Сгъваем ключ за Форд

Започната от tha22don, 11 Декември 2011 17:30:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

road runner

ако отидеш в Практикер в твоя град при ключаря ,и му покажеш дистанционното за алармата ти ,той ще ти каже дали може да ти направи дистанционно дубликат тип Ауди със сгъваем ключ . Оттам следва да си направиш копие на ключа което да ти внедри така да се каже в новото дистанционно . Не е лесно ,но не е и невъзможно :) коя година ти е колата ?

P.Kostadinov

Цитат на: road runner в 06 Ноември 2012 12:24:46
ако отидеш в Практикер в твоя град при ключаря ,и му покажеш дистанционното за алармата ти ,той ще ти каже дали може да ти направи дистанционно дубликат тип Ауди със сгъваем ключ . Оттам следва да си направиш копие на ключа което да ти внедри така да се каже в новото дистанционно . Не е лесно ,но не е и невъзможно :) коя година ти е колата ?
'94та е.Мерси много колега,ако имаш работа към Варна пиши да почерпя някъде.Не се бях замислил за този вариант.
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

momo76

Имаш 2 вариянта:
1. Купуваш си китайска аларма на която дистанционните са за сгъваем ключ (например тази, вадиш пирона от твоя ключ, пилиш го малко да влезне в предвидения отвор и си готов.
2. Отиваш при някой кадърен авто ключар, който да ти направи от твоя ключ и дистанционно сгъваем ключ. Например този

P.Kostadinov

И това е идея!Мерси.Доста функции предлага системата-зачетох се малко.. за парите си е добра,ако и качеството е на ниво всичко ще е 6 точки :)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Backstage

Някой знае ли такъв ключар в София? Като неще колата да ми програмира ключа,поне да ми програмират ключ който да ми изключва алармата и да отваря колата (поне  тука казват че става..)

road runner

Цитат на: Backstage в 07 Ноември 2012 02:59:20
Някой знае ли такъв ключар в София? Като неще колата да ми програмира ключа,поне да ми програмират ключ който да ми изключва алармата и да отваря колата (поне  тука казват че става..)

Не .че нещо ама не успях да го разбера това изречение . След като колата не позволява програмирането на ключ ( оригинален ) следва ,че такъв не може да се направи ( според мен ) .

К.Методиев

Аз току що ходих до ключара в Перник дето сте дали адреса, оказа се, че може да ми направят сгъваем ключ и да ми програмират алармата 45 лв. излиза.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Backstage

Цитат на: road runner в 07 Ноември 2012 10:23:18
Не .че нещо ама не успях да го разбера това изречение . След като колата не позволява програмирането на ключ ( оригинален ) следва ,че такъв не може да се направи ( според мен ) .
В ключа се поставя електрониката която управлява алармата

road runner

Да сега вече разбрах . Разходи се до някой от двата практикера ( дружба или люлин ) и ще ти кажат момчетата . А най добре отиди в практикер Дружба и ще търсиш Митко . Ще кажеш че Любо колегата му те праща . Мисля че ще те упъти и ще свършите работа :)

Dmitarcho

Това
Дали ще може да се върже към Мондео мк3 ?
Ръца Пръца

Иван Вълков

Аз мисля че ще стане като гледам честотата на предване - 433 Мгх
Оригиналното

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

А някой дали зане, дали ако си взема оригинален фордовски сгъваем ключ с плосък нож, ще мога да го сменя с кръгъл ? Преполагам, ще трябва да се отвори да се види как е самото захващане на ножа ...
Ръца Пръца

Pyrhel

Взаимно заменяеми са. Транспондерите обаче не са съвместими :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Ъ .... ?!? Транспондерите не са ли еднакви във всички ключове ?
Ръца Пръца

Pyrhel

Тц, тия в сгъваемите са по-нови и няма да станат за мк3-то :P

Иван Вълков

Ето чисто нови дистанционни Форд (китайски но пък нови)
Цък
Цък

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Новият ключ, който купих, не успяхме да го програмираме да работи с моя Фокус. Транспондерите са различни и докато този проблем се решава със смяна на транспондер, то по-големият и неразрешим проблем е, че бутоните не могат да се обучат...

Ключът ще отиде за продажба в ибей след празниците. Дотогава, ако някой го иска, цената му е 60 лв.

moni74

Боби, този ключ може ли да заработи на Мондео Мк3, след като се смени транспондера?

----------------------------

Bobi

Проблемът с транспондера се решава с нов транспондер от ибей за 5 лв. Обаче бутоните не сработват. Според мен този ключ работи само на новите модели.

Светослав

Колеги някой знае ли Mondeo MK3 какъв модел са транспондерите

Dmitarcho

4D60 ;) Не съм сигурен на 100%
Ръца Пръца

доницети

И аз намерих нещо- http://www.ebay.co.uk/itm/121058247359?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649. Ако някой иска чисто нов ненарязан ключ с транспондер... Май е добра цена :-\

Pyrhel

Определено 67 лева не е добра цена за несгъваем ключ

Bobi

Вече си имам чисто нов, работещ, сгъваем (от нормалните) ключ. Благодаря на Анатолий за програмирането :) !

petkomz

Някой ако може да помогне? Цък!