Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pantata

Като почна и аз отвътре да я пипам може да ги откупя ако си се отказал от тях до тогава ;)

tropper

Вчера - 70лв за 2 предни и 2 задни биалетки. Купени от магазин на вносителя на "АС Метал" на Ботев и Козлодуй. Смяната - снощи и днес сутринта сам - с малко зор, ама стана ;)
В "Автосервиз Експрес 2" ми искаха 140 лв (двойно!) само за материала и още толкова за труд!  (hammer)
Наложи се да ходя до един гумаджия да ми развие малко гайките че в "Експрес 2" ги бяха стягали с товарния влак - счупих един ключ и усуках още един... Гумаджията и той си отнесе малка почерпка за услугата.
Вече тропа значително по-малко ;)

Днес - 20лв за комплект пръскалки за чистачките на предното стъкло и маркучетата към тях от морга от Мондео 2 - идентични са с Мондео 1 - даже парт-номера е същия - започва с 93BB... . Старите пръскалки бяха задръстени, чак потрошени, маркучите зимата се спукаха безвъзвратно. Пробвах със силиконови маркучи, но не е удачно, т.к. са много гъвкави и като пръснеш, първо поемат налягането от помпата, след половин секунда започва нещо да излиза от пръскалката, продължава да излиза и след около 1-2 сек. след като е спряла помпата, но излиза с ниско налягане. В крайна сметка със силиконови маркучи ефекта е "пикаеща дюза".
Вече стъклото ми е чисто :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

yoshi

вече имам лупи и дневни светлини и черни фарове  понеже се прибрах преди малко снимки ще метна утре  :P

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

lazarkk

Ето и едни нови мигачи за калници за 17лв.

Иван Вълков

Ауууу супер са я сподели от къде ги купи  (drool)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

lazarkk

Цитат на: Иван Вълков в 12 Август 2012 09:39:15
Ауууу супер са я сподели от къде ги купи  (drool)

Е-bay само там се намират подобни неща и на такава цена.

petermitkov

Парктроник за колата. Монтиран с помоща на приятели от форума (fri).
Ето и една снимка от монтажа на командния модул в багажника - стана като заводски

http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1344755351a.jpg

sapienti sat

mrmef

Kъде монтира датчиците - с дупки в бронята или?

supertorr

Е браво! Дай малко снимки на бронята и вътре на индикаторите- много обичам да вървя по утъпканата пътека.
Иначе колегите от форума са много отзивчиви / не като мен уж щах да помагам с пластмасите на волана/

Цитат на: petermitkov в 12 Август 2012 10:20:28
Парктроник за колата. Монтиран с помоща на приятели от форума (fri).
Ето и една снимка от монтажа на командния модул в багажника - стана като заводски
http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1344755351a.jpg

Alexi

дай снимчици на датчиците де .. надявам се сте гледали от оригиналния а може дори на бронята да има предвидени места за тях

petermitkov

Ето и една снимка (от срещата днес) с датчиците на задната броня.
Не сме гледали къде са на оригиналния парктроник датчиците но се получи много добре.

sapienti sat

toretosz

Нещо на тема национална среща.

(race)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

lazarkk

Едно масло 5W-30 и 2 предни носача MOOG  8)

Vasilev

Едно шарнирче на Moog за 20 лева и вече не хлопа предницата.

tha22don

Кожен подлакътник за Фокуса. Като дойде след 2-3 седмици ще го снимам :)

Bobi

momo76

Честито. най накрая си хареса кола.
Едно пиленце ми каза, че и застраховки си правил.

mitakinen

(beer) Честито! Само да те слуша

Bobi

Благодаря! Поговорихме си и за теб с това пиленце :)

Dmitarcho

Похвали се и в Дневника ;) да не спамим с похвали темата :)
Ръца Пръца

pantata

Не точно днес, а миналата седмица си взех нови жила за газта на Мони :)

mrmef

Пистов ремък Gates с обтегач Dayco за 72лв + 40 труд   ;D

TourneoRS

Ангренажен ремък + обтяжна ролка - 29 лв , маслообирачи 8* 0.86 ст , две семерини на разпределителния вал и на паразитната ролка -11 лв . Работа 80 лв   :P

и около 3 часа работа с кафетата  (coffee)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Тукашните морги са забавни. За горното Сони, при това надрано като за световно, ми искаха 600 лв. Аз го поръчах за 90 лири. Първоначално продавачът искаше 110, направих му "Make offer" от 90, а той взе, че ги прие.

Чебурашка

Оо и на мен в една мога на стар лозенски път ми искаха даже 800 и ми обясняваха че е навигация  (nut)

За да не съм офф: скоро купих шампоан Mafra

Alexi

Боби това как мислиш да го присадиш на твоята конзола ? някаква приставка ли има

Bobi

Не разбрах? Това е правоъгълно, а не трапецовидно и би трябвало да е plug and play. Изрично питах продавача. Ако не стане, ще сменя fascia-та.