Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Alexi

Бербатов се връща в България на почивка. Минава покрай един училищен двор и вижда деца да играят футбол. Приближава се към тях и пита:
- Момчета, мога ли да се включa?
Едното от тях казва:
- Разбира се, сядай
^-^

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Danchev

How about a magic trick?

AlexanderBozhinov

Снощи имах щастието да се прибирам към Ямбол.Пътят Ст.Загора-Нова загора е трагедия,то няма толкова дупки.А от пловдив до ст.загора ме валя такъв сняг,чувствах се абсолютно  сляп и затова шофирах с 80

pantata

Там на правата след левия завой след с. Подслон посока Нова Загора си загубих капачка на едната джанта ;(

amplified

Някакъв ад е там! Аз се прибирах преди 2 седмици... проклинах се, че не минах по подбалканския път!
Хубаво, че бях с евтините 16ки и огромните зимни гуми и пак ми се свиваше сърцето...

AlexanderBozhinov

Там е абсолютен ад.По принцип обожавам да шофирам през ноща,но точно такива участъци ме отказват.Вечер е доста рисковано да се заобикалят дупки все едно си  на рали,а в същото време срещу теб приятно да се поклаща тир.Снощи на пътя Сливен-Ямбол,след с.Крушаре буквално сърцето ми се качи в гърлото и имах чувството,че ще умра.Както си карам и лафя с жената и виждам отдалеч,че някой май кара в моето платно срещу мен.Наместих си цайсите,потърках очите,мислих че грешката е в мен,Онзи сладур беше и на дълги и не знаех много какво точно става и в кое платно е,но като
Доближи доста,осъзнях че наистина си кара от грешната страна на пътя,и за да не последва целувка ,директно влязох в ллявата лента и спрях в банкета,а онзи профуча край мен,все едно не съществувам.не знам въобще дали е разбрал, че на пътя има и друга кола,явно не е видял пресвяткането .Въпроса е от такива боклуци кой ще ни пази?

Danchev

How about a magic trick?

Pyrhel

По тая улица наистина могат да се видят най-големите откачалници :) Често явление е да си говорят на храната, да бягат от нея, защото ги захапва и т.н. :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

Вини у Син. Големец е!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

supertorr

Радио реклама:
" - Твоята кола е толкова бавна, че средната й скорост е минусова
  - А твоята е толкова малка, че може да я кара само Малкият принц, при това преди да е закусвал
  - Товоята пък е толкова грозна, че и от Мото Пфое няма да я купят"

:P

Alexi

тъкмо се връщам от тест драйв на BMW F10 530d xDrive ,258 коня ,8 степенен автомат .. тъкмо излязло от магазина ,на 1200 км пробег .. нямам думи да я опиша тая машина ,много кефи .. просто е от друго измерение като комфорт ,возия ,пътно поведение ,динамика .. 19 джанта с 275 гуми ги натоварва доста сериозно  .. дай Боже всекиму  ^-^

escobar

За толкова мангизи оставаше и да бъде лоша.

Alexi

amplified

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

amplified

Тука за 10 минутна разходка покрай теб минават 10-тина такива фиести, 3-4 нови фокуса титаниум спорт, и поне 10-тина RS-а.
Всяко второ такси е Mondeo мк4 комби, дори има и Титаниум Х сред такситата.

Vasilev

Цитат на: amplified в 18 Март 2012 19:27:00
Тука за 10 минутна разходка покрай теб минават 10-тина такива фиести, 3-4 нови фокуса титаниум спорт, и поне 10-тина RS-а.
Всяко второ такси е Mondeo мк4 комби, дори има и Титаниум Х сред такситата.

От последното ми посещение във Валенсия, гледам, че и тук доста са се офордили. Може би 1 на 10 коли е Форд. Изтекоха ми очите направо. А полицията им е само с Фокуси МК 2 фейслифт и от новите C-Max.

zliqiliq

hotblooded

Има неща дето хич не са за смях... Но има и мноооого смях наистина!

BIGFORDFAN

Alexi

хехе ,колко глупости е изписал .. не е чак толкова зле положението с Ескорт ..

Иван Вълков

Тоя сигурно е купил 30 годишен гроб от Италия, после Форд били лоши коли

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Това го четох и в другия форум, явно човека които го е писал и грам не разбира от коли - няма как двигатели с такива разлики в мощностите въобще да напуснат завода...

Чебурашка

http://www.cars.bg/u573504?ref=203
Някой ако търси бартер за по хубава кола  8)

Vasilev

Накарал се бил на спортни коли  (rofl) И с тоя кофраж отпред направо кърти.

Alexi

хахаххааха според мен не е помирисвал спортна кола :))

G_o_c_e_v

е що бре, все пак това са 90 коня "необуздана" моЩ хахахахах
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!