За коврите и Фордовете

Започната от opex, 05 Ноември 2013 02:08:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Едвали ;) Просто не смятам, че трябва да вдигна белия флаг, както като гледам много "мъже" правят и да ми се качват на главата.
Може да ми отнеме по-дълго време и да намеря все още някоя нормална, отколкото както Люси каза, няква изветряла MALL-happy-пайнерка, която единственото което може да прави е да бъде хубава срещу съответната сума в тунинг-гаража, пардон, козметичния салон, или пък някаква кифла, която не знае къде се намира и иска каквото види по телевизора или 'приятелките' и считат за модния тренд в момента без значение дреха/кола/мъжка визия. И да и е импринтирано в съзнанието, че тя заслужава това само защото е хубавелка или има разни други properties ;) Просто като разбера че някоя е такава директно и пожелавам "лек път" и да издува платната.
Кажи ми "старомоден", но не смятам, че трябва да се моля на някоя или да си я "купувам" по някакъв начин, било то с хубава кола, визия, да не говорим за кеш, или пък да клякам с "добре миличко" при всеки фасон. И за тия пътници има влак, ама не е моя :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

това е съвременния "естествен подбор" ,гледай повечко Дискавъри :) имаше едно предаване точно за това .. един и същ пич първо отива в някакъв бар облечен зле и мърляв ,никоя не го загледа като се опита да заприказва някакви жени го изгониха .. после до наконтиха сресаха ,костюм Армани ,пристига с Бентли Континентал и същите мадами се скъсаха да му се натискат ..

opex

Е как им се вика на такива? :) любопитен съм просто
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Цитат на: opex в 12 Ноември 2013 19:28:25
Е как им се вика на такива? :) любопитен съм просто

ЖЕНИ! (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Ако влезне добре облечен г-н в бар/кафе, добре изглеждащ и всичко си му е 6 ..... никой няма да го пита каква кола кара. Може да е дошъл с метрото. Но ако пристигне с Ферари Италия, с бермудите, джапанките и потника - очите на "жените" ще виждат само емблемата с кончето /може да не знаят и марката даже/ и какво ще си поръча и колко му е голям портфейла. Жалка картинка ;(
Орех, подкрепям те напълно ... ако ти писне да чакаш/търсиш точното момиче .. се обади :D :D :D
Ръца Пръца

TourneoRS

Аз не разбрах Ореха любовни терзания ли го мъчат  ^-^

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

opex

Не, нали темата е за коврите и фордовете :D Всеки споделя от живота фактите, на които се е натъкнал :D
едит: Димитърчо не знам как да те разбирам (rofl) за всеки случай искам да кажа, че твърдо съм Мъж  ;D
qaяכSTuning
Suum cuique

Bobi

Заеби. Бях писал нещо, ама... just заеби  :))

opex

Модератор за пример ей. Дори сам себе си модерира. За теб ще гласувам да знаеш! :D
qaяכSTuning
Suum cuique

vladi tanev

Ето нещо за коврите
http://vbox7.com/play:a55c3c4f3a

оп и още едно
http://vbox7.com/play:0ad9e40e3e
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Dmitarcho

Габровски хумор, Орех ... няма страшно ;) И аз съм мъжко ;) По силна от мъжката любов нямало ... но нямам намерение да пробвам ;) Отплеснахме се от темата ... само за коври взехте да говорите ... Фордюити ги заебахте .. а май трябва да е обратното ;)
Ръца Пръца

opex

А НЕ! :D Аз на моята любов всеки ден отделям внимание и се грижа за нея. Трябва да я снимам някой скорошен слънчев ден за дневника, че с приближаващата зима.. ниш не се знае :)
qaяכSTuning
Suum cuique

pAbLo

Цитат на: SayNothing в 12 Ноември 2013 16:41:26
То и ако не си пайнерка не те поглеждат, обикновено :)
А то други останаха ли?
Доста често виждам девойки и ми се иска да си наплюнча пръста и да и напиша на челото - ИЗМИЙ МЕ!!!
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

ffmk1l

За съжаление материалното е взело връх и то отдавна. Може да си най-големия смотаняк, но караш ли скъпа кола (за предпочитане някой голям SUV), имаш ли кинти за парцалки, СПА-процедурки, глезотийки, че не си красавец или че в две изречения правиш 30 правописни грешки се преживява някакси.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

Цитат на: Венелин в 13 Ноември 2013 09:33:04
За съжаление материалното е взело връх и то отдавна. Може да си най-големия смотаняк, но караш ли скъпа кола (за предпочитане някой голям SUV), имаш ли кинти за парцалки, СПА-процедурки, глезотийки, че не си красавец или че в две изречения правиш 30 правописни грешки се преживява някакси.
Имах такава съученичка - такива като тоя дето си ги описал ги сменяше или те я сменяха на конвеер. Ама курвалъка е до време - мина 30така и сега се радва ако се намери кой да я повтори преди да избяга :)

pAbLo

hotblooded

Lucy

Цитат на: pAbLo в 13 Ноември 2013 09:25:36
А то други останаха ли?
Доста често виждам девойки и ми се иска да си наплюнча пръста и да и напиша на челото - ИЗМИЙ МЕ!!!
Още се намират от време на време. Те просто не са по моловете, дискотеките и салоните.

Цитат на: dmitarcho в 12 Ноември 2013 23:32:56
Отплеснахме се от темата ... само за коври взехте да говорите ... Фордюити ги заебахте .. а май трябва да е обратното ;)
На мнение съм, че един мъж трябва да обича първо колата, после себе си и чак тогава идва ред за жената. Ако поне колата не е на първо място, значи има нещо гнило.  >:(
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

pAbLo

:)) :)) :))
Нещо степенуването ме кефи....
Ако си обичам повече колата,тя трябва ли да ревнува когато не спя в/със нея (rofl) (rofl)
И сутрин да ме наказва с непалене...
Ммм да тук идва лафа за зимата и ФОРДовете :D

opex

Е, все пак да не превръщаме темата в хранилка за всищо "Ж" по лична карта (f)
qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

Alexi

Pyrhel

Хареса ми един от коментарите под снимката :D
"guys if you cant bang girls it doesnt mean that you are good guys xD"

opex

да не ме замеряте със стари компоти и зеле, но... Д

Кондьо - Мъни, мъни (1998)
qaяכSTuning
Suum cuique

Lucy

Със същия успех можеше да пуснеш и "Тигре-тигре".
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

pAbLo

opex

Неколцина британски тийнейджъри са изпратени на мечтаната почивка в България, Слънчев бряг, без да знаят, че родителите им идват с тях, за да наблюдават скришно всяко тяхно действие.

Kъм част 1: http://vbox7.com/play:80724aaebc
Към част 2: http://vbox7.com/play:aeaac08fa8
Към част 3: http://vbox7.com/play:a19b42e2fe

Превод и субтитри: Цветелин Дерменджийски
qaяכSTuning
Suum cuique