Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ffmk1l

Цитат на: ForeverFord в 03 Март 2014 11:20:50
Само за стоповете искат 200 лева  ???
Моята информация е, че искат 100 за стоповете, аз отнесох третия стоп и чистачката преди 2 дни. ^-^
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Alexi

amplified

Vanko

Alexi

Венелин ще получи сърдечен удар като го види :))

Danchev

Що ... кво му е на martini edition-а (rock)
How about a magic trick?

hotblooded

Готино Мк3, на прилична цена...   ПОне мен този салон - бялата кожа+белите колани ми харесва много.

Alexi

за съжаление няма продаване това с тоя мотор .. никой не иска 15г кола дето гори 10 извънградско ..

moni74

Кора за двигателя на TDCI, 45лв но предполагам ще смъкнат още малко.

----------------------------

hotblooded

Цитат на: Alexi в 08 Март 2014 12:41:30
за съжаление няма продаване това с тоя мотор .. никой не иска 15г кола дето гори 10 извънградско ..
Един приятел иска да я вземе, само да си продаде Импреза-та.......

momo76

Цитат на: Alexi в 08 Март 2014 12:41:30
Що да няма. Ако беше излязла преди година и половина я отнасях. Е не е автомат,  но щях да го преглътна.

hotblooded

Аз се озовах с "печка" точно защото не намерих 2,5 или поне свястно 2.0 след фейслифта

Alexi

2.5 е безсмислено щото е само 170 коня по добре 3.0 ще има същия разход

amplified

Е да... тия екзотиччни за Форд мотори под път и над път в България :D

hotblooded

Цитат на: Alexi в 08 Март 2014 16:43:20
2.5 е безсмислено щото е само 170 коня по добре 3.0 ще има същия разход
За 4 месеца не открих 3.0 дори и преди фейса, само едно 2,5 и две 2,0 преди феис... Накрая излезе едно ST на цената на мк4 в МП... 

Vanko

На мен пък това ми хареса, ама чакам едни пари и после ако стои може и да го грабна.

moni74

Цитат на: Vanko в 09 Март 2014 20:20:32
На мен пък това ми хареса, ама чакам едни пари и после ако стои може и да го грабна.

Като за кола 2002/2003г не са ли доста парите?

Vanko

Аз гледам състоянието, кола от Италия примерно, но малко по-нова НИКОГА не бих си взел. Въпрос на принципи!

hotblooded

Цитат на: moni74 в 09 Март 2014 20:27:48
Като за кола 2002/2003г не са ли доста парите?
Не, толкова са си... 2,5 автомат и ST държат цена. Аз като търсех на ST to му искаха 15....

ForeverFord

Лично на мен това СТ също много ми харесва,изглежда запазено и е гаражно,което като цяло запазва автомобила.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

абе има нещо гнило покрай тая машина .. мокета е черен а не жълт като седалките ,също така долната част на таблото трябва да е светла .. и не е 2004 :)

hotblooded

Седалките и корите на вратите са сменяни - бялата кожа върви със бели колани и светъл мокет... ST като модификация ако не се лъжа излиза 2004та, а тази навигация е преди 2003. .... Според мен, може и да бъркам, но това е 3.0 титаниум или джия ( разликата е 20 коня), а ST декорациите са добавени...

momo76

ST си е. Преди фейса няма 3.0 мотор - пускат го 2004 с фейслифта, а ST си е от 2002г. На това най много да са сменяни седалките и корите. Лесно може да се провери по вина.

hotblooded

Тоест преди 3.0 мотора, ST е с 2,5/170 к.с  ???

pantata

Цитат на: hotblooded в 10 Март 2014 07:44:46
Тоест преди 3.0 мотора, ST е с 2,5/170 к.с  ???

Не, преди фейса няма друг 3.0 освен ST.

Alexi

hotblooded

Има и 3 Мондео Мк4, 2.0 бенз на под 60 к км за по 14 000 лв...

moni74

Досега не бях виждал такова мондео мк4 - купено от МП и регистрирано 1+1!!! И като кача децата отзад, и ме спрат полицаи - какво правя? Нямам думи, този който е разрешил тази регистрация трябва да го вкарат в затвора за злоупотреба със служебно положение!

hotblooded

Цитат на: moni74 в 16 Март 2014 10:27:20
Досега не бях виждал такова мондео мк4 - купено от МП и регистрирано 1+1!!! И като кача децата отзад, и ме спрат полицаи - какво правя? Нямам думи, този който е разрешил тази регистрация трябва да го вкарат в затвора за злоупотреба със служебно положение!
Eдин прятел се прецака така по подобен начин с Тойота Авенсис - неговата беше писана 6+1, но нямаше трети ред седалки - ходи да минава "ТехноТест", струваше му към 200 лв, но и около месец чакане...

A za 12 000 лв - вижте какво Мондео Мк4 2010ти набор има

Дали си струва да го вземеш и да му оправяш интериора...

Иван Вълков

Аз го гледам през телефона и забелязвам само липсата на оригиналната музика, иначе добре ми се видя като изключим въздуховодите на тавана.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!