моята фиеста спорт мк7 1.6 TI-VCT

Започната от belota, 29 Януари 2016 18:36:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

кофти .. Реното чисто ново беше и така закачих една шина забита до иначе нисък бордюр .. боядисаха я с 2 леви ръце в официалния сервиз на Рено и сега цвета не пасва ,и боята взе да се лющи ..

flowsky

Като знам през какви премеждия преминава belota с лунния пейзаж на водния цикъл, направо се е разминал! В момента Враца е може би един от най-ужасните градове за шофиране на сравнително нисък автомобил.

belota

Ето ме и мен на събитието :D
Хубавицата ми тя, колко е фотогенична (bow) (fe)

belota

и така колеги,докато чакам тапицера да ми направи интериора дойде ред на спирачките,тоест искам големи спирачки отпред и отзад.Ако някой може да помогне с точна информация за този ъпгрейд ще съм много благодарен.

belota

belota

flowsky

Като се върнеш от морето имаш пица от мен в някоя пицария по Враца за успешния автомобил, който си направил!

V.Buzev

На последната снимка на Равадиново двореца ми мяза :).
Колата е страхотна, продължавай все така.

belota

Здравейте, скоро несъм писъл но това не означава че по колата несе работи :D :D
От форд бензиновите фиести фабрично излизат без кори под мотора, но тъй като аз си падам малко педант и обичам да ми е чист мотора, поправих това недоразумение :D :D

Направих още нещо по колата което си мисля, че повечето от вас ще кажат че е глупост, но на мен ми харесваи отдавна исках да го направя.

Направиха ми спортна генерация с три гърнета и азпуси от двете страни. Снимките са само отзад защото има още малко за доизпипване и донастройване.

Ще кача снимки отдолу и клип със звука много скоро 8)

Dmitarcho

Кората си е хубаво нещо. Не вкрва толкова пепелак при маторя :) Браво, много хубава "екстра" ;)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

belota

дано издържи зимата (rofl) (rofl)

hotblooded

Какво ти пука какво ще кажат хората?  Колата е твоя и трябва на теб да ти харесва. Евала за ентусиазма - газ до ламарината и още 2-3 пръста, Фиестичката изглежда като вълк в овча кожа - макар и трудно да се събирам в такива коли много им се кефя

flowsky

Много добре са лепнали кюнците! Предполагам и звука са попроменили, не че и преди не беше красив, де!

belota

Братле ще мина пак да я чуеш, звукът е направо брутален :D

belota

Днес окалпазаних колата още малко, отдавна си бях купил едни карбонови вежди за фаровете и се чудих дали да ги слагам, е дмес ги сложих.

Сега приемам съвети за цвета, дали даса бели или черни.

Dmitarcho

Така черни се връзват с покрива и маската..но много си личи, че не са оригиналдЪ. Ако са бели....по ще се сливат с цялата визия на автомобила и ще изглеждат по фабрични :) Направи само едната бяла...и виж как ти допада повече. Да не я боядисваш....облечи я с някаква бяла лепенка ;)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

SICKandPROUD

Ако са бели ще седят по-яко...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Ilian Petrov

И аз мисля, че ако са бели май ще е по-добре...

belota

Ето и нещо от преди малко, специялно за всички който казваха, че фиестата крещи за 17-ки.

Мисля че с оригиналните си пантовки вече е в свои води.

Ilian Petrov

Еее, супер е с тия джанти!  (fe) (thup)

Alexi

уха ,уникално са застанали тия джантички .. и веждата ме кефи някак си ,макар че не съм привърженик на подобни детайли

belota

Цитат на: Alexi в 21 Юли 2016 21:33:01
уха ,уникално са застанали тия джантички .. и веждата ме кефи някак си ,макар че не съм привърженик на подобни детайли
е алекси тези са си баш нейните оригиналните джанти затова.
п.п.нищо не каза за изпускателната система (fe)

Pyrhel

С новите джанти е заспала наистина. Веждите май ще са по-добре бели, търсил ли си снимки с тях?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

за изпускателната най важното е звука за това не мога да кажа нищо за сега

flowsky

Нямам търпение отново да я чуя и да я видя, ама няма да е скоро, че главата ми е пламнала от проблеми в администрацията. Джантите са лепнали точно както си му трябва, веждите са супер.

belota

Да покажа генерацията отдолу преди да я опаковам с термо лентата.

Подмених и някой тампончета

И най накрая малко да освежа спирачките, че с новите джанти много се виждат а новите спирачки още неса налични.

belota

Много тихо нещо в тоя форум (rofl) (rofl) (rofl)

Ilian Petrov

Много отпускари има сигурно, я на море, а на планина... :)

belota

И днес, един бърз ъпгрейд на стъкломиещото.

Старите:

Новите:

ihovahi

Имаше ли подгряване на старите пръскалки?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!