Стикери с адреса на клуба

Започната от Pyrhel, 16 Декември 2011 00:46:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Илко

Аз вече  получих  мойте   8) 8) 8)
Илко

gazdata83

Здравейте,днес се регистрирах тук с цел да информирам и като упрек към някой Ваш а и от днес мой Съ-форумец(предполагам от Русе).
Без моето съгласие и т.н установих че имам залепен стикер на колата си (angry).Нито съм го желал нито някой ме е питал-----няколко човека сме с подобни стикери(нежелани).Моля хората които отговарят за раздаването им да обърнат внимание на това.
Няма да е красив начина по който ще се запознаваме с подобни Съфорумци решили да поразлепят малко стикери на чужди автомобили.Дано тук пишещите да са с по различен маталитет от лицето(така интересно за няколко човека (hammer))разлепило стикерите.
                 Да собсвеник съм на Форд и отдавна се канех да се рег.тук е сега се регистрирах за жалост с друга цел.
Моля за съвет как най безопасно да го сваля(на задната врата е)-Идиотчето добре го е залепило.

ihovahi

Здравей,

Не е редно така да се разлепят стикери... съжалявам за което. Иначе стикера се отлепя лесно, просто го почни от една страна и го разлепи. Не оставят следи, може да си спокоен.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Много неприятно....стикера мисля че с макетен нож лекичко го надигаш по края и ще се разлепи. Много интресно, колегите от Русе са разбрани хора....не ми се вярва да е някой от тях.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

gazdata83

Цитат на: ihovahi в 01 Май 2014 19:40:33
Здравей,

Не е редно така да се разлепят стикери... съжалявам за което. Иначе стикера се отлепя лесно, просто го почни от една страна и го разлепи. Не оставят следи, може да си спокоен.
Така е.Иначе и аз съм разглеждал стикери,цветове,място на което да се постави.....но така без разрешение-меко казано ме ядоса(а и нито е сложен добре нито на подходящо място.Ако,,колегата,,бе ме попитал е друго.Както и да е-просто исках да споделя тук и дано не се повтаря с други фенове на марката.

TourneoRS

Здрасти градски ,
стикерите за региона по принцип ги раздавам аз .
На няколко човека съм дал два три в повече за да раздадат и на познати .
Сега кой си е позволил своеволие , и е залепил без твое позволение тепърва ще разуча , защото това си е наистина неприятно .
Лично аз съм залепил стикери на над 20 коли в Русе със стария и новия домейн , но досега не ми се е случвало да се опитвам да го махам . Предполагам ако се затопли добре на слънце или със сешоар , ще стане по-лесно отлепването .

Цитат на: gazdata83 в 01 Май 2014 19:26:46
-----няколко човека сме с подобни стикери(нежелани)...
На кого друг са залепили стикер , каква кола кара ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

VENTCI

Чувствата с които колегите са залепили стикера са добри - повярвай ми  ^-^   Най-вероятно не са разполагали с визитки.
При операцията по почистването предполагам не си имал големи проблеми  (fri)   (race)

ihovahi

И ето... че визитки си трябват. Вместо да му лепят стикери, щяха да му оставят визитки и това нямаше да се случва...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Илко

Ако се сдобия с  някоя  визитка  може да  популизирам фрума  в  Пловдив през  мивката  минават  доста  Фордчета  :) :) :) Тя моята  като  тръгне ще е  като  рекламен  афиш  (rofl) (rofl) (rofl)
Илко

ForeverFord

Днес получих от новите стикери,който желае да ми пише на лично.Ще дам и на Шуменската група както и на Алекси,следователно за Варна и региона към мен :-)  което не значи,че не бих пратил и на други колеги
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

amplified

Стикери има на разположение и в Бургас :)

Dmitarcho

Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

whaaazp

В мен също има няколко.  ^-^

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

rosko46

Допадат ми тези стикерчета  ^-^

shkarov

Здравейте.Извинявам се,че пиша тук но не можаш да си поръчам стикери..по точно при мен е грешката...възможно ли е някакъв телефонен номер от там да си поръчам...Благодаря и ме извинете  ^-^

Pyrhel

Късметлия, един от най-активните регионални е в Габрово - Dmitarcho ще удари рамо :)

Dmitarcho

Ти ли м ибеше писал на Мейла ?!? В момента не съм в Габрово, но до края на годината ще се прибера ;) Драсни на лично с един телефон, и ще се облепим :)
Ръца Пръца

shkarov

Благодаря на  "Dmitarcho" за стикерите  (buddies) (buddies)

mladenmih

Здравейте,
може ли и аз де се сдобия с два стикера за рамката на рег,номер?
"аз съм най младия от инжинерите Харпов те ви казват да не пиете-не ги слушайте-пийте"

Pyrhel

Гледам, че си от Варна, ForeverFord каза, че често е на тази посока, ще можете ли да се свържете или да пращам?

ForeverFord

Аз,още като писа прочетох,но той иска лайстни за номерата доколкото разбрах,а аз имам само стикери.

Pyrhel

Мдаа, лайстни вече нямаме, mladenmih, само на стикери караме :)

mladenmih

Аз искам стикери,които се лепят под рег.номер на черната пластмаса,която е част от рамката на всеки един рег.номер в България :) . Не искам рамка :) . Май се организира среща за сряда на варненските форд-ове и мисля да съм там, ако може тогава да ги получа ще съм доволен :)
"аз съм най младия от инжинерите Харпов те ви казват да не пиете-не ги слушайте-пийте"

ForeverFord

Ще нося,всичко което имам ;)

Dmitarcho

mladenmih се бърка ;) Това не са стикери, които слагахме под номера, а едни лайснички, които вече ги няма, за съжаление. Сега имаме само стикери, които се лепят ... но мисля, че могат да се залепят и под номера .... аз от кога се каня да пробвам ;) ама пуста му старост ... :P
Ръца Пръца

mladenmih

Аз няма от къде да знам какви лайстнички сте слагали тъй като никъде не съм ги виждал за съжаление и не се бъркам с тях ,а определено искам стикери :)

G_o_c_e_v

Ето какво лепнах на вратата на работилницата...

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dobrin_Todorov

За София от кой мога да си взема стикери ?

Благодаря!