Ще пътувам за ***. Да пренеса нещо?

Започната от Pyrhel, 10 Ноември 2011 01:04:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Хайде да се социализираме малко и да си помагаме малко повече! Предлагам който има желание и място в колата - да драсва в темата или обратното - който има нужда от превоз на нещо - и той да пише по един пост. Ето пример за какво говоря:

На дата <еди-коя-си> пътувам по маршрут София - Пловдив - Първомай - Хасково. Мога да взема до 2 джанти. За контакт - ЛС/Скайп.

ИЛИ

Трябва ми превоз от София до Русе - 10 клубни лайсни за рег. номер. За контакт - Тел/Скайп/ЛС

ПС: Нека договарянето става извън темата. Да я запазим чиста и пригледна за търсещите/даващите транспорт! :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pantata

Цитат на: Pyrhel в 10 Ноември 2011 01:04:42

На дата <еди-коя-си> пътувам по маршрут София - Пловдив - Първомай - Хасково. Мога да взема до 2 джанти. За контакт - ЛС

Хаха, от първия път в деветката, крайна точка е Димитровград, та по този маршрут съм на 16-ти ноември и на 19-ти обратно.
Багажника ми ще е празен, както и 4 от местата в колата. Защо да не добавим към темата и една покана за нещо като carpool. ;)

Иван Вълков

И аз да се включа ще пътувам по маршрута Димитровград - Стара Загора - Казанлък - Габрово на 13.11.2011 После в обратната посока за сега 17 или 18.11.2011г. Пътувам сам и почти празен. За контакти на лични или тел. :0883 317 701 (fri)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexander

Всяка седмица София-Пазарджик( не че някой е умрял да ходи там :)) ) и съответно обратно!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Иван Вълков

Да напомня, че утре 18,11,2011 ще пътувам по маршрута Габрово - Казанлък - Стара Загора - Димитровград, ако мога да свърша на някой работа да зънне един телефон колата е почти празна от към багаж

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

amplified

София-Велико Търново - Бургас на 7 или 8 Декември
на 12-ти Наобратно през Стара Загора и към София - не съм решил дали да е по магистралата само.
Корабът майка е свободен, тук таме някой буркан с туршия ще се разбърква от баса  O:-)

Milcho

На 24.11. (Четвъртък) тръгвам за София по маршрут Шумен - Търговище - Велико Търново - Ябланица - София.
Сам и празен съм.
На 26.11. (Събота) вечерта тръгвам на обратно.
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

BIGFORDFAN

Аз редовно пътувам из родината,тъй като съм търг. представител за цяла Б-я.Пътувам с бус пълен със стока,но място винаги ще се намери,според случая...
П.С.утре ще отскоча до Перник(то си е квартал на София вече,ама все пак...)

Pyrhel

В неделя ще пътувам София - Стара Загора - София. Колата е празна.

amplified

София-Стара Загора-Нова Загора-Сливен-Бургас, днес следобед!
0883300581

Иван Вълков

Утре 21.01.2012 ще пътувам по направление Димитровград, Тополовград, Елхово, Средец, Бургас. На 22.01.2012 обратно по същият маршрут  (fri)

На 29.01.2012 ще пътувам по направление Димитровград, Стара Загора, Казанлък, Габрово. В обратна посока ще се връщам на  03.02.2012 - Габрово, Казанлък, Стара Загора, Симеоновград, Харманли.
04.02.2012 - Харманли, Димитровград.
Ако мога да съм полезен на някой, да пише едно лично или да ми звънне един телефон(има го по-горе или в темата с визитките). (thup)

hotblooded

Много добра идея! И само багажи ли ще пренасяме? Смисъл че ако и друг колега пътува по маршрута можем да превозим и него (стига да има място) :)
Другия уикенд 11-12.02 (ако се оправи времето и отворят пътищата в шуменско и варненско) пътувам Бургас - Варна - Нови Пазар, на другия ден наобратно.

TourneoRS

Русе - Велико Търново  и обратно веднъж в седмицата . Понякога от Шумен към Русе ми носят някои неща . Може да се случи да не пътувам аз , но пак може да видим какво може да се направи .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

BIGFORDFAN

Здравейте колеги, тази и другата седмица ще обиколя цяла България с буса, ако някой има нужда да му се пренесат гуми, джанти или друго едрогабаритно (не прекалявайте де) в една от двете посоки- да драсне едно ЛС.

BIGFORDFAN

Здравейте колеги, тъй като скоро не ми се очертава пътуване към Бургас с буса, а пък си спазарих две летни гуми от там(15 цола), да Ви питам дали някой може да ми ги докара (срещу скромна почерпка ъфкорс). Благодаря предварително!

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 28 Март 2012 12:13:08
Здравейте колеги, тъй като скоро не ми се очертава пътуване към Бургас с буса, а пък си спазарих две летни гуми от там(15 цола), да Ви питам дали някой може да ми ги докара (срещу скромна почерпка ъфкорс). Благодаря предварително!
Около 10ти април ще идвам в София, ако не намериш никой до тогава

p_yanev

На 7 април по обяд пристигам в София - 0899873075.

Страхотна тема. Ако някой пътува скоро Бургас - В.Търново и обратно да пише.

Pyrhel

Някой скоро Шумен-София да пътува?

Dmitarcho

Аз ЕВЕНТУАЛНО /90 %/ ще пътувам за Добрич за Великден. Ако някой има път от София  до Търново примерно ... можем да направим ГОЛЯМАТА схема :P и да ти свършим работа до Шумен :D
Ръца Пръца

yoshi

на 06.04 тръгвам за габрово ако мога да помогна на някой колега да свирка  :P

p_yanev

Жалко, че не си от Бургас да ме хвърлиш до търново. :))

Иван Вълков

Аз пак да се разпиша : на 03.04 - Тръгвам от Димитровград за Габрово(Стара Загора, Казанлък). Връщане съм замислил на 06.04 или 07.04. Ако мога да съм полезен на някой да не се срамува  (thup)

pantata

На 7-ми април пътувам от Провадия през Бургас за София, ако мога да съм полезен ще се радвам.

BIGFORDFAN

На 20 Април(утре) тръгвам с Магарцедеса надолу до Петрич  :P, някой ако има нужда да пише, ще мина през всички градове по маршрута, а в събота се прибирам към Сф. 
П.С. ако някой от Благоевград иска да пием по бира петък вечерта ще го организираме  (fri) (с предимство са колежките от района)  ;)

p_yanev

На 25-ти - Бургас -София, на 26-ти обратно.

И нещо извън конкретиката - трябва да превозя трактор 3,6 тона , 2,60 м височина от Свищов за Бургас. Ако някой има инфо и може да помогне с нещо, ще черпя. Идеята е, ако може да се ползва преминаващ транспорт, за да не разкарваме Бургас-Свищов-Бургас

Иван Вълков

На 9.05 ще пътувам към Габрово, на 11.05 се връщам в Димитровград. Ако мога да помогна на някой да заповяда без притеснение.

hitrata_lisi4ka

На 12ти Май ще пътувам до Плевен, връщам се на 13ти. :)
Искам нещо русо, може и метла!

BIGFORDFAN

На 24 или 25-ти Май ще пътувам до Ямбол, комбито ще е празно, ако пък някой пътува същия ден от Бургас, Сливен, Ямбол или региона, може да ме върне към София, ще делнем горивото, иначе ще се дрънкам с автобус....

Иван Вълков

На 23.05 сутринта ще пътувам за Габрово и на същият ден ще се връщам към Димитровград. Да използвам темата да попитам някой да има скоро път от София към Димитровград/ Хасково?

Dmitarcho

Днес следобяд тръгвам от Габрово за Добрич през Търново,Търговище, Варна .... Утре на обратно ;) Ако на някой му трябва нещо да свирка ;)
Ръца Пръца