Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

TourneoRS

Днес е Световният ден на контрацепцията. Ако познавате някой специален форумен капут, му звъннете днес, па се вижте и го поздравете по случай светлия му празник! Или направо му честитете тук, та да се зарадва повече. Наздраве!

По принцип е на 26 септември .. ...  дъ се знае .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hitrata_lisi4ka

Мен пък Байо ме вози! Голям кеф е лялляяляляял
Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Новобрачна двойка вкъщи. Той монтира огледало:
- Достатъчно е само един дюбел отгоре, втория отдолу въобще не е нужен.
Тя:
- Щом са направени две дупки - трябва да се използват и двете!!
Той:
- Добре, довечера преди лягане ще ти напомня за това.

hitrata_lisi4ka

Alexi

Pyrhel

5:30 сутринта се върнах от ОМВ среща... То всяка вечер стана че сме там :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Divane 777

Алоо пенсий оплаквате ли се нещо... така и неразбарх какво бяхте взимали снощи , че се бяхте издокарали така... :D

Bobi

Alexi

да му дам 3000 явно ги дава с колата :)) той ги изкара тия гуми по скъпи от 18ките ми :)

Dmitarcho

Ма неговите са висок клас, Алекси ;) Няма да му се обадят дори да го напсуват тоя :D
Ръца Пръца

BlackMesa

hitrata_lisi4ka

Pyrhel

Цитат на: Divane 777 в 17 Август 2013 15:28:28
Алоо пенсий оплаквате ли се нещо... така и неразбарх какво бяхте взимали снощи , че се бяхте издокарали така... :D

Пенсии? Ти ли си тръгна последна? :)) Останалото няма да го коментирам :D

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Цитат на: Alexi в 17 Август 2013 18:02:53
да му дам 3000 явно ги дава с колата :)) той ги изкара тия гуми по скъпи от 18ките ми :)
То майтапа на страна, ама ако сравняваме нови гуми почти си е така (225/50/17 и 205/50/17 при марковите гуми са на една цена с 225/40/18)...  Джантите как да е, ама гуми на 2 години по ДОТ малко се е поизхвърлил

TourneoRS

жичкаджия да си в тоя живот ...

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

К.Методиев

Този пич на електропровода пак е добре, има мъченици дето ги качват с хеликоптери направо на електропроводи 400 и 750кВ под напрежение, е това е да ти под пара работата. :D

Качвал на електропровод 110кВ и не е особено забавно да висиш като куче горе.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

hitrata_lisi4ka

- Тате, мама кара кола по-добре от теб!
- Е, аз не бих казал...
- Но ти сам каза, че при дръпната ръчна спирачка не можеш да караш и един метър, а мама така караше 12 км.

hotblooded

senatora

Млада китайка паркира Maserati насред улицата

Млада китайка в град Чунцин разгневи хората, след като паркира свето Maserati Gran Turismo на средата на улица.
Полицаят бил започнал да пише акт на нарушителя когато се появила млада жена. Тя попитала полицая има ли някакъв проблем.
Полицаят обяснил, че паркирането по средата на улицата е забранено. Тогава 22-годишната жена заявила, че е паркирала там, защото паркингът на компанията, в която е на стаж, бил пълен.
Тя също така била видяла, че няколко други коли са спрели по същия начин по средата на улицата, но не могла да обясни защо в момента ги няма и къде са.
Когато й казали, че безразсъдното й паркиране е разгневило местните хора, тя заявила, че те просто й завиждат заради колата и вече ще идва с друг автомобил на работа.

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Иван Вълков

Цитат на: DidiBao в 18 Август 2013 10:05:54
Този пич на електропровода пак е добре, има мъченици дето ги качват с хеликоптери направо на електропроводи 400 и 750кВ под напрежение, е това е да ти под пара работата. :D

Качвал на електропровод 110кВ и не е особено забавно да висиш като куче горе.

.....36 метра ако не ме лъже паметта + бонус стойш върху конзола/скара от винкел и като погледнеш надолу и се чудиш как ще слезнеш  (rofl)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hitrata_lisi4ka

ganador

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Bobi

Преди влизане в Бургас, първата бензиностанция е Ромпетрол. На колонките за бензин - една единствена кола, на колонките за дизел - 3 коли, не повече... а на колонките за гъз - опашка 300 (триста) метра, излизаща и продължаваща извън пределите на бензиностанцията, та чак до шосето. Факт.

Шел на АМ "Тракия" около Пловдив. 3 кифли с чисто нова Хонда Акорд, струваща вероятно към 80 бона, спират да зареждат газ. Стана ни смешно и избухнахме в смях, докато на тях им стана тъпо и си тръгнаха с мръсна газ.  (rofl)

mitakinen

Икономията е майка на мизерията :)

whaaazp

То и на ромпетрола нещо бензина, мне... :D

Pyrhel

Смейте им се, после те се смеят, че пътуват на 1/2 цена. С такъв кеф бих бръмчал с многолитров мотор на газ, пък нека е в сила подписа на Сашо :)

amplified

И аз се газирам съвсем скоро... само за да ми говорите зад гърба, не че ми се кара евтино... :D