Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

TourneoRS

http://youtu.be/lBpycvdcbZY

на 1.20 излиза главното действащо лице  (rofl)

rosen700

С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

escobar

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

escobar

TourneoRS

Жена отива на доктор.
- Докторе, помогнете ми, всичко ме дразни!
- А, пробвахте ли, скъпа, да отидете на концерт. Да послушате музика...
- Ходих, докторе... Там има флейти, тромбони, цигулки... Всичко това ме дразни!
- А, книги, скъпа, опитвахте ли да почетете?
- Да, докторе. Там пък ту малки, ту големи букви... Много ме дразнят!
- Добре, а със с*кс , пробвахте ли?
- Не, докторе, не съм пробвала...
- Ами, ако искате да опитаме, може да помогне...
След пет минути жената се обажда:
- Виж какво, докторе, крайно време е да вземете някакво решение! Или навътре, или навън, че вече почвате да ме дразните!

(tts)

http://youtu.be/ZidaRwjLZ7M

mitakinen

Китайския луноход "Нефритения заек" се развали  ???

Като повечето китайски неща бързо се развали и струващия няколкостотин милиона луноход. Какво да кажем за колите им които правят - скоро врене няма да си взема такава  :D

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Eдна жена има любовник, който я посещава у тях, когато мъжът й е на работа. Един ден 9-годишният й син се скрива в гардероба по време на нейните лудории. Неочаквано мъжът й се връща от работа и тя скрива любовника в гардероба.

Детето: "Тук е тъмно." ...

Любовникът: "Да, така е."

Детето: "Имам бейзболна бухалка."

Любовникът: "Много хубаво."

Детето: "Ще я купиш ли?"

Любовникът: "Не, благодаря."

Детето: "Отвън е баща ми."

Любовникът: "Добре, колко искаш?"

Детето: "250$."

Скоро това се повтаря и детето и любовникът отново са заедно в гардероба.

Детето: "Тук е тъмно."

Любовникът: "Да, така е."

Детето: "Имам ръкавица за бейзбол."

Любовникът си спомня миналия път и пита: "Колко искаш?"

Детето: "750$."

Любовникът: "Става."

След няколко дни бащата казва на детето: "Вземай бухалката и ръкавицата, излизаме да поиграем."

Детето казва: "Не мога, продадох ги."

Бащата пита, "За колко ги продаде?"

Детето казва: "За 1,000$."

Бащата казва: "Ужасно е да продаваш толкова скъпо на своите приятели. Това е в пъти повече, отколкото струват тези неща. Сега ще те заведа в църквата и ще се изповядаш." (

Отиват на църква, бащата води детето в изповедалнята и затваря вратата.

Детето казва: "Тук е тъмно."

Свещеникът: "А-а, Не започвай отново"

hotblooded

momo76

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

hotblooded

Мъж се прибира от работа и пита жена си:
- Как си, сладка моя, какво прави днес?
- Добре съм, миличък, сготвих супа, опекох пържолки, измих прозорците, подредих стаята на децата, сега си седя тука и шия гоблен. Обаче ако и утре не платиш интернета, ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ!

zliqiliq

Alexi

Нисан са открили топлата вода .. нищо не пише за пробега на мотора ,да не се окаже под 50к км .. а за разхода ? то от 1.5 и 1000 коня се вадят ,и то още преди 20г ..

rosen700

Цитат на: escobar в 27 Януари 2014 12:50:03
ice Varna Bulgaria

Типични грешки при зимно шофиране........блокиране на колелата със спирачките и ниски предавки.......жалко, че не можем да видим гумите отблизо, но останах с впечатлението, че не са толкова зимни. Основно правило е да не блокираш колелата при натискане на спирачките (вместо автомобил при блокирани колела имаш неуправляема шейна) спира се с понижаване на предавките, а за изкачване ти трябва висока предавка, аз лично предпочитам 3-та и 4-та. И най-важното, трябва да познаваш маршрута и да започнеш да спираш от максимално далеч, рязкото или аварийно спиране при такива условия е невъзможно, за това умната.........неуверен и неподготвен по-добре не шофирай.

mike28

Напоследък нещата, които ни карат да се гордеем, че сме българи, са толкова малко...
Както и да е, няма смисъл да философствам, по-добре вижте този репортаж:

(bow) (bow) (bow)

rosen700

Цитат на: mike28 в 28 Януари 2014 20:33:57
Напоследък нещата, които ни карат да се гордеем, че сме българи, са толкова малко...
Както и да е, няма смисъл да философствам, по-добре вижте този репортаж:

(bow) (bow) (bow)

Леле мале, тия велосипеди ще затруднят и Баба Яга  ;D Браво на нашия, наистина е гений!

hotblooded

rosen700

Alexi

обява от днес :
"Намерено ловджийско куче! На 28.02.2014г. в с. Шкорпиловци до комплекс Лонг Бийч е намерено черно мъжко куче /може би порода немски пойнтер. Кучето е в добро състояние."
собственика има 1 месец да го изгуби :))

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

whaaazp

hotblooded

Не е затворил джама в автомивка?

momo76

hotblooded

Жена отива на гости на родителите на нейния приятел. Това е първата среща, когато се запознава с тях и е леко изнервена. Всички сядат на масата и започват да вечерят. Жената започнала да се чувства дискомфортно, благодарение на броколите и нейната нервност. "Газова" болка насълзила очите й. Накрая, без всякакъв избор, тя решила да се облекчи и изискано пръцнала. Не било много силно, но всички на масата чули пукота. Преди обаче да има време да се смути, бащата на нейния прияте...л погледнал към кучето, което лежало в краката на жената и казал със строг глас: -Джинджър! Жената си помислила "Колко хубаво го направи" и на лицето й се появила широка усмивка. Две минути по-късно тя почувствала същата болка в стомаха. Този път тя дори не се поколебала. Било по-звучно и по-дълго. Бащата пак погледнал към кучето и изкрещял: -По дяволите, Джинджър! Жената пак се усмихнала и си казала "Да". След две минути й се наложило да пръдне пак. Този път дори не обърнала внимание. Звукът бил като свирката на локомотив. Бащата погледнал кучето с отвращение и изкрещял: -По дяволите, Джинджър! Махни се от нея, преди да се изсере отгоре ти.

К.Методиев

Кубрат Пулев решил да си празнува рождения ден по италиански. Празнувал го, а на следващия ден се видял с брат си, който го попитал:
- И? Как мина?
- А, екстра!
- И какво? Сигурно много италианска музика слушахте?
- О, да.
- Тото Котуньо?
- Разбира се!
- Адриано Челентано?
- Естествено!
- Ерос Рамацоти?
- Че как без него?
- А Андреа бучели?
- Е, па, побуче, побуче и накрая си я прибрах.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

hotblooded