Срещи в Шумен

Започната от Alexi, 22 Септември 2011 22:04:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

ами може понеделник да вярно че се почива

G_o_c_e_v

"Логиката е желязна, дам, за това тази игра е толкова велика" мхм, одобрявам (rofl) Нека бъде понеделник (buddies)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

freon

ако не почна с ракиите по обед може се весна и аз :)
p.s.благодаря за приема

G_o_c_e_v

Всеки е добре дошъл, все пак трябва да се разрастваме и всяка единица е + към колектива на  (fe)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

freon

само не схванах защо са 2 сайта аз досега ползвах другия не знаех че има алтернативи а и ми е чудно че има все пак говорим за една марка автомобил

G_o_c_e_v

Тука вече ще питаш Шефчетата. За мене, този е по чист и ти отговарят хора, които знаят за какво става дума. Утатъка е малко като на пазар и има доста излишни работи.

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

freon

идеята е да споделяме проблеми и възходи дали в единия дали в другия дали на живо все тая проблеми много

ForeverFord

Freon защо не публикуваш тема за автомобила си,да го видим.Друг е въпроса че може понеделник ако се осъществи срещата да го видим.Също така за понеделник мисля да извикаме с баща ми момчето с мондеото което има един проблем,и да му помогнем да го реши.И дано се съберем повечко хора.Алекси да вземеш стикерчетата

Копнея за една среща като

Даже и повече автомобили да сме  (fri) (fri)

freon

бе то не е за гледане :)
ако дойда ще го видите иначе го има и в cars.bg

ForeverFord

Ти караш ли си го  ?
След като го продадеш какво искаш да си вземеш ?

freon

е карам го не ходя пеш ама все ремонти му правя и ми писна вече

G_o_c_e_v

VENTCI

Утре  трябва да я заформим - предлагайте място и час

Alexi

ми да речем 14 часа зад Библиотеката ок ли е

ForeverFord

Удобно ли ще Вие към 15  ::) ::) че до тогава съм на урок и после направо да идвам ?

Alexi

freon

утре в 2 ще имам гости иначе можеше да ви поразпитам за разни проблеми и аз :(

VENTCI

Добре значи утре 15.00 ч. на паркинга зад библиотеката

G_o_c_e_v

ForeverFord

Цитат на: freon в 15 Април 2012 18:26:23
утре в 2 ще имам гости иначе можеше да ви поразпитам за разни проблеми и аз :(
Ако се освободиш можеш да наминеш,предполагам че поне до към 16 и 30 -17 ще стоим.Ако имаш някакви належащи въпроси

freon

належащи болежки бол по моето фикусче :) но в 2 като седнем на ракии няма как да го мръдна :( на 3 места реглажи правя на мостовете но прз дупка люлее а и отсоро като я понапъна и минава средата на Т водата :( смених и водната помпа миналата седмица :( миналата година нов термостат май остава запушен радиатор или като са ми слагали инжекциона нещо да са оплескали с охлаждането:(

ForeverFord

Момчета,плана същия ли си остава за тази неделя ? Дайте да уточним към колко ще се съберем ? За тези които не бяха предния път,решихме тази неделя ако сме свободни,да се събирам  в съответно уговореният час на паркинга зад библиотеката и после с колите се качваме на паметника.

Alexi

аз не мога от сега да кажа дали ще съм свободен

freon

тая седмица е само 1 почивен ден трудна организация ще е рано е за планове

ForeverFord

Океу,значи ще се уговорим към петък или събота.

ПС само да вметна че ще взема фотото да направя малко снимки,току виж е станала някоя снимка,подходяща за календар  :))  естествено ако нямате нещо против  :P

ForeverFord

Плана остава ли за утре ?

Alexi

утре има Ф1 и ще се гледа ..

ForeverFord

Ами айде да ни е честито  единствено в града ST170,вече с Шуменски номера и се надявам,скоро време да дойде в клуба и да се присъедини към нашите срещи