За коврите и Фордовете

Започната от opex, 05 Ноември 2013 02:08:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Е, тия доста културно са минали. Или поне са изрязали епичните прояви :)) Могат да дойдат да снимат в Студентски град, когато е в сезон (така де, когато отворят университетите), ама без да режат после.

Общо взето у СФ/СГ е същото, хора, които 18-19 години са били в някое малко градче или село, или пък родителите им са ги държали като под вилица изведнъж "ето, сега съм на 18, мога да правя каквото си искам, а и наще няма да ме видят". Като отвързани. Виж, едната каза същото - показах, че мога сама да се грижа са себе си. Явно има предвид, че сама може да наддига бутилката или да изяде нечий род (rofl) Ама с чужди пари :))

Как беше, "не казвам, че са лесни, просто ако бяха пароли, щяха да са четири нули" :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

оФФ Топик

На мен Ви бокса ми показа само снежинки  :-[
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

офф2: Вбокс-а е супер говно, ако преместиш времето няколко пъти забива, не синхронизира картината със звука... мамата си е е*ало...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Ммда :) за това търсите sun sex suspicious parents в youtube и гледате сериала :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique