Регионална среща 15.03 хижа Партизанска песен

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2014 08:11:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

да ъпна тази темичка ,ако още някой има желание да дойде

G_o_c_e_v

Според прогнозата за времето има малък шанс да се освободя и да дойдем, но ще кажа седмица по от рано за да видя дали ще има места.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

kaloqn

за мен е рано за предварително плануване, но ако приемат с куче, сигурно ще дойда.
/това е българското "сигурно" - когато нищо не е сигурно/

Nebhotep

Мите, моля те провери, дали допускат домашни любимци? Благодаря предварително.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

Малко повече информация за кучето ;) Пинчер или Сaнбернар :D
Ръца Пръца

kaloqn

:)
а не е едно.
Бултериери са, стоят си в клетки и са много хрисими.

Dmitarcho

Това с клетките сериозно ли е ? ДА знам какво да питам в хижата, или ако искаш да ти дам телефон и да говориш направо ти с жената ;)
Ръца Пръца

Alexi

kaloqn

В клетки са, в стаята с нас са, жената е пусната :)

Nebhotep

Като гледам метеорологичната обстановка в габровския балкан, май ще се радваме на някакъв сняг на срещата:

http://free-webcambg.com/Uzana-03-webcam-live-online-camera-ski-pista-Gorskoto-kameri-na-jivo-vremeto-weather.htm

GPS, координатите на хижата са тези: 42.784000, 25.197870‎ (42°47'02.4"N 25°11'52.3"E) Надморска височина 1 210 м.

Alexi

мдаа ,ще има снежец то и сега си вали дават го да натрупа

Nebhotep

Той Митко ни заведе направо в Стара Загора, трябваше да кръстим срещата Регионална среща в Стара Загора...  (rofl)  (rofl)
Шегувам се разбира се, майтап да става... Даже сигурно поста ми ще бъде модериран...

Dmitarcho

Мда .. тук в града си вали цяла нощ и ден .. и е натрупало ;) НАдявам се горе да има още повече сняг ;) И дано са изчистили пътя до хижата :D
Ръца Пръца

kaloqn

Аз почти отпадам - причината е кучето.

Оказа се, че през седмицата сме добре дошли, но през уикендите са имали проблеми с гости,
които не желаят да има кучета в хижата.

Dmitarcho

Лошо :( Аз последно като говорих с жената, каза, че имало запазена само още една стая, каза ли, че ще си със Фордаджиите ;) Аз поне нямам проблем, че ще има и куче - стиг да не ми яде от кюфтета и да ми пие от ракията :P
Ръца Пръца

kaloqn

Не съм споменал, че съм от Фордаджиите :)

Dmitarcho

Да се изкажат и другите които ще идват ... и ако и те са съгласни ... Заповядай ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

Мите, има ли единични стаи в хижата? Още едно място искам да запазя в единична стая, ако има такава изобщо. Ако няма единична ще запазим двойна, но все пак зависи от цената.

Аз нямам проблем с кучетата...

Dmitarcho

Утре ще се обадя да попитам, за единичната стая, и евентуално за двойна ;)
Ръца Пръца

Alexi

аз нямам нищо против стига кучето да не е пуснато че ще съм с малката ..

Ина Тодорова

И аз нямам нищо против куче, няма да дискриминираме животинката  ^-^

Nebhotep

Kaloqn, Митко е говорил с жената в хижата, че ще си с компанията и има вариант да се разберете за кучетата. Казала е да се обадиш за да уточните детайлите. Поздрави!

kaloqn

ok.
сега ще й звънна.

Да, пишете ме и мен към готованите :)
Между другото - запазил съм си стая.

Alexi

Митак вкарай някакъв час ( примерно ранния следобед ) за среща на ОМВ Габрово и от там поемаме

Nebhotep

Абе да не е по ранен от 13,30 че с деца на път не се знае... ^-^

Alexi

мда,и да не изтормозим калинката на Инчето :)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Мда бе .. аз да ви казвам кога да тръгнете и кога да пристигнете ;) Разберете се с магнетичния, да се синхронизирате за колко време ще пристигнете в Габрово. В хижата нямат претенции кога ще се качим. На мен ОМВ-то ми е на 5 мин. след кило кайсии :D
Ръца Пръца

Nebhotep

ЦитатШуменци, ако се движите в комплект имате поне 3 часа до Габрово път (с почивка за кафенце 15-30 мин.). Ако тръгнете към 10.30, значи към 13.30 трябва да сте в Габрово. Аз смятам да тръгна с Магнетичния към 9.30- 10 ч. от София и около 13.30 и ние ще сме в Габрово. Значи без проблем към 14-14.30 може от сборния пункт в града да тръгнем към хижата.

Alexi

ми да речем 14 часа на ОМВ-то ?  .. това означава ние да тръгнем към 11 от Шумен горе долу ,без бързане ( 200 км са )