Габровското Mondeo Mk3

Започната от Dmitarcho, 23 Март 2012 17:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

valyo08

Има малка вероятност, още да е имало въздух в системата.

marti1996

обикновенно сервизите изпращат рейката в сервиз за хидравлика, материала за рециклаж струва 2лв

Dmitarcho

Ми следващия път ще ти я пратя при тебе..да ми я отремонтираш за 10 лв ;)
Ръца Пръца

Milcho

Цитат на: marti1996 в 08 Октомври 2015 11:19:16
обикновенно сервизите изпращат рейката в сервиз за хидравлика, материала за рециклаж струва 2лв
Я обясни по-подобно моля те, че ми стана интересно.

А на автора на темата - честито. Цените са съвсем нормални.
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

marti1996

когато отидеш във обикновен сервиз той обикновенно ти сваля рейката и я праща в сервиз за хидравлика например моят сервиз работи с твоя сервиз и ми правиш рейките по 80лв, а материалите са 2-10лв макс за рейка като в това са гумички семеринги и уплътнения,шлайфане на прът понякога ако има корозия, братовчед ми прави рейки от там съм в час.

Dmitarcho

Моята рейка струва 160 лв. рециклирането. Не вярвам матряла да струва 10 лв. и да си слагат 150 лв. за труд ;) И междодругото.....виж колко струва един опръстен в МП - оригинален - 10 лв. Да са надули цената...как да е :) Мен ме интересува колата да е наред.
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Баровец си адаш, гледаш колата у фото-мое. Оправи ли се това тракане което остана или да идвам да ги почваме?

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Dmitarcho

Има шумове все още ... мама му §%*$§%§%№§$§% Събота ще мина да ги видя, какво ще ме излъжат ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Едни биалетки съм нагласили за утре - ако времето позволи ;) Дано тези излезнат по читави, предните изкараха година :( Благодарности на Виктор Велев ;)
Утре чакам още глезотии за Мондю...много му се събра напоследък....само да е посмял да не слуша ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Сега, като гледам, че ще сменяш биалетки си дадох сметка, че Аз още не съм сменял на Макса. От 2 години го карам в Б-я или това са 20 000 км и още не се е разтропал  8)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Като го купих Мондю ... и аз го карах 3 години без да ги пипам и без да лопат ;) Явно са били оригиналните - а те в МП струват по 200 пари :)
Ръца Пръца

Septerra

Аз за година, откакто го взех моето, навъртях 40к км - една предна и една задна биалетки заминаха, и двете бяха оригинални. По-здраво от оригиналното май няма.. :)

Dmitarcho

Ще покарам малко така :) да улекотим купето - да бяга повече. И докато разглабях...се зачудих къде да преместя Аукса....и му дупнах една дупка ей тука =>

Ръца Пръца

Pyrhel

Гледам от телефона и преди да почна да разгъвам снимката виждам калкулатора... Помислих, че ще го вграждаш като оня със 190-ката - за бърз досръп (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valyo08

Цитат на: Pyrhel в 17 Октомври 2015 18:37:48
Гледам от телефона и преди да почна да разгъвам снимката виждам калкулатора... Помислих, че ще го вграждаш като оня със 190-ката - за бърз досръп (rofl)
(rofl)

SICKandPROUD

Хахаха тоя с мергела беше един път. Голяма екстра е...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Dmitarcho

След малко и монтирани ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Добре е станало. Тапицера се е постарал.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Ръца Пръца

chokolino771

Пасва със салона,много добре е станало  ;D

valyo08

Цитат на: Dmitarcho в 09 Октомври 2015 06:30:56
Има шумове все още ... мама му §%*$§%§%№§$§% Събота ще мина да ги видя, какво ще ме излъжат ;)
Колега,какво се случва с "шумовете"?

Dmitarcho

Отшумяха :) Явно е доразработване.....или останал въздух... Не съм я и карал много колата...но за сега всичко е ток и жица, масло и нафта :) Смених и биалетките...сега ми е едно тихичко вътре, даже музика не си пускам - слушам само мотора как "трака" :)
Ръца Пръца

valyo08

Браво!Това да се чува!   8)

Dmitarcho

Че съм забравил да се похваля :D

Много добре се получи :) Момчето се е постарало доста :) С благодарсноти към chokolino771 , който ме свърза с майстора  (beer)
Ръца Пръца

Alexi

туй мойта топка ли е :)) много добре е станало ама сега трябва с ръкавици да караш

Dmitarcho

Мда ... все още е твоята топка :) Има едни малки шишенца ... дезифектант някакъв .. ще трявба да си взема ... ;)
Ръца Пръца

chokolino771

Нищоо,жули без ръкавици няма 20 години да караме тез Мондеота , дай боже таз догодина МК4  :)).Сега и подлакътника и кормилото слагам такава кожа

Dmitarcho

Днеска ме предаде стартера :( В опитите си да запаля .. чак започна да излиза пушак от предния капак - запали се :D След посещение при познат майстор ... подмениха всичко вътре - "капачката" /или там както се води/, четки/метки ... и сега пали като часовник. Влязло е масло от някъде вътре /надявам се, когато правив хидр. помпа/
Ръца Пръца

Dmitarcho

Ръца Пръца

ihovahi

Честито. Отклюва, заключва и пали нали?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!