Ще пътувам за ***. Да пренеса нещо?

Започната от Pyrhel, 10 Ноември 2011 01:04:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Утре тръгвам за Плевен-Русе-Варна-Шумен-Търново. Ако някой му върши работа този маршрут да звънка 0883 381 123.
П.С. тръгвам след 16 часа!
П.С.2. ако някой по трасето иска да се запознаем, да сподели!

focusnika

На 19-ти тръгвам за Несебър от София на обратно на 29-ти.Колата ми е комби и въпреки багажа все ще се намери място за още.Ако на някои му върши работа тел.0888062005 Цецо.

p_yanev

В петък на 22, тръгвам от София за Бургас. Ако има нещо звънете на 0899873075, защото тия дни няма да имам възможност да пиша във форума.

Иван Вълков

В петък(22.06), ще пътувам от Димитровград до Габрово. Тръгвам сутринта и се прибирам обяд/следобед.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

На 10.07.2012 пътувам Габоро,Търново,Търговище, Шумен, Варна и кацам в Добрич. На обратно няй-вероятно на 17-ти ще се прибирам. Към Добрич ще съм с празно комби и сам /как мразя да пътувам самичък/. Ако има желаещи в Шумен мога да се одбия за по сокче,да се запознаем, но мисля да пътувам по над вечер-по хладината. Навръщане ще съм с жената и детето, демек ще имам багаж, но пак ще се намери място за нещо/някой ако има нужда.
Ръца Пръца

tropper

На 13-ти (петък) пътувам от София покрай Севлиево, Търново, Търговище, Шумен, Аксаково до Каварна. В понеделник (16-ти) - на обратно. Поводът - фестивала в Каварна  :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Иван Вълков

Колеги т.к. вече съм в Бургас, на 22.07 неделя (късният следобед след 18.00) , ще се прибирам към Д-град, почти съм празен, ако на някой мога да свърша услуга да се обади. Телефона съм го упоменал в темата за визитките. Лек ден

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

p_yanev

Колеги, трябва да взема един климатик от Свищов. Може да не е директно до Бургас - може да е до София, Стара Загора, В.Търново,Варна. Въпросът е ,че е и външно и вътрешно тяло, така че трябва някой с по-та колица. Почерпката от мен - гарантирано.

Pyrhel

Утре ще бъда в Карлово и Калофер. Обратно към София следобяд.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

А пък утре към 16ч. София-Пловдив-София...
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

В неделя пътувам от Русе за Димитровград празен , на връщане гаранция няма да има място . Тръгвам около 6 сутринта .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Понеделник /10 Септември/ късния следобяд тръгвам от Габрово за Добрич. Минавам през Търново, Търговище, Шумен и Варна. Принципно ще имам багаж, но мога да сместя нещо или някой в комбито ;)
Връщам се на 15-ти или 16-ти Септември, като мястото ще е по-малко за багаж, но за хора няма проблем ;)
Ако някой има нужда - да свирка :P
Ръца Пръца

Иван Вълков

На 02.10. ще пътувам за Габрово, като ще имам престой в Стара Загора (от 9,30 до към 11) и след това през Шипка и в Габрово. На 05.10 ще се връщам може би след обяда, така че ако мога да съм полезен на някой да свирка.  (thup)

hotblooded

На 28ми, петък, пътувам Бургас - София, през Казанлък и Хисаря.

p_yanev

Малшанс  :'( :'( На мен ми трябва превоз Бургас София сряда или четв.

hotblooded

Цитат на: p_yanev в 22 Октомври 2012 19:54:02
Малшанс  :'( :'( На мен ми трябва превоз Бургас София сряда или четв.
"обявата" е от миналия месец :)

p_yanev

pantata

Малко ъп

Събота 24.11 София-Бургас-Димитровград-Смолян-Димитровград.
Понеделник 26.11 Димитровград-София.

p_yanev

hotblooded

Цитат на: p_yanev в 24 Ноември 2012 16:39:17
Някой София -Бургас?
Аз, утре следобяд, но не мога да дам точен час от сега....
Еdit: някъде по обяд ще е тръгването, ще имам междинна спирка по пътя, за човек може и да не е много удобно, но за багаж има място...

amplified

Някой Бургас-София тия дни? Един плик ми трябва да дойде, ама е деликатна част и не ми се дава по куриери.

whaaazp

Цитат на: amplified в 28 Ноември 2012 20:24:22
Някой Бургас-София тия дни? Един плик ми трябва да дойде, ама е деликатна част и не ми се дава по куриери.

Утре вечер или неделя.

amplified

Мерси! Излезе ми път във Вторник, така че отпада :)

amplified

Утре пътувам за Бургас, имам оскъдно място, но мога да нося нещо все пак :D

Dmitarcho

На 4-ти или 5-ти ще пътувам към Добрич,през Търново,Търговище,Шумен и Варна. Ако на някой му е нужно нещо .. да свирка ;) Прибирам се на 6-ти по пбратния маршрут ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Утре на 4-ти към 8.30 ще пътувам по маршрута Димитровград - Хасково - Харманли и към 17.00 наобратно.

toretosz

Здр. някой да има път Стара Загора - София тази седмица да хвърли една глава на Радко. (beer)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Радко

Няма ли да има никой дето има път през Стара Загора за София?  :-[

tropper

Колегата ми е от СтЗ и пътува горе-долу веднъж в месеца, ама засега не се знае кога ще е...
Ако не ти е спешна главата, ще пиша като се заформи да е там  ^-^
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

BIGFORDFAN

В петък вечерта пътувам за Монтана през Мездра/Враца, място за пътници няма да има, но за нещо друго може и да го измислим.