Всеки 10-и мъж обича колата повече от жената

Започната от ForeverFord, 05 Януари 2012 11:00:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Проучване показа, че половината мъже по-лесно се грижат за автомобил, отколкото за семейство
Всеки десети мъж обича повече личния си автомобил, отколкото законната си съпруга. Това показва проучване, организирано от Peugeot във Великобритания. В него са участвали повече от 2000 души.

50% от тях казват, че им е далеч по-лесно да поддържат автомобила си, отколкото да се справят с личния си живот. 17% пък признават, че харчат далеч повече пари за колата си, отколкото за жена си.

За 14% спортния автомобил е идеалното средство да си намерят приятелка или съпруга, а 10% признават, че прекарват повече време с колата си, отколкото с жена си. И съответно държат повече на нея.

Най-крайни са 8% от анкетираните. Те не скриват, че ако трябва да избират, пак ще предпочетат автомобила си пред законната си съпруга.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

ми аз съм сменил доста повече жени от колкото коли което говори само по себе си :))

Vas

xaxaxa щото жените са по-лесни от колите за тва  ;D

Pyrhel

Vas, не си прав, това се получава, защото колите са по-добри (rofl)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

yoshi

Danchev

Защо мъжете дават пари на жените да си купуват кожени дрехи?
Защото им миришат на нов кожен салон ... :D
How about a magic trick?

Pyrhel

Чистих раздел "Общи приказки" и попаднах на темата, явно е от преди да имаме раздел "Новини". Защо е останала в миналото, явно и тука като "Бензин vs Дизел" е ясен отговора :))

Иван Вълков

Цитат на: Alexi в 15 Декември 2012 22:18:25
мда всичко е весело докато не се окаже че е жена ти и кара твоята кола :))

Не съм съгласен, просто искат малко обучение - една две сметки от сервиза да платят и стават много предпазливи даже щом на мен ми правят забележка: Ти сега тая дупка не е ли видя??? - поне аз успях донякъде да науча жена ми да кара и пази най вече.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Обаче инвестицията е оправдана ако се ползва думата "жена", не и "приятелка" :))
Съединителят е скъп консуматив, а горивото - още повече, за да си позволи човек да учи всяка негова приятелка (rofl)

Alexi

мда ,жена ми си плати ремонта на одраните врати отдясно и от тогава внимава доста повече :))

hotblooded

http://www.dnes.bg/cars/2011/05/11/sori-jena-porsheto-e-s-predimstvo.118377,2

(rofl)

И два култови коментара:

Човека спасява единственото нещо което не го е разочаровало в тоя живот нормално...

Всеки може да има колкото си иска половинки, малцина се тези които могат да имат повече от едно Порше - така че избора е логичен!

Pyrhel

Цитат на: dmitarcho в 21 Април 2013 02:30:12
Какво ли не правим заради жените си ... :D

Имах една приятелка, която казваше "знам, че съм на 3то място, първо е колата, после лаптопа и аз съм след тях"... Жалко, че го признаваше само след някоя и друга чашка, иначе на трезво се сърдеше :))

Dmitarcho

Аз като кажа на жената "Нали е и твоя кола" отговора е"Как да е и моя ... като дори не се возя в нея " :D :D :D
Ръца Пръца