Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 13 гости преглеждат тази тема.

ganador

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Моля ви, когато има нещо за изтриване, например коментар, който сте объркал и вместо да има само точки в него, пуснете едно известие до модераторите чрез бутона "Докладвай". Благодаря.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

BMW Nazca C2 And M12 - Italdesign Giugiaro - Original Video

на тази кола колко постера и бях събрал.....Единственото БМВ може би което харесвах .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ganador

Учените изобретили 200-градусов спирт. Решили да го изпробват,обаче нямало на кого. На животно не им се искало,защото щели да ги подгонят от Защита на животните. Решили да отидат в най-отдалеченото село и да пробват на някой местен.
Отиват те в селото и гледат някакъв човек кара трактор. Спрели го. Сипали му една чаша и го попитали:
- Ще пробваш ли?
Човекът ги изгледал,ударил чашата наекс,избърсал се с ръкава на ватенката и подкарал трактора по пътя.
Учените стояли и гледали ошашавено. Изведнъж трактора спира,човека скача от него,пада на земята и започва да се търкаля. След това става,качва се на трактора и потегля. След 100 метра същото се повтаря,след още 100 метра пак...
Учените догонили трактора,извинили се на човека,че са го накарали да пие 200-градусов спирт. А той ги погледнал и казал:
- А,това ли било?! А аз се чудя защо като се оригна - и ми се подпалва ватенката...

whaaazp

"връщам ключа, обортомера и цялото табло изгасва, а колата - НЕ.
изваждам клемата на акумулатора, а не изгасва.
мондео 95 дизел.
как да го изгася, тия кабели към магнитния клапан, кой да прекъсна или какъв ток да подам?!
нов клапан да сложа на влизащата нафта?
като врътна ключа се усеща леко, че се променят оборотите и не са равномерни, но не иска да изгасне.
моля за помощ."

(rofl)  (rofl) е тва да се чете по-често няма да е зле...

Alexi

караш към Надин или докъдето стигне нафтата :)

ganador

Alexi

ЦитатНОВ ВНОС ШВЕЙЦАРИЯ- ! ! ! ! ! ЦЕНАТА Е БЕЗ КОМЕНТАР! ! ! ЦЕНА ЗА БАРТЕР 13000лв! ! ! ! ! ! ! В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНО МИТО ДИРЕКНО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ! ! ! ! ! ! ! PANORAMA, EXSPLOZIVE EDITION , Мулти волан ПЕЧКА САЛОН'RECARO' Музиката е Стерео CD MP3 , СИСТЕМА БОСЕ и вграден усилвател и с 6бр. колони БОСЕ, Разход на гориво 6, 5 литра на 100км извън града и 10, 0 литра на 100км в града. Колата е купена от предтавителство ПЕЖО В ШВЕЙЦАРИЯ и е докарана на ход. Двигателят е като нов и е уникален поради това, че 2. 2 160к. с. е един от най- добрите нови мотори на ПЕЖО. МНОГО ХОРА МИСЛЯТ , ЧЕ КАТО СИ КУПЯТ КОЛА С ПО МАЛЪК МОТОР ЩЕ СПЕСТЯТ МНОГО, НО ГРЕШАТ ! ! ! ГОЛЕМИЯТ МОТОР ИМА ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ , ПО-ИКОНОМИЧЕН е, и ако се ползва добре има живот минимум 1мил. километра. Ходовата част е двойно подсилена за нашите пътища. А системата на ПЕЖО е ненадмината при ЗАВОИ и зимни условия. Салона е много запазен няма скъсано или изгорено по кожата. Педали, волан , уплатнения по вратите, таван всичко е като ново. По купето няма боядисани детайли всичко е в оргинален вид. Километрите са реални ! ! НЕ ПРЕВЪРТЯНИ! ! ! Колата е обслужвана само в сервиз на ПЕЖО с оригинални части в ШВЕЙЦАРИЯ и е на 28000км от пълно обслужване РЕМЪЦИ И РОЛКИ. Колата си заслужава да се види. КАТО СЕ ЗАМИСЛИТЕ ПОЛУЧАВАТЕ ХУБАВ СЕМЕЕН ГОЛЯМ СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ , ДОБРЕ ПРОХОДИМ ПРЕЗ ЗИМАТА НА РАЗУМНА ЦЕНА. Колата е на фактура и можете да я закупите по всяко удобно за вас време без да е нужно прехвърляне при НОТАРИУС. ! ! ! ЕЛАТЕ ВИЖТЕ И СЕ УБЕДЕТЕ САМИ КАЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ ОСОБЕНО КОГАТО ИСКАТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО И ВАШАТА СИГУРНОСТ НА ПЪТЯ В ДЪЖД, КАЛ, СНЯГ! ! ! !
:D

Dmitarcho

Е дай да го видим това Пежо :D Не жената брат й иска Пежо да си взема :D :D :D
Ръца Пръца

Alexi

лесно ще го намериш ,ама е пообъркал годината щото не е фейслифт :)

hitrata_lisi4ka

Той и за нивото на оборудване се е объркал...
Пежото
Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

mitakinen

Чудя се да взема ли да бидна. Но ако спечеля какво ще правя. Не мога ги изхраня  (rofl)

mitakinen

pAbLo

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 30 Октомври 2013 13:57:30
Той и за нивото на оборудване се е объркал...
Пежото
http://www.cars.bg/c381875
мАлКО няма карс.бг 8)
И ми е МНОООГОО циганско отпред ???
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Alexi

това е тунянг "EXSPLOZIVE EDITION " като не разбираш не коментирай :))

hitrata_lisi4ka

Як туниг, направо бомба! :D

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ganador

pAbLo

Цитат на: Alexi в 30 Октомври 2013 19:05:21
това е тунянг "EXSPLOZIVE EDITION " като не разбираш не коментирай :))
По скоро - LUX SCHVEIC (rofl) (rofl)
Или както съм казвал и преди - НЕ знаех,че и в Швейцария живеят цигани :))

Alexi

На магистралата, локва масло, задава се Ферари, поднася на локвата и се блъска в мантинелата. Водачът, преуспяващ брокер, слиза, поглежда щетите и си казва:
- Е, ще работя 2 седмици и ще си купя ново!
След 10 минути по същия път се задава арабски шейх, петролен бос, с Ролс Ройс Фантом, той също поднася, удря се в мантинелата, слиза и си казва:
- Е, ще работя 1 седмица и ще си купя нова.
След 20 минути идва българин с Москвич, кара, минава през локвата от масло, удря се челно, слиза и си казва:
- Ех, работих 12 години, за да си я купя!
По едно време шейхът идва и му казва:
- Е, брат, защо си купуваш толкова скъпи коли!?

hotblooded

8 години - Слагаш я в леглото и й разказваш приказки.
18 години - Разказваш й приказки, за да я сложиш в леглото.
28 години - За да я сложиш в леглото не са необходими дори приказки.
38 години - Тя ти разказва приказки, за да те сложи в леглото.
48 години - Съчиняваш си приказки, за да не ти се наложи да легнеш с нея в леглото.
58 години - Не излизаш по цели дни от леглото, за да не слушаш нейните приказки.

djidji_md

Ford Focus 1.0ecobust

ЦитатДопълнителна информация:
пьрвоначална вноска плюс. (сумата от 5999. лв се плашта на мен. )++++ 45вноски по 300лв. на месец, остатьк след изплащане на вноските към съответната банка, лизинг, духинггг, 8000лв. разход 5. 6/град, 4. 5извьнградско. Плащан 16месеца. старт-стоп система, всичко платено, смятайте си го, с подходящо средство, за смятане, не си хабете ваучера. като цяло(27500лв, за хора които нямат мобилна елка. )

Alexi

абе я да го връща от лизинг да не се прави на играч като няма парички :))

pAbLo

То па щото връщането от лизинг е безплатно (rofl) (rofl)

hitrata_lisi4ka

Bobi

Новият спортен вал, който купих за 1.6 дизела  :))

Dmitarcho

Ще вдигне 10-20 катъра макс.
:D
Ръца Пръца

Backstage