Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

QA

Цитат на: thunder_go в 16 Януари 2013 16:51:05
Тази май е продадена, щот я имаше декември в cars-a а вече я няма (цък и цък). Перфектна ми беше, но я изпуснах (а и нямах всички пари тогава) ...

Да продадена е  - на мен. ;D

valeri1972

Цитат на: QA в 16 Януари 2013 16:58:29
Да продадена е  - на мен. ;D
....ееееее да бяхме взели да я полеем, да не стане нещо на перфектния цвят ;D (party) (beer)

Alexi

късмет .. тази беше на колега от другия форум ,преди той да я купи аз я бях загледал но тогава беше много пари и вземах моето вместо нея .. той колегата нещо се пищиса турбини други ремонти и я продаде на безценица ..

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

thunder_go

Плевенската отпада ...
За сега единствен (що-годе) вариант е бургаската. Подгрева ще го прежаля, темпомат прочетох че по-лесно се слагал (а и той ми е по-важен от подгрева). Поне има бонус паркторник, който като цяло не ми е необходим, но все пак :D
newbie

moni74

Бургаската ако пише че е 1.2004, значи най-вероятно е в края на 2003г. Фейслифта кога точно го пускат?

----------------------------

thunder_go

2003. Фейслифт е :) По купети и халогенните си личи :)
newbie

moni74

Еееее, и аз виждам че е фейс. Просто ми беше любопитно да разбера точно от кога започва фейслифта.

thunder_go

Води се официално от 2003, но в бг ако се търси от 2004 нагоре :)
newbie

Alexi

фейслифта е от 06.2003 .. но в БГ колите са малко подмладявани по автокъщите .. обикновено поне с 1 година .. има и втори фейслифт ,от 06.2005г

moni74

За втория горе-долу знаех кога е, защото моята е 09.2005, въпреки че според продавача си е 2006 от където и да я погледнеш :) Поне спечелих, че съм с обикновен вакуумен ЕГР с датчик, а не електронния му събрат.

valeri1972

thunder_go

Гледах я, но е подозрително лъскава, няма нито една от 3-те екстри които са ми най-важни и не е снимана от към двигателя. Подозирам и че е обръщана, все пак е хечбек ...
newbie

Alexi

не личи да е обръщана ,но е тренд няма почти нищо откъм екстра ..

thunder_go

http://www.cars.bg/u936502 - тази е от вчера и е перфектна, но е подозрително ниска цена? Има си темпомат, подгрев на седалките, че и на предното стъкло май (не мога да видя добре че е доста светъл бутона). Малко забележки по салона има ... и десния халогенен е пукнат, ама за тези пари ...
newbie

moni74

За Мондео /края на 2003г/ нов внос не ми се струва подозрително ниска цената. Според мен е нормална, все пак няма сервизна история. Кой знае какво е преживяла  ;D

thunder_go

Ами алтернатива ми е това бензиновото - http://www.mobile.bg/11352462017829925, за което дори нямам всички пари още :)
newbie

hotblooded

Цитат на: thunder_go в 18 Януари 2013 11:20:01
Ами алтернатива ми е това бензиновото - http://www.mobile.bg/11352462017829925, за което дори нямам всички пари още :)
Aко ще даваш 9500 за това - по добре дай 10000 за дизлярката от Сандански... (лично мнение)

Alexi

както си тръгнал да вдигаш сумата да събереш още малко и да ти давам моята :)) какви са тия горублянски кошове по 9-10к съвземи се :)) 6500-7 трябва да струва твоята кола от автокъща .. щото като смениш ремъци обслужиш я дискове накладки масла гражданска регистрация еко такса едни 1200-1500 лв не ти мърдат .. и това е ако не излезе нещо по сериозно за ремонт ..

thunder_go

За коя дизлярка от Сандански става на въпрос? За бензиновото 9500 няма да дам със сигурност. По-малко ще е, ако се навие. Проблема е че за момента разполагам с около 8,2к (включително и допълнителни разходи).
Понеделник сигурно ще се ходи до Ст.З. за да се види тази кола, уж ми даде дума, че не би ме разкарвал ако е порутена, ама пък от уста на търговец на коли друго не може да очакваш  ;D
Alexi, твоята е 2.2 и не ме устройва ;)
newbie

moni74

Ако имаш 8200, търси кола до 7000лв. Няма смисъл да си даваш всички пари и после да нямаш за гориво дори :) Не знам с какво се занимаваш, но аз преди да взема моето Мондео, много се бях зарибил за Мк4 на изплащане от МП. Има доста такива на 18000лв, но са базови предимно. Карани са около година, година и нещо и са около 100-тина хиляди км пробег. Даваш 7000-7,500 начална вноска и 36м изплащане. Вноските бяха към 300-400лв месечно, не помня колко ми ги изчислиха. Но накрая оскъпяването не беше много, към 1000-1500лв за 3 години.

thunder_go

За ново не съм дорасъл още ;) Пък и солено ще ми излезе. Докато се бях отчаял вчера че нищо кадърно няма от MK3, гледах и Mk4-ките и въртях суках, смятах ... ама все не ми излизаха сметките. Пък и не съм на ТД и няма как да ми отпуснат лизинг.
Колкото до допълнителните разходи, схемата е такава че и да има нещо наложително да ѝ се прави и да ми трябват пари, няма да я карам просто, а ще си джиткам със старата доката докато я продам и ще има за всичко. Въпроса е да намеря точната кола, защото да дам 6-7к за мондео без екстри, не ми се струва нормално ... :)
newbie

BIGFORDFAN

Цитат на: thunder_go в 18 Януари 2013 09:58:20
http://www.cars.bg/u936502 - тази е от вчера и е перфектна, но е подозрително ниска цена? Има си темпомат, подгрев на седалките, че и на предното стъкло май (не мога да видя добре че е доста светъл бутона). Малко забележки по салона има ... и десния халогенен е пукнат, ама за тези пари ...
Да ти кажа колега, и на мен тази ми допадна, има доста екстри (което е доста важно за мен), задната броня май е пребоядисвана, шоф. седалка е доста зле, но поне цената е прилична за 9 годишен Форд. Гледам че е с БГ номера, така че тест драйвът няма да е проблем, а пък и явно не знае че това на волана е автопилот... Абе ходи я пробвай, предложи му 5к лева кеш и ако се навие я взимай, после ремонти и обслужване ще има която и да купиш, но поне няма да дадеш 8к лв само за колата. Поздрави!

П.С. тази има охлаждане и подгряване на седалките и ЕSP!

Alexi

то ако само задната броня е пребоядисвана ще е уникат ,а не е отбелязана като такъв :)) тия неща не се гледат гледа се да е направена добре кола без пребоядисан детайл има само в магазина ..

thunder_go

Ами чухме се и понеделник рано ще потеглям към Стара Загора. Седалките са ми бял кахър, за сносна цена има кой да ми претапицира алкантара и кожата да я "позаглади" :)
newbie

BIGFORDFAN

Цитат на: Alexi в 18 Януари 2013 15:02:10
то ако само задната броня е пребоядисвана ще е уникат ,а не е отбелязана като такъв :)) тия неща не се гледат гледа се да е направена добре кола без пребоядисан детайл има само в магазина ..
Разбира се че не е болка за умиране, просто го отбелязах...

hotblooded

Цитат на: thunder_go в 18 Януари 2013 15:25:25
Ами чухме се и понеделник рано ще потеглям към Стара Загора. Седалките са ми бял кахър, за сносна цена има кой да ми претапицира алкантара и кожата да я "позаглади" :)
Мини и през Бургас да видиш "бургаската" - тъкмо ще добиеш лични впечетления.

supertorr

Цитат на: thunder_go в 18 Януари 2013 15:25:25
Сега остава и някой от Ст. Загора да удари едно рамо за кураж :)

thunder_go

Всъщност утре ще се пътува даже, тя като е регистрирана, няма да ми трябват транзитни (ако се стигне до сделка), а само нотариус. Ако не, на връщане ще се мине през Бургас да се види другата, така че hotblooded няма да те занимавам теб. Благодаря, че се отзова все пак да я погледнеш :)
newbie

Dmitarcho

Малко нотариуси работят в Събота ... обади се на човека, да го питаш дали ще има работещи утре ;) И упсех ;)
Ръца Пръца