Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

Жоро Петков и 5 гости преглеждат тази тема.

momo76

Култово изказване от колегата: Това Пежо много върви - на 3-та прави 110. (rofl)

Радко

ganador

Alexi

"колата е като нова" ,срама нямат тия търгаши .. като гледам волана км са поне х3 на обявените

mike28

ganador

Да би мирно духала, не би бебе друсала.  :-* :-* :-*

Marlboro

Говори Иванчо с баща си пред училище:
- Сине, ти в онази стая ли училиш?
- Да.
- Преди 20 години, аз също учих там.
- Сега вече знам, какво имаше в предвид директорът, когато каза, че такъв идиот като мен не е виждал от 15 години.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

mike28

Жени, к'во да ги прайш. Гледал съм десетки часове с руски катастрофи, тия са тотални джигити. И честно казано, вече карам доста по спокойно из града.

Alexi

имаше уникални веселяци :))

mike28

Наскоро гледах пак тяхна сборка - някакъв побъркан возеше на задната седалка поне двуметров макет на фалос, като половината естествено стърчеше от прозореца.  (rofl) И беше спрял в някакво задръстване, сигурно е умрял от срам.
Или пък друг случай - някаква бабка пресича на зебра, но едвам ходи, в едната ръка с бастунка, а в другата кошница - слага кошницата на зебрата, минава на следващата - обръща се, взема кошницата и я слага на чертата пред нея. И шофьорът, на чиято кола бе камерата, естествено слезе и се опита да й помогне, че поне 30 мнути щеше да пресича, обаче оная ти ми бабетка като се разфуча - запука го с бастуна.  (wife)

Bobi

Недейте с лошо към братушките. Имат си сериозна конкуренция :D

DRIVING IN ASIA Car crashes

mike28

А, това нищо не е, помня спешъла на Топ Гиър, като бяха в Индия - тези изроди, дето са виждали какво ли не, и са доказано побъркани - те просто се хванаха за главата - там всеки кара както му падне и накъдето му падне. Имаше и предаване с американските шофьори, дето карат камиони на леда - дадоха им по една Тата, дето кабината е изцяло от дърво?! и ги пуснаха да карат из Хималаите - половината се отказаха.

World's Most Dangerous Roads - Top Gear - India Special - BBC Two

Bobi

Индия е една от двете държави, в която с кеф бих пуснал няколко атомни бомби + някоя и друга водородна, just in case, както се казва. Там еволюцията е спряла някъде между Хомо Хабилис и Хомо Еректус.  (box)

hotblooded

Цитат на: Bobi в 04 Ноември 2013 21:44:40
Индия е една от двете държави, в която с кеф бих пуснал няколко атомни бомби + някоя и друга водородна, just in case, както се казва. Там еволюцията е спряла някъде между Хомо Хабилис и Хомо Еректус.  (box)
Втората държава да не е България....  (rofl)

ganador

Marlboro

hitrata_lisi4ka

"Тя беше толкова грозна, че когато Смъртта я видя, се престори, че коси трева..."
Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Мъж чете вестник. Жена му - за да привлече внимание, ходи насам-натам. Мъжа - нула внимание. Отчаяна жената си слага един противогаз и отива при мъжа си:

- Скъпи, не забелязваш ли нещо необичайно?

Мъжът я поглежда:

- Оскубала си си веждите!

Marlboro

На зъболекарския стол жена на ревнивец!
Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с отворена уста няма начин да му вдигне.
След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал:
- Свършвам, плюе и тръгва!

hitrata_lisi4ka

mike28

(rofl)
Баси тарикатът:

The Best Truck Driver

П.П. Коментарите отдолу къртят.

Marlboro

TourneoRS

Между другото , днес било ден на Мъжете да ни е честито  (rofl)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Marlboro

Попитали радио Ереван как се вари глава на шоп. Отговора бил:
– Главата се слага в една тенджера, затиска се с един камък и се вари докато камъкът омекне!

hotblooded

Цитат на: Marlboro в 06 Ноември 2013 12:20:50
Попитали радио Ереван как се вари глава на шоп. Отговора бил:
– Главата се слага в една тенджера, затиска се с един камък и се вари докато камъкът омекне!
+ след като омекне камъка - още 3 часа!

mitakinen

Баща ми е 100% шоп и мога да ви гарантирам, че и диамант да омекне пак няма да има резултат  :D

hitrata_lisi4ka

На пазара.
- По колко са краставиците?
- 4,50.
- Наври си ги в гъза!
- Не мога. Там вече са доматите по 6,90 и дипломата от университета...

hotblooded

E тоя е жив Марко Тотев :)

???  ???