моята фиеста спорт мк7 1.6 TI-VCT

Започната от belota, 29 Януари 2016 18:36:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

belota

belota

Една фото сесийка от днес след мивчица  :D :D :D

ОПС да не забравя да се похваля,от днес съм и със нов софтуер  :D но още не е мерена на дино 8)

Ilian Petrov

Бомба е колата!  (ford)
Пак ли в Годеч ще ходиш за диагностика?

Pyrhel

Предполагам не е еко софтуера :D
Усеща ли се разлика? Мерил ли си я на ускорение в секунди преди и след?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

belota

като ускорение има разлика,но пак във високите а аз исках да стане по силна в ниските.меренето пак ще е в Годеч.относно от 0-100 утре мисля да ходя на една отсечка да я закача с обд-то и да видя какво ще покаже.

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

randity

Разчупи малко тоз интериор. Според мен, ако боядисаш централната конзола и "хрома" на волана в един черен пияно лак, ще отвориш доста. Също, за екстериора, лично мое мнение, ако махнеш веждите на фаровете, колата ще е доста по-изчистена. Ама т'ва са си мои мнения
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

belota

Днес остана малко време за да довърша генерацията. Вече цялата е овита с титаниева термо лента(до 1200 C°).

Една ролка от 25м. стигна от накрайниците до зад моста, а втората от моста до колектора.

mirohristov

Ти няма ли да дойдеш да се похвалиш на живо?
Това направеното без похвала на живо не се брои.  ;D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

belota

Цитат на: mirohristov в 25 Септември 2016 22:01:30
Ти няма ли да дойдеш да се похвалиш на живо?
Това направеното без похвала на живо не се брои.  ;D

Миро напоследак съм много заед и все неми остава време, дори и за работа по колата едвам намирам. Но обещавам че скоро ще намина да се видим.

Alexi

слагай охлюва ти .. то друго не остана за правене :)

belota

този охлюв ли

защото само него него продават...........продадоха ми го комплект с някой дреболийки  :D :D :D

sinnerman

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

kenwood

Pyrhel

Излъгали са те, туй е компресор за климатик бе :D
Какво казват, трябва ли да се мапва после или ще компенсира с инжекторите? И какъв е черния цилиндър със синята и жълта капачка?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

belota

Цитат на: Pyrhel в 26 Септември 2016 22:58:54
Излъгали са те, туй е компресор за климатик бе :D
Какво казват, трябва ли да се мапва после или ще компенсира с инжекторите? И какъв е черния цилиндър със синята и жълта капачка?
Мапва се задължително, а това се слага за маслените пари, нещо като масло уловител е, поне по схемите там се слага.

Alexi

уха ,колко коня се очаква да стане ?

belota

Цитат на: Alexi в 27 Септември 2016 08:25:26
уха ,колко коня се очаква да стане ?
Пише че става 179кс. което вече си е истинско ST, но нека да стане  и да я премеря на дино там ще  видим истината.

martin1977

Принципно това с термолентата се прави само на колектора. Честно казано досега не бях виждал увита цяла генерация. То увиването на колектора няма кой знае какъв смисъл, какво остава за цялата генерация назад. Каква е целта на упражнението? Дори погледнато реално може да има обратен ефект увиването на тръбите под купето по ред причини.
Иначе колата става ВЕДНЪЖ. Нещо уникално и невиждано по нашите географски ширини - Поздравления за което....

belota

Цитат на: martin1977 в 27 Септември 2016 10:56:46
Принципно това с термолентата се прави само на колектора. Честно казано досега не бях виждал увита цяла генерация. То увиването на колектора няма кой знае какъв смисъл, какво остава за цялата генерация назад. Каква е целта на упражнението? Дори погледнато реално може да има обратен ефект увиването на тръбите под купето по ред причини.
Иначе колата става ВЕДНЪЖ. Нещо уникално и невиждано по нашите географски ширини - Поздравления за което....
Марто майстора ми каза да я увия защото потока на газовете ми е слаб, ние отпушихме генерацията и същевременно с поставянето на втория аспух удължихме тръбния път. Сега колата на ниски обороти трудно си пълни генерацията а и тя истива бързо което води до микро завихряния в нея което е в минус на мотора. С увиването и с термо лента и запазваме темперетурата постоянна и помагаме на потока от газове даси запази скоростта. С две думи няма как даго обясня, майстора ми го обяснява 2 часа докато ми прави генерацията, много сложна и обширна тема е особенно за атмосверни мотори.

belota

След две прецакани казанчета  :'( разбрах че капачката е за смяна

belota

Още малко ъпгрейди :D
Трипластова звуко, вибро и топло изолация на предния капак.

flowsky

Ти си щур, нали го знаеш?
Звънни некогиш да ги съберем пак.

belota

Дойде лошото време и почнахме с ежедневното миене.  (rofl)

К.Методиев

Стига лъскал, захвани се с механичната част. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

randity

Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

belota

Цитат на: randity в 17 Октомври 2016 18:03:57
А що се продава?  ::)

Защото сега сме 2+1,а скоро ще сме 3+1 и жената каза да си  седна на дупето и да намеря подходящо возило за целта.Затова се продава и с един багажник части които още не са монтирани.

belota

И вече готов за зимата
Дайтон Ево 195/55/16

belota

Колата се продава спешно, нова цена за форума 9000лв.

п.п. Пиша тук щото незнам как да пусна нова цена в раздела с обяви. И ако някой го интересува абсолютно нищо и няма, намерих и заместник.