Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Alexi

като избереш get deal излиза една по различна цена

spaun

Цитат на: Alexi в 07 Октомври 2015 15:07:40
като избереш get deal излиза една по различна цена

гледай в дясно под "Other Sellers on Amazon" там е намалената

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Vanko

Alexi

ауу това като моето следващото 1:1 :))

moni74

----------------------------

Dmitarcho

Честно ... тази мк4 някак по ми грабва окото :D Наближава коледа .. ще пиша на дядо Мраз :D
Ръца Пръца

moni74

Ходих с един Ситроен DS5 дизелов хибрид 5-то поколение до Рибарица и обратно. Като изключа много твърдото возене (отзад), вървежа и разхода бяха супер.

----------------------------

hotblooded

Vanko

Мн добър екземпляр, спор няма.

jo_jo

"Подавам комплект 16бр. гайки за лети джанти за Форд Фокус I "

http://olx.bg/ad/podavam-komplekt-16br-gayki-za-leti-dzhanti-za-ford-fokus-i-ID5BJUI.html

изглеждат като ЕТЕ, за стоманени джанти (цена нови 2-2.50 броя)

m_focus

Да ми я пазят 5-6 години, хем тъкмо да я взема за 2-3к. евро  (rofl)
карай форд и бъди горд :)

Alexi

на търг е и има reserve ..което може и 20к да е :)

Vanko

m_focus

Някой ако види някъде в нета комплект протектори за седалки за макса да сигнализира. Търся да са с 3 отделни калъфа за трите седалки отзад. Гледах в нета, ама май само при братушките има и то ги шият по поръчка, цени от 80-90 евро и нагоре за комплекта 2 предни + 3 задни седалки.

jo_jo

Мрежи за стъклата на багажник FORD.

"Комплект мрежи за багажното отделение за Форд-Мондео,комби модел(4)след 2007г.произвотство "

http://olx.bg/ad/mrezhi-za-staklata-na-bagazhnik-ford-ID5iX4s.html

valyo08

Цитат на: jo_jo в 21 Ноември 2015 17:32:15
Мрежи за стъклата на багажник FORD.

"Комплект мрежи за багажното отделение за Форд-Мондео,комби модел(4)след 2007г.произвотство "

http://olx.bg/ad/mrezhi-za-staklata-na-bagazhnik-ford-ID5iX4s.html
Аз ги имам от предните врати назад.Много съм доволен каква работа вършат.По скоро са вид сенници,а не мрежи,но както и да е.

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Пише, че остават около 7-8 часа до края на намалението. Огледало с видеорегистратор/камера за заден ход/Bluetooth/GPS тук.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

m_focus

http://cardepo.bg/
Някой има ли отзиви за този сайт? Гледам че имат маслен и въздушен филтър на бош за макса за по 10лв, а другаде са съществено по-скъпи. Че и безплатна доставка за всичко ... Та за качеството е евентуално въпроса.

spaun

В OLX-а Оригинален радиокасетофон за Ford CD Sony MP3
http://olx.bg/ad/originalen-radiokasetofon-za-ford-cd-sony-mp3-2din-ID5IcPu.html

m_focus

Цитат на: m_focus в 26 Декември 2015 20:29:23
http://cardepo.bg/
Някой има ли отзиви за този сайт? Гледам че имат маслен и въздушен филтър на бош за макса за по 10лв, а другаде са съществено по-скъпи. Че и безплатна доставка за всичко ... Та за качеството е евентуално въпроса.
не ви ги препоръчвам тия и  maslo1, не са читави нещо  (n)

Pyrhel

Аз останах с безкрайно лоши впечалтения и няма да ги ползвам повече, както мога да гарантирам за още 4 човека. Ноември, черния петък, имаха акция с промо код, от поръчка 90 лева се спестяваха 10... Защо не? Видях го, направих си акаунт и поръчах. След което разпратих на доста хора и въпросните 4ма също поръчаха. За тях не мога да кажа нищо, но аз като поръчвам онлайн чета и цъкам много внимателно, защото после връщането е мъка (като в случая съм сигурен, че съм потвърдил всичко). Пратките с някакъв куриер трябваше да дойдат, минаха ден, два, седмица, две... Влизаме всички в акаунтите си: "Поръчката не е потвърдена", разбира се, вече без промо офертата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

m_focus

От единия сайт поръчах филтри, от другия исках масло, тъй като видях че поръчките се правят на един и същи телефон, направо им казах да ги обединят. Всичко ок, по мейл си идва потвърждение, в акаунта също има информация. Никой не звъни с дни за потвърждение. Писах им на лайвчата, "да-да ок, няма проблеми, и масло ще ви пратим, утре ще ви се обадим, оставете телефон за връзка..." (при положение, че ми го имат?) И докато сме си писали по чата са ми отхвърлили поръчката  (swearing) .... Естествено звъня на следващия ден, "ами то сега, пращаме стоката на стари поръчки, оставете телефон  :D после ще ви се обадим " ....  и познайте дали ми се обадиха. Та сами си преценете :)

Vasilev

jo_jo

Ако maslo1 се обсъжда - пазарувал съм 3-4 пъти масло и филтри от тях (филтрите ги поръчват от евро07) без забележки, но ходя и си ги взимам от младост-4.
Сайта изглежда гадно и не бих направил поръчка през него.
НО сервиза, който е препоръчан (и уж дават отстъпка за смяна) е ужасен. Намира се под моста на Интерпред и в моя случай беше оставил парцал напоен с бензин под бензиновия филтър, а на познат беше препълнил маслото (съответно изби). "Майстора" обикновено действа на улицата, под наклон и тегли маслото с маркуч и машина (това го видях).

m_focus

www.tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&pg=1&gr=8&pod=7&promo=0&id=752
Интересно, ако е вярно защо производителите изначално не вграждат таквиз магнитчета? Поредната измишльотина или?

hotblooded

Цитат на: m_focus в 08 Януари 2016 08:40:53
www.tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&pg=1&gr=8&pod=7&promo=0&id=752
Интересно, ако е вярно защо производителите изначално не вграждат таквиз магнитчета? Поредната измишльотина или?
Първия дето ги рекламираше тея х*йни беше Къци Вапцаров някъде 1993-4 година :)  Това е по-голяма глупост и от пестенето на гориво с джаджа в запалката  (rofl)