Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Нещо прекалено съмнителен ми се вижда с такива спадове в цената. Но пък за 15 к - поне си струва да се види...

Alexi

човека може да е на зор даже отправя неприлични предложения :)) .. а и на 2.0 бензин няма как да има съществени изненади като при печката

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

G_o_c_e_v

Скъпи приятели и съфорумници, от днес вече съм ТАТКО и имам малко мъжкарче (baby) Много съм щастлив и нямаше начин просто да не се похваля и на вас, за да споделите радостта ми. Всичко покрай раждането мина повече от перфектно и в момента майка му и бебчо се чувстват отлично ^-^ Вече нямам търпение да дойде събота, когато ще ги изписват от болницата и да го видя на живо...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

valeri1972

(thup) O:-)да е живо, здраво и да стане фордаджия като баща си (fri)

BIGFORDFAN

EEEEEEEEE, браво на Вас, да Ви е жив и здрав малкият мъж!  (fri)

supertorr

Честито! Да ви е жив, здрав и много палав (fri) (wdo)

hotblooded

Живо, здраво, само да ви радва!

Alexi

еее айде да ти е живо и здраво ,остава да почерпиш яко че много поводи ти се събраха  (fri)

Bobi

Такива новини ми оправят настроението за деня! Много се радвам за вас! Да ви е живо и здраво! Нека ви носи само радост, гордост и щастие!

tha22don

@ G_o_c_e_v: Честито и само радост, щастие и здраве на всички ви!  (baby)

ForeverFord

Честито,да Вие живо и здраво,много да ви слуша!! Нещо като име хареса ли ли сте си ?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hitrata_lisi4ka

Наистина чудестно! Желая ви всички най-хубави неща! И скоро да ни покажеш малкия сладур :)
Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Честито и от мен ;) Да са ти Живи и Здрави /младежа и майката/. Само хубави моменти, и безавариино преминаване през летата ;) Всичко най-най ;)
Ръца Пръца

pantata

Тъкмо щях да ви зарадвам, че днес са започнали преасфалтиране на голям участък от АМ Тракия посока Бургас... а пък то има толкова по-хубава новина.

Честито и от мен!  (fri)

viksata

Честито!!!
да е Ви е жив и здрав наследника (baby)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Иван Вълков

Честита ви рожба Gocev!!! Да ти е живо и здраво детенцето и да ви дарява с много радост и щастие!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

G_o_c_e_v

Благодаря ви много, че споделяте моята радост :) Името му е Румен и снимки ще кача малко по нататъка понеже и Аз още не съм го виждал на живо :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

escobar

Живо-здраво да расте малкото мутре :)

ffmk1l

Честито, много радост да ви носи новия член на семейството. Наздраве!
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

escobar

Поредна Е36 драма...
Емблемата, модификацията, лепенката NFS, затъмнените стопове! Чучнал я е като за световно...

Alexi

мда и като се изравня с някой такъв гледа настрани :)) но понякога се пробват :))

Иван Вълков

Себастиен Льоб казва "чао" на WRC тъжно...но пък по-добре да се оттеглиш когато си на върха.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

Какво му е тъжното , нека да има хляб и за останалите състезатели . :)) . Оня с козата брадичка от Монстър енерджито да вземе да спечели няколко състезания , че само се срами  (hammer)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

zliqiliq

BIGFORDFAN

hotblooded

Абе и Мерц и БМВ и Ауди и Порше трябва да вдигнат един паметник на "незнайния източно европейски мафиот" - пазарите в източна Европа им гарантират продажбите на всяка изгъзица която измислят. И колкото е по скъпа и безсмислена - толкова повече се продава....

Marlboro

Цитат на: BIGFORDFAN в 27 Септември 2012 23:11:04
http://fakti.bg/avto/49132-krizata-udari-mercedes-benz-i-porsche-no-ne-i-bmw-    Коментарите са доста забавни (и дъъълги).  :D

Верно са яки, този ми е фаворит:
Милен Николов: "в Германия богаташите карат само Порше, бмв и мерцедес карат само мюсюлманите, където правят дюнери!"
(rofl)

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

escobar

Коментарите под статии и новини във факти и аутомедия са ПОКЪРТИТЕЛНИ.