Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

moni74

Цитат на: dmitarcho в 02 Януари 2014 02:12:09
Тъкмо и аз щях да го казвам :D :D :D Правим тестове ... и после забравяме да си избършем дупетата :) Мони е виновен :P

Дa, aмa сегa проблемa ми е решен. И могa дa си сменям подписa :)

----------------------------

escobar

Посрещане на 2014-та във Филипините.

Dmitarcho

Капачки за прагове ... за Mondeo mk4 как се водеха на Ханглийски ?
Ръца Пръца

Bobi

amplified

пробвай и с 'costs more than diamonds'

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Че те моите се тръскат по-ритмично и хубаво  (rofl) ,

да не пускам сега едни гифчета  ^-^

Офф ...

V8 eskort
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mike28

Bobi

Lucy

Това е само за Сеата на Виктор :) (rofl)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Чебурашка

escobar

hotblooded

Умен мъж + умна жена = лек флирт
Умен мъж + тъпа жена = самотна майка
Тъп мъж + умна жена = нормално семейство
Тъп мъж + тъпа жена = майка-героиня

Умен началник + умен подчинен = печалба
Умен началник + тъп подчинен = производителност
Тъп началник + умен подчинен = кариерен ръст
Тъп началник + тъп подчинен = извънредна работа

Съдят жена, че пребила мъжа си.
- Защо го бихте? - пита я съдията.
- Представете си, господин съдия, звъни ми по телефона, кара ме да изляза по-рано от работа, разтурил спалнята, съблича ме гола, поваля ме на чаршафа и вика: "Честит първи април, скъпа!"

Lucy

Майка сготвила за вечеря домашен заек.
Но тъй като децата много обичали зайчето решила да не им казва какво е.
Докато вечеряли момчето хапвало с апетит, по едно време се обърнало към татко си и му казало:
- Тате, какво е това? Много е вкусно.
Бащата казал:
- Сега ще ви дам един жокер - майка ви ме нарича така от време на време.
В този момент дъщерята скочила, дръпнала чинията на брат си и извикала:
- Не го яж, това е задник!
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Bobi

TourneoRS

брат пиеш ли .. ?

само малко мляко

hotblooded

Синът се кара с родителите си: - Писна ми постоянно да бъда с вас, винаги навреме! Искам свобода, бира, момичета! Излизам и не се опитвайте да ме спрете! Синът решително се закрачил към вратата, но баща му го хванал за ръка. - Татко, казах да не се опитваш да ме спреш! - Не те спирам, сине. И аз идвам с теб!

В хирургичен кабинет влиза пациент с отхапан член. - Как се случи това? - пита докторът. - Разбирате ли, докторе. Неотдавна се ожених и се оказа, че съпругата ми има навика да си смуче палеца по време на сън. - Е, и? - Ами аз и предложих вместо него, да смуче... нали разбирате? - Чудесно, ама как стана белята... - Ами, аз откъде да знам, бе докторе, че освен да си смуче палеца, тя обичала и ноктите да си гризе...

Alexi

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

whaaazp

hotblooded

TourneoRS

escobar

Dmitarcho

Блондинка си кара колата из града и на един светофар малко циганче почиства предното стъкло на колата. Платила му едно левче, но на следващия светофар гледа пак същото циганче и пак чисти! Когато видяла циганчето и на третия светофар отворила стъклото и го попитала: - Ще ти дам десет лева, ако ми кажеш как успяваш да си преди мен на всеки светофар? - Како, ако ми дадеш двайсе лева, ще ти кажа как да излезеш от кръговото...
Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Marlboro

Майка към сина си:
- Защо са ти червени очите?
- Ами... пуших трева!
- Я не ме лъжи! Пак си плакал, малък пед*раст!
--------------------------------

Младо семейство е в кухнята. Мъжът пита:
- Скъпа, какво кафе предпочиташ да ти направя? - започнал той
- Бих искала да е силно, но меко, нежно, но пък стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания... - отговорила загадъчно съпругата.
Мъжът се почесал по главата:
- Така както ми го описа, се чудя дали да не ти сипя една ракия...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

pantata

Чудех се дали да не пиша в идиотите на пътя, ама си се посмях доста и реших да е тук.
Карам си сутринта за работа и зад мен в мъглата се движи някакъв без фарове. След малко се разминаваме с друг без фарове и тоя отзад му светна да си ги пусне  (rofl)