Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

escobar

Pyrhel

Какво значи "пълен хибрид"? (rofl)

Иначе - в четвъртък срещнах 2 в студентски град. Жалко, че цените им не са особено "зелени" :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mirohristov

При цена 50-60 000 лв. трябва да избиват все пак.  ;D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

escobar

Дам в линка цените ги има, но не знам дали са актуални. На официалния им сайт липсват актуални цени, с което много ми паднаха в очите. Смисъл като си поръчваш такси те интересува цената основно и пространството, а не примерно планетарния му механизъм.

А пълен хибрид може би се използва в смисъл, че въобще е хибрид, щото Пежо лансират една микрохибридна технология, дето си е прах в очите.

Доколкото знам Приус е мега умрял кон и пести главно на градско, на извънградско дизелите го превъзхождат, а по-икономичните бензини харчат почти колкото него, а при висока скорост и те го превъзхождат. Супер издържливи са и май в Щатите и Канада ги използват много за таксита, ама там и тарифите са други и Приус не е 50,000 и кусур лева.

hotblooded

Е точно ускорение и празен ход са най-неикономичните и токсичните режими на всеки двигател. Съответно като го подпомага ел-мотор хибрида "опърдява" по-малко, като му е скопено ускорението - още по малко. Извънградско при равномерно движение - няма да има как да зарежда батерията при спиране и за какво да му помага ел.мотора при тръгване и ускорение. Сегашните показатели на хибридите не са нещо невъзможно са класически автомобили - малолитражки - максимално олекотени и със високоефективни даунсаизинг двигатели - не биха отстъпили по екологичост и разход на почти два пъти по скъп хибрид. Виж, ако се решат някои проблеми с горивните клетки (да не се бърка с генератор на брауново газ) - тогава наистина може да имаме истински ZEV на цената на сегашните хибридини ТНТМ-та

Pyrhel

Да им пикая на икономичността: http://www.spritmonitor.de/en/detail/126908.html?cdetail=1... 1.4 HDi гори по-малко :) Всичко си е прах в очите... Докато не вкарат само електро-то в масово производство, другото е бла-бла...

escobar

Като изключим че са фрашкани с екстри, поне така съм чувал, с цена на базов модел 53,000 лева няма избиванката под 1,000,000 километра...

Backstage

Пълни глупости...Хората закъсали нямат пари те пускат таксита с 10 - 20 стинки по скъпи  (rofl)
И кой ше се вози в тая талига!?????
Е тва е поредния парадокс в БГ ...уж хибриди незнам кво си и вместо да са по евтини (понеже не харчат нафта или бенз) те по скъпи от обикновените таксита...хахаха ужас..... (sd)
Освен това да ме прощават ама аз преди да се замисла за екологията отварям портфейла и проверявам дали детето има какво да яде
и да облече и честно да кажа до сега не ми се е случвало да се набутам за нещо екологично (тва го казвам във връзка с катализаторите) Еле па да се кача в тва такси  (nut)

AlexanderBozhinov

Вчера имах "щастието" една женица с Октавия да ме удари при маневра назад,думите и бяха "Не те видях" . Викам и : Добре де толкова ли е малка колата,че не я виждаш...добре,че няма абсолютно никакви поражения по задната броня. Всичко се случи в МОЛ Сердика разбира се :)

escobar

По моловете стават много сакътлъци - хората карат като зомбирани.

hotblooded

Alexi

Alexander

Те половината взимат завоя все едно са на Мото GP  :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Vas

хахахахахахаха 600лв. тези са полудели бе  :)) :)) :))

Иван Вълков

Цитат на: Alexi в 11 Март 2012 11:01:53
баси камикадзетата :))
Знаех че са опасни тия скутери ама, тия имам чустворо че са бахти и шофьорите май умишлено се целиха я в кола, я в дърво, камион и......без коментар

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Чебурашка

като минавах през горубляне видях автокъща http://dangerauto.mobile.bg/  ???  ??? егати наглото  име (nut)

Pyrhel

Иван Вълков

.....не дупка а ров си е направо  (omg)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Това ми прилича на дъждовен колектор останал без капак

Danchev

Точно изгледах последният епизод на Топ Гиър и както обикновенно ми стана тъжно, че сезона свърши толкова бързо. Интересното е, че имаше (fe) във всички епизоди без един ... там пък имаше Катерхам, което си е 1/3 Форд :D
How about a magic trick?

Alexi

Pyrhel

Vasilev

С кеф да им набиеш шамарите...

TourneoRS

http://bgflash.com/flash/48163/scary-maze.html
само за хора със здрави нерви и бърза ръка  :P
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Vasilev

supertorr

Vasilev

Във Валенсия. Днес следобяд беше 23 градуса  ???

supertorr

Цитат на: Vasilev в 13 Март 2012 21:01:07
Във Валенсия. Днес следобяд беше 23 градуса  ???

О мечта и градусите , а най-вече мястото (fri)

Vasilev