Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Alexi

Vasilev

ForeverFord

На къде отиваме
Дизел 2,74 лв. за литър.
А-95 2,68 лв.

(hammer) (hammer) (hammer)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Чебурашка

hotblooded

G_o_c_e_v

Довечера ще има ли присъстващи на звук и светлина в Търново, Аз мисля да се разходя до там?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

Цитат на: BIGFORDFAN в 22 Март 2012 11:36:15
Ето от хлОПЕЛ едно предложение... http://www.mobile.bg/11322243302877774

ако някой, има интерес към хлОПЕЛ-а, мой приятел(и двете коли досега от него си купувам) докара от Австрия същата, само че е зелена. Колата е взета от първи собственик и си заслужава( аз мислех да разменям Монди за нея, но няма пари а и комбитата не са ми страст)http://www.cars.bg/u573948

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

Цитат на: Иван Вълков в 22 Март 2012 17:36:38
ако някой, има интерес към хлОПЕЛ-а, мой приятел(и двете коли досега от него си купувам) докара от Австрия същата, само че е зелена. Колата е взета от първи собственик и си заслужава( аз мислех да разменям Монди за нея, но няма пари а и комбитата не са ми страст)http://www.cars.bg/u573948
Аз исках да покажа колко ненормално скъпи са Опелите сравнени с Форд, първата Вектра е мега зле за тея пари, но втората не е крайно лоша...

Alexi

тия опелчета са по 2к ,какви са тия 5к не знам .. а навън сигурно са по 100-200 евра .. мондео 3 може да се сравни с вектра С ,и е много класи над вектра В ...

BIGFORDFAN

Цитат на: Alexi в 22 Март 2012 18:03:44
тия опелчета са по 2к ,какви са тия 5к не знам .. а навън сигурно са по 100-200 евра .. мондео 3 може да се сравни с вектра С ,и е много класи над вектра В ...
Къде ги видя по 2к? след фейса 1999год. са си по 4-5к, особено DTI 16V, но явно са прехвалени и си държат тея космически цени... :-[
П.С. един много близък мой приятел кара такава вече една година и сипва само нафта и масло, а и върви прилично. ;)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

amplified

От миналата пролет :D
Загледайте таблото! Доста драскотини ми предотврати тази шега ;)

Dmitarcho

Започвам да го уча тоя занаят, че Мондю както е син ... всяка прашинка му се личи - вместо мивка ще хващам четката :P
Ръца Пръца

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Danchev

Ровя си снощи за шимване на виско дифиренциали и попадам на .....

Един човек веднъж си заварил дифа - колата литнала и човека пукнал! Чуват се слухове, че заварените диференциали изнасилвали майки и деца и след това ги убивали. Чък Норис веднъж бил намерен полумъртъв, казал че един заварен диф му причинил това ... оцелял единствено понеже Чък Норис не може да бъде убит. Учени от НАСА твърдят, че на Марс няма живот... заварените диференциали вече са били там! Вчера при спец акция била задържана криминална група която се занимавала със склоняване на шофьори към заваряване на диференциали. Децата носят пижама на батман, батман носи пижама на Бойко Борисов, а Бойко Борисов носи пижама на заварени диференциали.

??? (omg) :D
How about a magic trick?

hotblooded

Зависи кой диф. е заварил - ако е заварил единствения диф. на колата - нормално е да изправи някои завой

Danchev

Тя точно по тоя повод беше написаната темата ... митове и легенги колко са страшни заварените дифове :D един обяснява някви страшни работи и после вика "аз от 7 години карам на заварка и съм сменил само едно каре" :D просто се е*ават пичовете.
How about a magic trick?

hotblooded

Ако беше толкова лесно и безопасно - просто нямаше да слагат диф-ове още в завода.

Danchev

Той дифа си е диф, дори и заварен, освен ако не завариш пиньона за короната :D че имаше и такива случаи .... Неприятният момент на заварката е при маневиране, когато шпера е олабил и реално караш отворен диференциал. В България и по света се карат толкова много заварени дифове, че е крайно време да се пусне една подписка и да земат да ги легализират. ББ твърди, че им е голям фен и се работи по въпроса. Холандците както винаги са напред с материала (stir)
How about a magic trick?

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Dmitarcho

Ръца Пръца

Alexi

Pyrhel

ganador

hotblooded

BIGFORDFAN

Danchev

How about a magic trick?

Pyrhel

Мда, в София наистина са ни такива вело алеите... Поне бяха, допреди да се отмие боята :)

AlexanderBozhinov

Снощи нямаше какво да правим и с жената решихме да отидем до Копитото :) Да предупредя,всички,които скоро мислят да ходят да внимават,защото освен дупки,пътят е задръстен от пясък,който явно няма да бъде почистен скоро,а ще чакат дъжда да го отмие :)