Накрая и моя Focus C-max

Започната от Lakokara4a, 07 Септември 2014 11:45:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lakokara4a

Светещата емблема я купих от Aliexpress но да ти кажа не намерих обикновена и затова я взех нея. Много бързо започна да се лющи, не ти я препоръчвам. Колкото до мултимедията тя надмина очакванията ми, страхотна е!
Ford Focus Cmax 2000 куб. 136 к.с

V.Buzev

Браво! Мултимедията е паснала перфектно. От Алито ли я взе и какви пари ти стъпа? С андроид ли е? Дай инфо за камерата за заден ход.

Jhereg

Lakokara4a

Не. Не съм я  пазарувал от Aliexpress. Поръчах си я от България с гаранция, има възможност и на месечни вноски. Системата е андроид с версия 5.1. Произвежда се в Хонг Конг :) Ето и линк от такава:

http://iskamgps.com/article/4857/%D0%9C%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-Ford-PF75QSFA-B-Android-5-GPS-7-%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0

Камерата както казах е за форд. Ето и модела:

http://iskamgps.com/article/2275/%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BDo-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%B4-FOCUS-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB-LAB-FT02

Всичко пасна перфектно и точно. Единствено при свързването сбъркахме единия плюс и започна да се рестартира. Свалихме я, свързахме както трябва и заспа :)

sinnerman

Екстра е мултимедията. Къде монтирахте GPS антената за навигацията? Към мултимедията изпратиха ли ти и  актуална карта?

Lakokara4a

GPS антената е над главата ми на тавана. Откачихме десния сенник, откачихме дръжката за ръка на пасажерската седалка, леко натиснахме надолу кората на тавана и поставихме антената. Идеален обхват. Кабелите минаха по страничната греда. Получи се супер. Тя по принцип антената е дадена да се лепи с двойно залепящо се, но два пъти я лепя до огледалото и на още едно място и два пъти се отлепя и пада. Сега няма мърдане просто. Кората я притиска и няма шанс да промени местоположението си.
Карта има с навигация IGo.  Последни актуализации има.

Alexi

а камерката за заден ход как е ,я сложи една снимчица как се вижда на екрана

Lakokara4a

След 15 мин слизам до колата, ще направя снимка на камерата и ще я кача, обещавам :)

PS: Ето и обещаната снимка:

Dmitarcho

Супер е мултимедията :) Пасвя си с останалия интериор - макар да е една идея по-тъмна. А снимката камерата изглежда супер....но то и колко ти трябва да вижда - няма да броиш камъчетата по пътя :) Като цяло всичко е супер. Браво

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Lakokara4a

Няма проблем за единия тон по-тъмно :) Не ми бърка в очите, а пък и да си призная никога не можеш да улучиш цвета.  Радва ме, че не стърчи, пасва перфектно, като качество на звука ме притесняваше как ще е, но се оказа че е като на Сони-то. На предния плеяр не виждах нито часа, нито станциите. Тук такова нещо няма, отделно позволява и диагностика да се прави през нея през блуутут. Свали си целия указател от телефона ми и позволява да звъня от нея без да вдигам телефона. Могат и да ме търсят и т.н.

krasi markov

Цитат на: Lakokara4a в 08 Септември 2016 17:15:28
След 15 мин слизам до колата, ще направя снимка на камерата и ще я кача, обещавам :)

PS: Ето и обещаната снимка:

От менюто може да си махнеш едните направляващи на задната камера.
Кода пък за вътрешното меню за настройки на самата мултимедия е(126)

Lakokara4a

Ами аз сам ги сложих, като разглеждах настройките и след това ме домързя да вляза да махна отметката :) Иначе паролата я знам, имам книжка :)