Поражения по колата от недоброжелатели

Започната от Bobi, 15 Февруари 2012 20:42:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pantata

Баси, тая нощ са откраднали предната емблема на Мони :(

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Vas

Цитат на: pantata в 08 Февруари 2013 15:39:27
Баси, тая нощ са откраднали предната емблема на Мони :(

Имам емблема, ако искаш мога да ти направя снимка и да ти я изпратя. Само стои в гаража от 1 година
Беше на Ескорта на приятелката

pantata

Цитат на: Vas в 08 Февруари 2013 20:11:38
Имам емблема, ако искаш мога да ти направя снимка и да ти я изпратя. Само стои в гаража от 1 година
Беше на Ескорта на приятелката

Утре ще мина по моргите, ако за емблема искат пари като за половината предница на 20-ти пак пътувам София-Бургас, направо ще мина да пием по кафе ;)

BIGFORDFAN

И аз имам емблема, ама ще трябва да се върна в Сф. В понеделник може да ти я дам.

Pyrhel

Днес за 2ри път откакто е в мен мондеото беше надрано с пирона по вратите. И то без да съм запушил някого или да съм спрял на тротоар :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hitrata_lisi4ka

На мен пред блока, някой е решил да нарисува охльовче на задния панел на Пуфи...и общо имам отпечатък от около 4 "отворени врати" в същата област.
Искам нещо русо, може и метла!

whaaazp

Тази сутрин приятелка: "Защо колата ми (Peugeot 406 2.0 HDI) работи като мотор?"

Оказа се че вечерта някой си е припознал катализатора....   (angry) (batter)

Флекса е играл вечерта... >:D

tropper

Ужас! Откакто направиха мобилни инстументи (вкл. и флекс) на батерии играта загрубя!
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Nebhotep

Те ги режат с диамантени въжета, максимално бързо и безшумно!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

Ръца Пръца

amplified

Ще побързам със снижаването на колата....

momo76

Цитат на: amplified в 24 Април 2013 11:50:42
Ще побързам със снижаването на колата....
Няма страшно, те бензиновите не ги уважават много.

hotblooded

Цитат на: momo76 в 24 Април 2013 13:25:06
Няма страшно, те бензиновите не ги уважават много.
А сакън - лятото имаше акция - доста нови мерцове и баварци бяха "олекнали" от към катализатор. А скоро имаше и акция "огледало" - в цяла Мусагеница не беше останал мерц със странични огледала...

ValkataFF

Преди няколко дни 4  бр. капачки на винтилите с надпис ФОРД изчезнаха .Сега ще слагам вече обикновенни :)

hitrata_lisi4ka

Дебна аз от няколко вечери един да се върне с флекса и да звънна на полицията, че оная вечер оглеждаше отдолу колите на паркинга.

whaaazp

hitrata_lisi4ka

Аз съм сама женска...надали мога да уплаша някого.

Dmitarcho

Поражението си е от мене :D Докато се опитвах да я сваля решетчицата - половината ми остана в ръцете, другата половина в краката :D
Ръца Пръца

hotblooded

Това трябва да се брои за поражение от доброжелател :)

ihovahi

Миташки, недей да мразиш колата де  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Митак, другия път пробвай преди да разглобяваш - да пийнеш 2 диазепам-а - и да счупиш нещо - няма да ти пука  (rofl)

(Майтап бе уили)

Dmitarcho

То не е от умраза ... От несръчносt - с 3 леви ръце съм :D Аз ако тръгна да се ядосвам за подобни неща .... :D
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 06 Август 2013 14:23:18
То не е от умраза ... От несръчносt - с 3 леви ръце съм :D Аз ако тръгна да се ядосвам за подобни неща .... :D
Остави несръчността - опечените от слънцето пласмаси са "тука има - тука нема" - не знаеш кога ще ти излезе късмета

Bobi

Някакъв нещастник ми е откраднал едната капачка на джантата и вентила на една от гумите.

pAbLo

Задна лява врата излезе от боя на 6ти,след днес пак...
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

pantata

Чудех се в тази тема или в моята невероятна история, но май тук е по-добре, защото колата пострада леко.
Отивам аз до НДК да видя едни хора преди да дойда на фестивална. Търся си място за паркиране до НДК по Витоша в посока П. Евтимий. Виждам свободно място и се нагласям да паркирам, обаче изкача една жена и вика, че мястото е запазено и застава зад колата да не мога да дам назад. Отпускам леко съединителя и тя се качи на тротоара виждайки, че не ме интересува. Паркирам и мъжът и притичва през улицата и със засилка ми срита шофьорската врата. Първоначално много се стъписах и тоя вика нещо отвън от рода на разкарай се веднага, че ще съжаляваш. Не съм фен на саморазправите и отварям прозореца и ми вика:
Той: ще блъснеш жена ми, не я ли видя?
Аз: естествено, че я видях и няма да я блъсна, нали имам огледала, тя се премести и паркирах.
Той: това място е запазено.
Аз: Твое ли е?
Той: не
Аз: ами и аз мога да седна цял ден и да казвам, че мястото е мое.

Наблизо имаше патрул на КАТ и се запъти към тях. Слязох от колата и тогава видях, че до дръжката е леко хлътнало. Отивам и аз там и последва вече разговор с КАТ.

Той: Опита се да блъсне жена ми.
КАТ: Какво прави пешеходец на платното за движение? (явно видели случката, защото бяха наистина наблизо)

Обясних им, че вратата ми е изкривена. Запалиха и се преместиха до колата ми да видят. През това време този каза на жена си да ми снима колата и ще ме съдят за опит да я блъсна !?!?

От КАТ си записаха номера на героя, обадиха се на дежурния и ме пратиха в 4-то да пускам жалба. Та затова и пропуснах срещата.

Супермен беше с тъмно сиво Деи Нубира с номер С 0591 ВР, някой има повече инфо моля да ми пише ЛС.

Dmitarcho

Пф ... добре, че Милиционерите са "застанали"на твоя страна, и са си свършили работата. Дано жалбата свърши работа ! Успех
Ръца Пръца

Иван Вълков

Тео дано тоя не е някакво отмъстително к*пеле дето ще ти направи още простотии. Жалко за вдъбтината и разправиите.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

whaaazp

Тцтцц... това с местата ми е любимо.  :-[

Един чичо ме гони с бата преди известно време  :'( и вратата ми отваря в движение и т.н. И като звъннах на 112 - нищо, отидете в районното  (rofl)

p.s. Някои като видят чужда регистрация и тотално става зле работата.  :-[