Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

moni74

Опитах от лаптоп с преинсталиран Уиндоус. Грешката, която ми дава е:

----------------------------

Bobi

Alexi

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

moni74

С Хром през телефона дава същата грешка! Сега ще опитам с операта.

И с Опера е същия чеп. Който иска да види, ще му дам на лс паролата да опита. После ще си я сменя.

Pyrhel

Телефона да не си го закачил към нета, към който е и компютъра? Ако да, проблемът е в доставчика, кеширал е DNS записи. Ако ли не... Идея нямам, при останалите работи. Пробвах и през тестови профили през всички браузъри - няма проблем.

moni74

За проба - сега си смених паролата. Обаче след това отново не ми промени подписа.

hotblooded

Монка и аз пробвах да си променям подписа - при мен се получава....

Alexi

това явно е някаква бъгня свързано с кукита или кешове някакви .. на моето РС не става нито с ИЕ нито с мозила

whaaazp

Pyrhel

Ок, намерих от къде идва проблема. Когато имате написан фейсбук профил с линк се шашка парсъра (което не е нормално и трябва да го оправя).
Затова - ако ще пишете фейсбук профила си, напишете само потребителското си име там, а не пълния линк.

Вашият профил във ФБ има адрес: http://facebook.com/моето-име-тук. Не използвайте пълният линк, а напишете само "моето-име-тук" от линка, но без кавичките.

moni74

Блaгодaря. Видях, че си го опрaвил при мен. Върнaх си и преднaтa пaролa.

opex

Би било добре ако има възможност за добавяне на "UP" бутон под оп-постовете в раздел "Обяви", тъй като ще стои по-прегледно без редица "ъп"-постове, понякога страници.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ForeverFord

Един въпрос,като се цъкне на "Потребители" и после като се даде "Позиция",защо в низходящ ред ги дава "Администратор,Клубен Член,Модератор,Мото-Пфое,Почти Форд Фен,Форд Фен",мястото на "модераторите" не е ли преди "клучните членове",както и на "Форд феновете" преди "Почти форд фен".Позицията "Регионален представител" е между "Форд Фен" и "Почти Форд фен"
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ForeverFord

Май си прав,но първоначално като влязох останах в впечатление,че се сортират по низходящ и възходящ.

Dmitarcho

Като се редактира даден пост ... не го ли показва, като не прочетен/нов ?!?
Ръца Пръца

Pyrhel

Само го маркира с "нов" етикет, но не го показва в списъка с новите постове.

ForeverFord

Искам да попитам следното:Като дам на непрочетени публикации и прегледам всички непрочетени теми,после като дам на Форум пак ми излизат като непрочетени,само при мен ли е така ?

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

Някакъв бъг ли има , постоянно ми излиза бял прозорец .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Като има ъпдейти и временно (5-10 мин) така се получава, когато отваряш началната страница. Можеш да bookmark-неш директно линка с непрочетените и там този проблем се заобикаля.

Backstage

абе извинявайте..има неква промяна дето май пак съм изпуснал...каво е това " Форд фен - нова " и отдолу жълто квадратче? говоря за надписа под аватара ми

Dmitarcho

Pyrhel, каза, че ще пипа нещо по форума, и е възможно да има подобни "бъгове" за известно време ;) Няма да се плашиш ;)
Ръца Пръца

Alexi

Backstage

Pyrhel

Поогледайте се, пренаправих групите, в които попадат потребителите ни и е възможно да съм направил някоя глупост от недоглеждане. Имам предвид да не можете да публикувате някъде, да не виждате някой раздел или нещо такова. Не би трябвало да има проблеми, уж тествах, но драснете ако видите нещо подозрително.

opex

Имам предложение за бутон или нещо подобно за сигнализиране на даден потребител, че му е пълна входящата кутия и трябва да се опразни /ако иска/ за да получи съобщение.
Получих питане за нещо на ЛС от юзър днес, но не мога да му отговоря поради горната причина.
qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

Не схванах какъв е проблема. Изтриваш част от ЛС-тата и си ти?

opex

Не не, човека ми е писал аз си получавам съобщението, отговарям му и като цъкна 'изпрати' ми казва, че не е възможно, понеже неговата кутия е пълна.
Ако се познаваме по принцип не е проблем, имаме си координатите и ще се свържем/разберем, но ако не се познаваме няма как да го известя, че не мога да му отговоря, той ще се чуди защо няма отговор докато се усети, че му е пълна кутията и така

Другият вариант е да може да се изпрати и да се съхрани в темп, на отсрещния да му показва, че има Х-чакащо/и съобщения и след като освободи кутията да пропусне новото от темп-а в кутията му.
qaяכSTuning
Suum cuique