моята фиеста спорт мк7 1.6 TI-VCT

Започната от belota, 29 Януари 2016 18:36:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

belota

Днес беше топличко и реших да отделя 20мин. за колата  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
преди

след

малко и копчетата да осъвременим

и нещо което почнах но още нее довършено на 100%

дано ви харесва,ако не здраве да е (fe) (fri)

topgancho

Колега,били споделил малко повече инфо за ГИ
Веселин Георгиев

Dmitarcho

Добре стоят нещата ;) На копчетата за прозорците, само "хрома" ли се слага .. или целите копчета сменяш ?
Ръца Пръца

belota

само хрома,той е метален и е на клик :D

Ilian Petrov

Ей, нямаш спирка! На следващата среща няма да я познаем!   ;D

Mondeicho

Браво, продължавай в същия дух- става много хубава колицата 8)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ihovahi

Имаш визия за колата и ще я постигнеш :) Добре стоят новите неща.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

B.Stoilov

На мен лично ми идва малко too much целият този хром в колата. По-скоро бих сложил нещо светло, матирано, като на вратите лайсните.

belota

И днес ми дойде една доставчица,та реших в това лошо време да я монтирам набързо(въпреки че имам още 10 неща да монтирам)
за някой това може да е тиксо тунинг или нещо от сорта,но за мен си е добро,иначе защо ще го слагат в премиум класа.а и незнам защо са си го спестили от Форд при положение че го слагат на някой модели,но както и да е  (fe) (fri)

Mondeicho

Тези и аз ги заглеждам от известно време и се чудех дали да поръчам, при теб добре се е получило...

belota

Ето това вече съм напълно съгласен,че може да мине за кич.Но пък е и много полезно от към гледна точка,че ще ми пази и без другото евтината пластмаса от захабяване и надраскване.

belota

И днес отхвърлих малко работа (fe) (fri)

Dmitarcho

Тези гумени подложки, попринцип са да не ти се пързалят дрънкулките. Но вършат и работа да не дрънчат по пластмасата ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Добре са нещата, само да не бяха с червен кант да се виждат. Иначе подгрепям добра идея е. Добре си ги монтирал спортните педали  ;D Ама поспри се малко де.

belota

Няма спиране.че много работа ме чака.Трябва и почиващия педал да монтиран но много студено днес а и трябва да изпера кичето преди това,че зимата много се зацапа.

Mondeicho

На тези спортни педали гумата добре ли захапва, че иначе е много некомфортно?

belota

Те са си оригинални и би трябвало всичко да е наред,аз днес ги монтирах но още неса пробвани защото съм на работа.

Alexi

може да обмислиш закупуването на едни качествени стелки .. това което ползваш всъщност е мокета и оръфа ли се ще трябва да се сменя целия

belota

Алекси имам си стелки,оригиналните,но бяха мръсни и да не лягам по тях ги махнах по време на монтажа (rofl)
П.п.а иначе до 20 дена трябва да ми пристигнат чисто нови оригинални от ST

belota

вече има и къде да почива лявото краче :D :D

belota

Ilian Petrov

За мен мноооого добре се е получило! След всички неща, които смени и подобри, оставаше да не пипнеш педалите  :)

Mondeicho

За мен това за левия крак не ми допада как стои, нещо ми е неестетично иначе е практично да не си протриваш мокета...

TourneoRS

Освен мокета, когато е кално какви мизерии остават. Така се чисти и по-лесно, а и естетиката.. кой си гледа краката като кара  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

belota

То това нее за хвалене а е повече за оплакване,но се случват и такива неща....съединителя ме предаде  :-[

Така и така съм в бокса та да отхвърля още малко работа

Ilian Petrov

Е... няма как, явно му е дошло времето на съединителя, пък и ти май май не я жалиш особено... :-\

ihovahi

belota

Би трябвало,всичко зависи от майстора :-[
Ако аз небях на работа днес за един до обяд да съм си го сменил и да съм забравил :D

belota

от днес със ново съединителче,лагер помпа,масло на скоростите,тампони на заден мост и тампон на скоростната кутия

стария съединител от едната страна беше се износил до нитовете,лагер помпата беше преди запичане на лагера(направо прерупваше)а тампоните всичките скъсани :'( :'( :'(

ihovahi

Как дойде на срещата със старият съединител направо ти се чудя  ::)