Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Радко

Е та ... човека гледа другите да са изрядни  :D

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

mike28

Преди години по Дискавъри вървеше поредица за отбора на Субару във WRC. То и тогаз Льоб ги отчайваше, ама винаги ми правеше впечатление, как преди мокро състезание допълнително нарязваха грайферите.  Не, че им помагаше особено де. Ама това от линка си е от чиста сиромашия.  ::)

Ина Тодорова

hotblooded

Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:

- Аре бе пич, дай си почивка.
...
Той мрачно продължава да пише. Викам.
- Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка.
Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.

- Абе пич, ти си шибан педал ... аре бе!

Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути.
За всяка провокация, той започва нов фиш. Мене ми е през кура. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите........

escobar

momo76

supertorr

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mitakinen

Бай Брадър надушва мафията  :D

VENTCI

Е това горното кърти от всякъде  :))  :))  :))

mike28

pAbLo

Цитат на: mitakinen в 13 Януари 2014 23:13:06
Бай Брадър надушва мафията  :D

На срещата в Стара Загора стана дума за това,сега и компромат има... :)) :D (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

escobar

Alexi

ъахахахаххаха това ме кефи

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

whaaazp

escobar

pAbLo

Тоя изсипа едно Мондео МК 4.5 върху главата на певачката (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 15 Януари 2014 10:57:34
Тоя изсипа едно Мондео МК 4.5 върху главата на певачката (rofl) (rofl)
Да дойде у нас - ще мине по тънко :)  (rofl)  Когато четох новината за смъртта на Гого от Тоника - някои беше коментирал: "Господни, върни ни Гого, молим те! В замяна даваме всичките певачки на Пайнер!"

mike28

Alexi

Цитат на: hotblooded в 15 Януари 2014 12:23:54
Да дойде у нас - ще мине по тънко :)  (rofl) 
мда ама след хвърлянето на пари следват други неща :))

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

Dmitarcho

http://vbox7.com/play:2c437e71ed

Поредната скрита камера :D

п.п. Показа ли средния пръст на Милиционерите, а :D :D
Ръца Пръца

mike28

Ъъъ, баце, не следиш ли темата? Точно преди 3 поста пуснах същия клип.  ;)

Dmitarcho

Извинявам се :) Пропуснал съм го :D  Уж следя ... но в еуфорията от видяното .. и да бързам да го пусна ... :)
Ръца Пръца

whaaazp