Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Да не пълним темата на Софиянци ;)
За сега има предложение за среща на морето или около Ст. Загора ;) Давайте да видим дали ще можем да се съберем да се видим кой на колко лимонади държи :)
Мен лично не ме притеснява къде ще е збирката Защото съм у Центъра на Вселената :P но имам леки симпатии за морето ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Давайте да е на морето, но да не е Юни, защото имам 2 събития:
- Сватба
- Жътва

А пък ми се идва...
Ако е в Ст. Загора пак бих дошъл
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

За морето ... ще е кофти да караме Софиянци да се разхождат чак до там ;) Макар, че така или иначе са запланували моренце :P Тук покрай Габрово в местността Узана има доста хижи в които може да се отседне и през лятото ;) Високо в планината ;) Все пак мнозинството трябва да решим ... няма да можем да удисаме на всеки го ;) Като се съберем повече желаещи да се съберем на едно .. може да пуснем нещо като Анкета да видим кой къде предпочита и после да мислим наново ;)
Ръца Пръца

amplified

Аз съм свободен към края на Юли нататък :) Той отпускарския период кога беше?

Alexi

според мен около центъра на БГ е най добре за да е еднакво отдалечено за всички .. някое хотелче с голям паркинг, в планината ,ще е ок

BIGFORDFAN

Аз Ви предлагам един хотел в който всеки месец отсядам, има огромен паркинг, намира се до парк Кенана(чист въздух), ресторанта е голям и с добра кухня/цени... http://pochivka.bg/o-1121-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F
П.С. може да се разходим до Перперикон примерно  ;)

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

alishanov

Цитат на: dmitarcho в 09 Април 2012 21:18:46
За морето ... ще е кофти да караме Софиянци да се разхождат чак до там ;) Макар, че така или иначе са запланували моренце :P Тук покрай Габрово в местността Узана има доста хижи в които може да се отседне и през лятото ;) Високо в планината ;) Все пак мнозинството трябва да решим ... няма да можем да удисаме на всеки го ;) Като се съберем повече желаещи да се съберем на едно .. може да пуснем нещо като Анкета да видим кой къде предпочита и после да мислим наново ;)

+1 за местността Узана. Много е красиво !!! (thup)

VENTCI

Най-вероятно сте забравили, че такава тема има - тук
Идеята за хотела в Хасково е хубава, а може и в Родопите примерно ;)

Dmitarcho

НЯкой модератор да се погрижи да измести темата ;) Извинявам се, че съм дублирал нещата така ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Нека си е отделно - размисли и страсти само за националната среща.

Цитат на: BIGFORDFAN в 09 Април 2012 21:56:20
П.С. може да се разходим до Перперикон примерно  ;)

Цитат на: alishanov в 09 Април 2012 22:53:48
+1 за местността Узана. Много е красиво !!! (thup)

Нали се събираме да се видим, запознаем и да "открием" клуба, няма да ходим да си показваме фотоапаратите, да ловим риба... Едва ли е толкова важно да има природа и гледки според мен. Да не стане в един момент като ония идеи от clubford.org, дето за националната среща на автомобилен клуб се подготвяха състезания по рецитиране на стихотворения, готвене и т.н.:

Цитат1. 3 отбора (по 5-10 човека) по желание, 10 кила мръвка (примерно), подправки и посуда , 3 барбекюта
Задачата - за определено време да приготвят барбекю-храна, сготвена по най-вкусния начин и поднесена по най-елегатния начин за най-добро време.
Жури или представител на всеки отбор със завързани очи оценява вкуса и избира най-добре представил се отбор.
Така да си приготвим обяда на 4.09 с някоя друга каса бира
2. Ориентиране в гористата местност около хотела. Задачки в стихотворна форма, които да водят отборите към следващата "точка" от маршрута (Яким може да ни помогне  ) може да има задачи, свързани с басейна (пр. да извадяте нещо от него). Тази играще изисква малко предварителна подготовка в изибирането на маршрута и отбелязването на "точките" по него. Аз мога да измисля задачите, Яким да ги превъплъти в стихчета  Тук броят на участниците/екипите може да е неограничен, семейства, приятели. Най-бързията и точният в изпълнението печели. Награда - идеи?
3. Една игра с топки (Сашо й знае името, аз не го помня) на принципа на кърлинга
4. Иво спомена и за едни тетрадки за децата (че ще ги има доста май)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

ПИСТА!
От последните срещи се вижда ясно, че имаме автомобили за нея, както и старозагорци!

BIGFORDFAN

Цитат на: amplified в 10 Април 2012 00:25:54
ПИСТА!
От последните срещи се вижда ясно, че имаме автомобили за нея, както и старозагорци!
Старозагорци имат, ама нашите Мондеота са стокови мотори всичките... не съм против де, просто малко хора имат автомобилите за писта(Sierra, XR2 и т.н.)

amplified

Абе... да свирят гумите е достатъчно :)
Не говорим за летене разбира се, някое леко слаломче едно друго - абсолютно любителско и аматьорско.
Кеф да има!
Стоково-мокови той Pyrhel ще ни тунингова бе  (stir)

G_o_c_e_v

На входа тунинг билетче, 5лв и вдига 5 коня горница, респективно 100лв са за 100 коня горница >:D Pyrhel да му мисли от къде ще ми ги изкара :D

Pyrhel

Офф: Pyrhel ако има късмет утре себе си ще ДОтунингова. (stir) (tts)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

ЦитатНали се събираме да се видим, запознаем и да "открием" клуба, няма да ходим да си показваме фотоапаратите, да ловим риба...
И на мен ми е това идеата като за първо събиране ;) За пистата ... ще е плюс ако има, които иска да си пили гумите и да си начеше крастата ;) аз после може да мина с комбито да събера каквото е останало по пистата :P Значи към Ст. Загора да се ориентираме тогава ;)
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

http://www.byalokamane.com/home.php  ето ви добър вариант, близо е до Калояново и т.н.

vladi tanev

Здравейте,само да отбележа че и ние от Стара Загора ще присъстваме ама нека има там нещо писта-миста,плац-млац, да поизтъркаме някоя гума,то и ние нямаме кой знае колко коне ама мерака е в повечето това си е  съборче,гуми,муми,бири,скари,цър,пър нещо по весело не да ходим на излет,тоест това е моето мнение никого неискаме да ангажираме но мисля че ще е по запомнящо и по весело отколкото да се забием в някой хотел и да си изхарчим парите за глупости а вместо това не ги дадем за някой литър бензин и малко гуми  (happy) (happy) (happy).
Най добре е да се посочат определени места и се направи като анкета като да не се изключва и опцията поне за нас да се спи и на палатки,малатки и по коли все пак трябва да си пробваме и барбекютата какви дрифтове може да се прави по тях със мръвката  :D

Пак казвам неискам никого да ангажирам със казаното за мен това е събор а не по хотели.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Alexi

поне за драгче не е лошо да има някое пътче наблизо ,дори и да не е пистичка ..

G_o_c_e_v

офф: Може даже и категория по "димност" да се заформи (rofl) макар че ме съмнява някой да докара повече пушак от мене >:D

Vasilev

Ще имаш конкуренция. Не сме малко с фритюрници  :D

toretosz

Най интересната тема за мен да се сберем да се видим.По мое мнение един автоклуб като си прави автосъбор трябва да мирише на бензин, гуми  скара и дъх на хмел (fri).Не е задължително писти ,драгове,дрифтове таим атак и др.а просто да покараме да се посмеен да се повеселим и да изкараме един страхотен ден с любимата марка (ade).Ако се спрете около Стара Загора имаме няколко местенца кадето може да се повеселим.
малко видео материал от непренудено неделно събиране.
https://vimeo.com/39779234
https://vimeo.com/39778699
https://vimeo.com/39646463
https://vimeo.com/39644331

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

BIGFORDFAN

Предполагам че почти всички тук искат да направим такава среща, но все пак трябва да има и хотел, не всеки му се спи в колата. Иначе задължително трябва да има къде да се пилнат гуми... давайте конкретни предложения обаче! Поздрави!  (fri)

escobar

toretosz

ето едно предложение от мен.На 6 км от Казанлък се намира с Енина което разполага с стар изоставен полигон
http://maps.google.bg/maps?q=%D0%95%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0,+%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D1%8A%D0%BA&hl=bg&ie=UTF8&ll=42.649064,25.401957&spn=0.004309,0.010568&sll=42.725232,25.481544&sspn=4.406631,10.821533&oq=%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0&t=h&hnear=%D0%95%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0,+%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D1%8A%D0%BA,+%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0+%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0&z=17
за съжаление е в много лошо състояние но за 2-3 часа колкото да си покараме малко става.
http://www.youtube.com/watch?v=a45HyO2AD2U&feature=player_embedded#!

от тук нататък ако се спрем на този вариян има хотел в самото село за 70 човека,може в Казанлък, на 12 км някъде е язовир Копринка.

До сега не сме ходили там за да видим какво е реалното състояние но лесно може да се провери.

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Dmitarcho

Май нещо замря тази идея за събор на форума ?!?
Ръца Пръца

ForeverFord

Най-удачното решение според мен за място къде да е,е някъде в центъра на България за да е удобно за всички.Е ще има случай и в които на някои ще им е по-близко,от на останалите но какво да се прави  (fri) (fri)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

toretosz

В общи линий се вижда че има желаещи да се съберем може и  малко но има,просто липсват конкретни предложения и дати.Предлагам да се правят конкретни предложения и да се пусне анкета тъй като времето си минава.Според мен може да се пусне дори в момента да тече поне анкета за датата и само в последствие да се добави мястото.