих на оглед /летището беще заключено/ и отдалеч го огледах, се виждаха тревички между бетона.
Ръца Пръца

deshi

Виж нещо за завои... Нали знаеш... "happiness is not around the corner, happiness is the corner"

Dmitarcho

Еми летището е право ... Това си говорихме с Анатоли, евентуално ако сме на това летище, да намерим конуси от някъде и да "напрвим" назавои :)
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Почти всички събори на автоклубове в БГ се провеждат или на Калояново, или на някое летище (най-често Сливен и Междене), като на летищата си го правят с конуси за италианско преследване примерно. Ние няма да откриваме топлата вода все пак, не виждам проблеми в това, особено след като другия ни вариант пак е летище (Сливен). Поздрави и наздраве!  (fri)

sierrata

Аз също мисля че Сливен е много удачно  (fri)
Only cosworth is my God

Danchev

Сливен определено е по-добро от към инфраструктура, има и магазинчета наблизо ако на някой му потрябва нещо :) вече зависи какви условия ще предложат за провеждане на мероприятие там.
How about a magic trick?

MrSierra

предложението за Сливен е доста добро и като сравнително централен град,има и възможност който иска да покара а и хотелчета има и кръчмички за разпускане,не съм запознат с цените но едва ли ще са много големи

vladi tanev

Имам едно питане след като се намери мястото въпроса ми е дали се говори и дали има възможност да се преспи и там кой на палатки кой във колите няма значение понеже не всеки ще му се ходи по хотели.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа