моята фиеста спорт мк7 1.6 TI-VCT

Започната от belota, 29 Януари 2016 18:36:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

belota

Цитат на: ihovahi в 28 Юли 2016 22:23:03
Имаше ли подгряване на старите пръскалки?!

Нямат подгрев

Alexi

тия барабани отзад трябва да се сбогуваш с тях ,като някой от следващите ъпгрейди

belota

Цитат на: Alexi в 29 Юли 2016 16:13:44
тия барабани отзад трябва да се сбогуваш с тях ,като някой от следващите ъпгрейди

Алекси спирачките  ми трябваше да са един от първите ъпгрейди, но нали ударих на камък и нямам информация от какво мога да ползвам и затова изостанаха. При  първа възможност ги разкарвам веднага тия барабани и тия малките дискове отпред.

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Всичко добре, ама тая зареждачка за газта ми бърка в здравето.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

belota

belota

Цитат на: К.Методиев в 02 Август 2016 21:17:25
Всичко добре, ама тая зареждачка за газта ми бърка в здравето.

така относно зареждачката,тя ще изчезне веднага след като си намеря това парче от спойлера
п.п. от мото пфое него продават само него а искат дами пробутат цялата задна добавка комплект за 544лв. (rofl) което няма как да стане  8)

К.Методиев

Цитат на: belota в 02 Август 2016 22:26:09
така относно зареждачката,тя ще изчезне веднага след като си намеря това парче от спойлера
п.п. от мото пфое него продават само него а искат дами пробутат цялата задна добавка комплект за 544лв. (rofl) което няма как да стане  8)

Ти си знаеш, прибери я при резервоара най добре.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

belota

Цитат на: К.Методиев в 02 Август 2016 23:03:08
Ти си знаеш, прибери я при резервоара най добре.
Нее да ли си знам или не, дори да я прибера то долу ще остане дупка. Така че без нов спойлер не правя нищо.

V.Buzev

Браво за генерацията, само не знам така като са лепнати тия гърнета до добавката на бронята няма ли да я съсипят от температурата?

Pyrhel

На празен ход много хубаво "къкри" ^-^
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

belota

Цитат на: V.Buzev в 04 Август 2016 11:29:28
Браво за генерацията, само не знам така като са лепнати тия гърнета до добавката на бронята няма ли да я съсипят от температурата?

Тя не опира, има 6-7мм. разтояние от тях до добавката, но на клипа несе вижда добре. Живот и здраве ще я видиш на живо.

belota

Цитат на: Pyrhel в 04 Август 2016 13:00:11
На празен ход много хубаво "къкри" ^-^

Точно заради това къкрене на празен ход си играхме цял ден, а с газ почва да оплътнява звука и отихва.

belota

Айде да ми е честито новото спойлерче :D

sinnerman

Фиестата я направи чук. Сподели откъде купуваш добавките за броните ако не са от МП. Питах там за фокус за задната броня и........  605 лв.

belota

Цитат на: sinnerman в 08 Август 2016 14:02:39
Фиестата я направи чук. Сподели откъде купуваш добавките за броните ако не са от МП. Питах там за фокус за задната броня и........  605 лв.
Колега аз спойлера си го имам фабрично, но беше счупен. Смениха ми го по каско с оригинален от МП за 630лв.,за съжаление в БГ никой не предлага алтернатива.

sinnerman

Имаш фабричен тунинг пакет.. В Сливен има един отлива добавки и прагове, ама са от стъклопласт и не важат. Дебели, твърди и не лягат добре върху детайла.
П.П. Имаш една черпня от мен. Не си забравил?

belota

Цитат на: sinnerman в 08 Август 2016 20:40:25
Имаш фабричен тунинг пакет.. В Сливен има един отлива добавки и прагове, ама са от стъклопласт и не важат. Дебели, твърди и не лягат добре върху детайла.
П.П. Имаш една черпня от мен. Не си забравил?
Ела в неделя на сбирката и ще почерпиш :D

belota

sinnerman

К.Методиев

Мда, честито моето е същото. :)

Pyrhel

Селфи в огледалото? :P :P
Супер е :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

belota

Бързам за неделната среща :D :D :D

belota

Специално за Миро Христов. След твоята забележка се поправих веднага (rofl) (rofl) (rofl)

belota

mirohristov

Много си бърз.  :))
Застана ли са и идеално.
Честито.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

К.Методиев

Супер са. :)

belota

Цитат на: mirohristov в 22 Август 2016 16:31:31
Много си бърз.  :))
Застана ли са и идеално.
Честито.
Бяха пристигнали още вчера, но неги бях взел от пощата (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

belota

Айде малко да ъпна темата.
Пясна-прясна придобивка от днес (rofl)

belota