Регионална среща 15.03 хижа Партизанска песен

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2014 08:11:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Цитат на: pantata в 14 Януари 2014 21:19:06
Аз предлагам първо да се избере дата и тогава да се преброим.

?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Митак, почвай да търсиш някоя хижа около Габрово.

Dmitarcho

Някой каза, че се очаква края на месеца да падне сняг. Предлагам начанолото на Февруари ?
Ръца Пръца

Alexi

според мен снега е задължителен .. то баси зимата е до момента .. към повечето хижи така или иначе почистват а виелици не се очакват :))

ForeverFord

А има ли шанс да е към средата на февруари,хем и дотогава ще е паднал сняг
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

е то за по рано зор ще се организира ..

Dmitarcho

Значи да чакаме да завали сняг :) И тогава да обикалям :D :D :D Да вземе да падне един сняг ... ама сняг .. да ме карате да обикалям пеша :D
Ръца Пръца

pantata

След 25-ти януари май по прогноза ще вали сняг. Така, че за началото на февруари мисля е добре, да кажем 7-ми и 8-ми? Наистина трябва да изберем, за да може навреме да се избере хижа или каквото ще е там. А и така човек може да си направи планове за да присъства по навреме.

ПП: Относно писта, разходка и барбекю май няма как да ги съчетаем със сняг всички в едно изречение.  (rofl) Максимум последните две.

G_o_c_e_v

Момчета, според мен е по добре да се съберем, за да седнем на маса и да направим някой излет... За пистата си има дата и тя е на събора. Само да не е 7-ми и 8-ми, защото тогава няма да мога да дойда. Ако решите друга дата ние ще сме 3-ма.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Nebhotep

Темата замря нещо, ще се организираме ли....?  ::)  ::)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

Нали чакаме да падне сняг ... или поне аз така разбрах.
Ръца Пръца

mitakinen

Както я дават тази зима безснежна, значи за другата ще да е  :D

pantata

opex

Както казах и по-горе някой трябва ако не организира, то да проучи района/метата до стъпка организиране.
А не както беше писано по-горе да се слага тигана без да има риба - да се слага дата пък да видим дали...
И бих казал да не се чака както обикновено все на определен човек да го направи или ако някой го направи без други да помагат после не трябва да има претенции ако нещо не им харесва - всеки е имал равен шанс да се обади преди това.
А като неписано правило който предложи той организира :) (като в асансьора - кой подуши той изпуши (rofl) )
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Nebhotep

Dmitarcho нагласяй една дата и колкото се запишем за участие, толкова места ще запазиш в хижата! По друг начин няма да стане май... ::)  ::)

Alexi

сняг вече има ,според мен да избираме една дата някоя събота и неделя и да се види какви хижи ще има сводобни ..

Nebhotep

И аз отдавна го казвам, давайте дата и който има желание ще дойде!

Nebhotep

В Габрово снежната покривка е над 35 сантиметра, какво чакаме още...  8)  8)

Dmitarcho

МДа ... тъкмо се канех да пиша ;) В събота се качвам да обикалям хижите по Узана да разпитвам за оферти ;) Като дати предлагам 15-16 Февруари, а ако няма места тогава 22-23 Февруари ? Знам, че е прекалено рано, ако има други предложения, казвайте до събота, за да знам за какво да говоря. Подканвам желаещите да присъстват да се обадят, за да знам за колко човека да говоря.
Казвам предварително, защото и 2012 обикалях да питам за Събора, на всякъде като чуят,ч е става въпрос за група, казват, че задължително трябва да има куверт /вечеря/. Знам, че е криво да те задължават да ядеш/пиеш нещо, но .. такива са им условията - ко да ги правиш.

Помеждодругото, на Узана е 35 см ... в Габрово е 25 :P
Ръца Пръца

Nebhotep

Според тази тема, до тук 17 човека.

Dmitarcho

В събота се качвам да обикалям хижите по Узана да разпитвам за оферти ;) Като дати предлагам 15-16 Февруари, а ако няма места тогава 22-23 Февруари ? Знам, че е прекалено рано, ако има други предложения, казвайте до събота, за да знам за какво да говоря. Подканвам желаещите да присъстват да се обадят, за да знам за колко човека да говоря.
Казвам предварително, защото и 2012 обикалях да питам за Събора, на всякъде като чуят,ч е става въпрос за група, казват, че задължително трябва да има куверт /вечеря/. Знам, че е криво да те задължават да ядеш/пиеш нещо, но .. такива са им условията - ко да ги правиш.
Ръца Пръца

Nebhotep

15-16 Февруари е добра дата, таман пътищата ще се изчистени и снегът поулегнал, идеално ще е за лека разходки сред природата. Естествено, че няма да се събираме само клубните членове. Премествайте темата за да знем кой още ще се включи...
Ако имаш нужда от помощ свиркай...  :-*  ;D

Dmitarcho

Ще помагаш като седнем на масата ... че не нося на пиене, ще трябва да ме влачите до стаята после :P :P :P копирах си "мнението" и в "дтугата" тема ;)
15-16 е колкото хубава дата, толкова и кофти, може да има много резервации заради 14-ти ;)

Ако някой желае да идва от Петък .... да казва о време ;)
Ръца Пръца

opex

От 10 до 27ми февруари плътно не мога да мръдна никъде.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Alexi - 3 , тройна стая
Dmitarcho - 3, тройна стая
Nebhotep - 4, в една  или 2 стаи
moni74 -  4 , в една или 2 стаи
Gocev - 3, в една стая

Общо 17, pantata, останах с впечетление, че ще идваш ... забравил си да се пишеш :P Ще говоря за 20-тина места, с уговорката до няколко дена да се обадя за потвърждаване ;)

Nebhotep, в една или 2 стаи предпочиташ да сте 4-мата ;) moni74, а Вие ?
Ръца Пръца

pantata

Незнам за коя дата говорите, ако е 1-2 март не мога, иначе ме бройте сам :)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Nebhotep

В една стая (апартамент или студио), дано да се предлагат такива. Да има 4 отделни легла за спане.

moni74

Мен ще ме устройвa двойнa стaя с доп.легло,студио или aпaртaмент.

----------------------------

G_o_c_e_v

Легло за нас с жената, на малкия ще му носим кошарката.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!