Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

За участието на потребителя да, за да се види всичко, което е написал човека - това си е умишлено.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mike28

Мога ли да помоля към имената на хората от УС да добавите и никовете им във форума, за да не гадаем тези, които не сме членове и по някакви причини нямаме възможност да присъстваме на срещите, следователно няма как да знаем кой например е Pyrhel.

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mike28

Имената ги виждам, повечето не ми говорят нищо без ник. ;)

ForeverFord

Pyrhel Дилов - Pyrhel
Борислав Христов -  amplified
Мартин Пашалиев - bay_huy
Александър Иванов - Alexi
Александър Филипов-Alexandar
Борислав Алексиев-Bobi

Само може на Bobi и Amplified да съм им разменил места,ще ме извиняват
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

mike28

Backstage

Цитат на: ForeverFord в 26 Май 2014 18:17:41

Само може на Bobi и Amplified да съм им разменил места,ще ме извиняват
не си  ^-^

TourneoRS

Някой има ли проблем със зареждането на форума ? При мен много бавно върви , дори понякога не зарежда цялата страница  ::) . На два различни компа съм пробвал , други сайтове нямат проблем .
Малко и на моменти е май ...
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

opex

тия дни забелязах, че над аватара пише "Форум на ФордБГ.ком" и от тогава просто ми бърка в мозъка, че би трябвало да е нещо като "Форум на БАФС" и не ми дава мира....
мисля, че имам OCD или нещо от сорта
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

kaloqn

Pyrhel

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

baibradar

Може ли да се направи всеки потребител да има място с избрани теми от форума. Нещо като фаворитите на браузера но с теми от форума. По руските форуми го пишат като "Избраное", а на всяка тема има бутон "Добавит в избраное".

Pyrhel

Когато добавиш тема в такава група какво се случва? Или просто седи някъде в менюто за по-лесен достъп?

baibradar

Да точно за по лесен достъп. Ако темата е стара и е потънала назад не се налага да е търсиш. Например - набелязал съм си няколко теми на колеги как се сменят и ремонтират някой неща а сега не ми трябват, но в един момент им идва времето и с 2 клика и си там. Ако е необходимо мога да пусна скринове как е при руснаците.

Pyrhel

Вече я има. Долу в темите има бутон добави отметка, горе в менюто има опция "моите отметки". :)
Ако се сетите за някакъв по-човечен превод на bookmark на български - давайте :D

SICKandPROUD

Много бърза реакция, доволно ми се вижда така с "моите отметки".  8)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

baibradar

Супер  (clap)
Благодаря за добавката.

pAbLo

Незнам нормално ли е но...
При натискане на бутона -> КЪМ САЙТА
Цитат
                  <span class="last firstlevel">Към сайта</span>

Линка е към fordclub.bg :-\
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

Цитат на: pAbLo в 26 Септември 2014 09:25:41
Незнам нормално ли е но...
При натискане на бутона -> КЪМ САЙТА Линка е към fordclub.bg :-\
Благодаря, оправено!

Цитат на: opex в 26 Септември 2014 12:19:56
Предполагам понеже клуб вече няма.
Бззт! Грешен отговор! Изтеглете нов случаен отговор и опитайте отново вашия късмет!

Всъщност, ето реалната причина (от 14 август):
Цитат на: Pyrhel в 14 Август 2014 02:24:36
Горе забравих да напиша, че на 11.09.2014 година изтича домейн fordclub.bg. Няма да го подновявам, ако някой има желание да го поддържа и потенциалният бъдещ УС му има доверие (защото явно до 11.09.2014 няма да имаме ОС) - да пише и да му го прехвърлям, за да го използва както намери за добре. Разбира се трябва да има акаунт при някой домейн реселър.
Или иначе казано, сега е моментът за хората, които го искаха, да си го регистрират на тяхно име :)

pAbLo

Като един виден археолог явно...
Къде ровя и натискам :D :D
Цитатhttp://fordclub.bg/forum/dnevnik/******/
Това от профила на потребителя,линк към дневника ;D

Pyrhel

pAbLo

Яяяя цАкни върху МОНДЕОТО или СИЕРАТА на Пърхел да видим ко чи стани ;)

Пепел да ти събера ли (rofl)

Pyrhel

Видях си ги първия път като писа, ама така ме домързя да си редактирам профила, че забравих :D

baibradar

Проблем ли има със форума та не мога да пускам мнения във раздел Аудио, видео ,GPS.
Непрекъснато връща тази грешка:

Forbidden
You don't have permission to access /forum/audio-video-gps/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Pyrhel

Не би трябвало. Какво слагаш в темата? Линкове?

baibradar

Да има и линкове. Същите линкове от Idrive съм ги пускал и преди и не е имало проблем, а сега не дава  >:(

hotblooded

Forbidden

You don't have permission to access /forum/dnevnik/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Da faq - не ми дава да си пиша в дневника :)

opex

И при мен се случи така в друга тема, но в съдържанието на текста бях пейстнал някакъв линк, вече не помня на какво. Без него поста се получи. Не че тая информация помага с нещо, но да се знае, че се случва.
qaяכSTuning
Suum cuique