Габровското Mondeo Mk3

Започната от Dmitarcho, 23 Март 2012 17:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Мда..всичко прави. Уж дойде с правилния чип за програмиране, но явно защото е китайче...нещо се инатеше. Ключарката даде едно от нейните чипчета и работата заспа ;)
Ръца Пръца

Mondeicho

Как става обучението? Аз имам само един ключ и си взех само кутийката със сгъваемия ключ, но другия модел и прехвърлих моята карантия.Иска ми се още един ключ да е резерва.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Благодаря, определено ще ми трябва твоята помощ. Ще поръчам един и ще те потърся за съдействие...
Извинявам се на колегата, че му спамя темата...

Dmitarcho

Няма проблеми ;) Бира пия :D
Ръца Пръца

V.Buzev

Кви пари те оскуба ключаря?

Dmitarcho

С него много се пазарихме :) 20 лв. за нарязване и 20 за нов чип и програмирването. Ключа идва с чип....но не искаше да се обучи...2часа го мъчи ключаря, и накрая ми даде негов чип и всичко стана. Направо без пари ми го направиха ;)
Ръца Пръца

m_focus

другия преговарящ няма да е бил габровец или поне не кореняк  :)) шегичка ;)
карай форд и бъди горд :)

V.Buzev

Баааа в Плевен за това което си написал ми обявиха цена 75 лв.

valyo08

Във Враца-15лв нарязването+30лв.чипа и обучението.Без пазарлък и познанство.

Vanko

20лв нарязване в Практикер ми обявиха, много ми се видяха.

Dmitarcho

Нарязването е толкова ... 20-тина лв. Вече програмирането и самия чип - кой колкото излъже ;) В МП ми казаха, че ще ми го програмират за 30 лв. но ако аз си имам чип.
Ключаря беше жена ... и доста и се усмихвах :P :P :P
Ръца Пръца

Mondeicho

И на мен за нарязване ми взеха 20 лв. Колкото до бирата, когато идваш насам се обади и с най-голямо удоволствие, тъкмо ще разгледаме и колите... (fe) (fe) (notworthy)

martin1977

С техен пирон е 20, даже 25 лева, иначе с мой един иска 15, друг - 10. Само за ключ говоря - без чипове, транспордери, електроника, обучение и др.

Dmitarcho

Ще я снижавам.....колко добре изглежда така :)
Ръца Пръца

ihovahi

На предния капак сложи няколко каси с бира и ще ти кажем  :)) :)) :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Ilian Petrov

С гуми, с джанти или двете ?  :)

Dmitarcho

С багаж :) Трябва само да измисля какво да сложа да тежи и на предните гуми :)
Ръца Пръца

Ilian Petrov

Ayyу, май само аз не загрях за какво става въпрос...  (rofl)

Mondeicho

За да не ти се уморят пружините мога да ти кажа къде да ги оставиш тези нещица (rofl)

TourneoRS

Като гледам, и ти си падаш по бързите кафенца  :)) . Можеше да сложиш всичко на тавана, тогава товарът щеше да е разпределен равномерно върху колелата , дори щеше да ти остане празен багажника.  ^-^
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Нямам багажмик за тавана, ни колани... :) Все пак рядко се случва да я тормозя така колата :)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Днеска обухме летни чепици. Това лято ще пробваме 215/50/17 ;) Благодарности на G_o_c_e_v  за двете предни гуменки ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Нещо всички закъсняхте с летните... кога кога ги сложих моите, още след срещата при тебе  :)) :)) :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Ilian Petrov

За размера добре, но сподели и марката все пак.  :)

Dmitarcho

Задните са Пирели П Зеро блябля :) Предните са китайчета някакви :) Втора употреба съм ги вземал - досвидяха ми 400+ за нови гуми :D Задните са края на 2013та година, предните са по-старички, но правилно съхранявани и почти нови.
Ръца Пръца

Dmitarcho

Да внимавате къде си паркирате колите :) Улуците на блока са ни уникални .. и от тавана не слизат до долу, ами се стърчат от тавана /6 етажа/ и зимата стават едни сталактити по метър високи и знам ли колко дебели. Хем знам ... и избягвам да спирам под тях зимата - иначе лятото няма проблем. Отбивам се днеска само да оставя един багаж у дома /на 1-вия етаж съм/ и веднага слизам. С излизането от входа .. чувам как пада шушулката до колата .. и отскочи парче и се тупна на капака :D Ако беше паднало директно на капака ... щеше да стигне до земята сигурно ;) Не е пъкната боята - няма да се страхувам от ръжа - пък то и капак - да си разждясва колкото иска. Да се пооправи времето ще го мисля ;)
Ръца Пръца

Mondeicho

Неприятна случка. Огънал се е капака и ще му трябва  боядисване. Здраве да е прави се ???

Dmitarcho

Не се ядосвам хич :) Дет се вика .. ако тъкмо влизах в колата по това време .. не се знае дали щях да мога да пиша в момента ;)
Ръца Пръца