C-Max Бордо на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 17 Октомври 2013 20:58:43

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

B.Stoilov

Над 10 градуса нощем, знам аз :) Иначе щом има 4х4, всичко е ОК

G_o_c_e_v

Много се радвам на покупката си...

Оригинални за 24лв.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

А честито ;) Да не ги губиш :)
Ръца Пръца

Gredarov

От Мартин ли ги взе

G_o_c_e_v

От Перник е човека и май се казва Георги ако не се лъжа.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Две нови гуми, че старите свършиха.

ihovahi

Честито Гого. Добре си ги избрал и индекса хич не им е зле.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ihovahi

Какви ги сътвори Гого днес:

Dmitarcho

Браво на Гого :) И аз искам такова .. но все не намирам вереме да се занимавам ;) Я да сподели, използвал ли е някакви съпротивления да намали силата на диода ... или ?
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

С телефон, толкова ^-^

SICKandPROUD

Много добре е станало. Браво.    8)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

ihovahi

Браво Гого. Идеално се е получило. Ха Сони надписа как свети бяло. Голям кеф.

Dmitarcho

Мда....сонитата така светят яко ;)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Смених маркуча от клапана за турбината, до самата турбина, че за втори път се цепи до турбото и колата спира да върви в ниските.

ihovahi

Ей голям рейсър си :) Покажи новият маркуч де  ^-^

Alexi

като даваш много газ така става :)

Pyrhel

Много вакуyм трябва да дава там, не газ :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Оригиналния маркуч е отрязан на 20 см от турбото и снаден с менте маркуч, който вече е стар и се цепи. Този мач съм го играл скоро и хванах проблема преди колата да влезе в "спънат" режим. Въпреки това тя си беше записала грешка, която изчистихме и сега пак е мини самолетче.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

ihovahi

Цитат на: Pyrhel в 05 Май 2016 21:40:13
Много вакуyм трябва да дава там, не газ :))

Гого има вакуум и за нас  :)) :)) :)) нали го видя на срещата как се справи с егр-а хахаха

G_o_c_e_v

Днес инсталирах нова джаджа в колата...
[attachimg=1]
Прекарах си кабел до жабката за аукса и кабел за захранване. Взех ток преди буксата за Сонито.
[attachimg=2]
Когато дам на контакт, Сонито и тва чудо тръгват заедно, когато извадя ключа, спират.
[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Благодаря на Васко ihovahi че ме здоби с това устройство.
Презентация на устройството

Dmitarcho

Бравоска :) Ти имаш ли странни шумове като при Васко ?

Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Нямам. Усилвам почти до края и звука си е чист без странични шумове.

Иван Вълков

Лично аз не бих си нарязъл конзолата, но добре е станало.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Мда, и аз бих го бучнал в жабката да не се вижда. А какво е като хардуер, тия като Yatour? Как е вързано, като AUX?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Цитат на: Иван Вълков в 23 Май 2016 17:13:43
Лично аз не бих си нарязъл конзолата, но добре е станало.
Така или иначе тоя махагон ме дразни. Пък и там ми е удобно да го бъзикам, а не да си играя с дистанционното. Вързано е към аукса Да, но пък извади завидно качество на звука.

Dmitarcho

Ще можеш ли да бъчнеш нормална флашка в него ? Или снимката лъже, че няма много място

Ръца Пръца

G_o_c_e_v

G_o_c_e_v

Максуса е в бокса на 3 гуми. Задната главина (лява) от 2 години си вие през лятото. Като сложех зимните и виенето изчезваше и си викам, като изтъркам гумите ще взема нови и виенето ще спре. Ако виенето го имаше и със зимните щях да се усъмня по рано, но пък за мой късмет има главина на SNR налична в Шумен. Покрай разглобяването видях, че и едната ми напречна щанга е заминала, та ще сменя и нея. Разглобяването е трудоемко без канал, Аз канал имам, ама за да ми е трудно я разглобих без канал, щот ме домързя да извадя Лада Нива-та от работилницата.

G_o_c_e_v

Ето клипче на главината колко е шумна(link)