Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Винаги снимки на кола през сервиз са ми действали отблъскващо :D

Alexi

Цитат на: Alexander в 25 Февруари 2012 00:19:13
http://www.cars.bg/u600598
Не мога да разбера дали е била тотакла - Джанти, задна броня, табло и огледала от стария фокус и предница на новия фокус  ::) Нещо има гнило тук!
таблото що ще е от стария фокус ,от мк2.5 си е.. за бронята не знам какви разлики има ,а джантите са според вкуса на собственика .. по интересно е защо е сменен ангренажния ремък на 28к

Alexander

Това са стрелките на стария Фокус! Слагат ги и на МК2.5 но само на ниското ниво на оборудване! И долу при скоростния лост центраната конзола се прекъсва докато при МК2.5 продължава до подлакътника цяла! Общо взето това е преди фейса но с предница на фейса което ме навежда на мисълта че се е срещал с някоя стена или нещо подобно и си е направил нискобюджетен фейслифт!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hotblooded

Цитат на: Alexi в 25 Февруари 2012 09:49:06
.. по интересно е защо е сменен ангренажния ремък на 28к
На три години експлоатация - също се сменя (Не говоря конкретно за Фокус)... На спортните машинни (те не е редно да са с ремък - но това е друг въпрос) е доста по обтегнат и дори да не работи - пак се скапва. По принцип като се сменя по години - се сменя ремъка, ако не е минала 1/3 (или 1/2) от пробега - можеш да оставиш същите ролки...

hotblooded

Цитат на: Alexander в 25 Февруари 2012 10:14:11
...... което ме навежда на мисълта че се е срещал с някоя стена или нещо подобно и си е направил нискобюджетен фейслифт!
Може да му се е случила случка подобна на моето ПТП - и просто така и така сменя броня....

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

АИ-98 означва бензин съдържащ ТЕО (тетра етил олово) с окатново число определено по "изследователски" метод - 98! Реално октановото число по изследователски метод 98 се равнява на 92-92 по "моторен" метод.   (rofl)
  ".... Асфалта е временно покритие за улиците и се поставя преди да започне разкопаването им......."

Чебурашка

hotblooded

Цитат на: Чебурашка в 25 Февруари 2012 20:56:49
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11305875004922662&f1=details 5 години 186 км пробег  ??? ???
Никой в белите държави не дава пари за Баварян или Мерджан за да си ги гледа през джама....  поне 30 к на година брой за кола от тези марки в западна европа! А рекорда които съм виждал в Бг е 180 к км за 9 месеца на една "баничарка" която беше еженощна совалка между Бургас и София а през деня връткаше по 100-120 км градско и край градско!

Bobi

Най-бруталният случай, на който съм ставал свидетел  е Бмв 7-ца дизел на 2 години и 550000 км. Но отвътре беше като чисто нова :). Сега някой и се радва на "нов внос" и 150000 км.

Pyrhel

На едно Инфинити купено от БГ бях свидетел на връщането на километража, 2 години, някакъв пробег около 400-450к беше и трябваше да стане на 72к (rofl)

Vasilev

Backstage

hotblooded

Старец се оженил за млада девойка. След една година я води в болницата да ражда.
- Ама вие можете?! - учуден пита доктора.
- Моторът винаги трябва да работи! - гордо заявява дядката.
След още една година пак я води в болницата да ражда.
- Ама вие още можете! - пак се чуди докторът.
- Моторът винаги трябва да работи! - пак гордо отвръща дядката.
След няколко часа докторът излиза от родилното и с доволна усмивка
казва:
- Е, деденце, трябва да смениш маслото - черно се роди!

Danchev

След като се оженил за млада жена, 80-годишен старец посетил лекаря и му се похвалил, че с жена си чакат дете.
- Нека ви разкажа една история - казал лекарят. Мой много разсеян приятел отишъл на лов, но вместо пушката си взел чадъра. Изведнъж пред него изскочил лъв. Насочвайки чадъра, стрелял и убил звяра на място.
- Невъзможно! Някой трябва да е стрелял отстрани.
- Именно.
How about a magic trick?

Alexi

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

И коментарът под клипа е велик:
Цитатcome to the dark side we have sljivovica :D

BIGFORDFAN

http://www.mobile.bg/11326310960908726 ето ви запазено, само на 90к км, само климатроника е изял отвертките...

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 26 Февруари 2012 23:07:48
http://www.mobile.bg/11326310960908726 ето ви запазено, само на 90к км, само климатроника е изял отвертките...
Даже не са си дали зор да вземат друго табло за климата...иначе написали "без никакви забележки" смешници - между другото тази не пали от раз и хлопа яко - пробвал съм я, на всичкото отгоре е удряна.
   Ба си като знам как изглжедаше кола на  10 години и 270 к от Холандия (като нова) и какви ни пробутват тук че уж нямат 100к...  (puke)!  Кола като тази (от обявата) при реален пробег под 100к и "без забележки" - гони 7000 Е в Германия по обяви

AlexanderBozhinov

Изгледайте го това :) Много ми е интересно , защо никой не излезе от колата си да им потроши ръчичките на тези "бързаци" . 100% щеше да има последователи...Циганин не трябва да се жали,циганин трябва да се бие,защото иначе само ще страдаме.Ако са повече,добре->няма смисъл да им скачаш,но те са само 2ма(без малкото цигане).Такива с кеф да им покажеш кой кара влака,и кой ще хвърля въглищата :)
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/4

Pyrhel

Danchev

How about a magic trick?

Alexi

supertorr

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Тиксо - събира колите :)
След време този звяр ще бъде "нов внос, без забележки, на 90 000 км, от първи собственик"

BIGFORDFAN

Е ама то това е нищо щета направо, аз се мотая постоянно покрай автовози и какви ударени коли идват в БГ и отиват да се правят после...даже един Голф 6 имаше наскоро, ама много як удар, гръмнали възглавници и т.н....

hotblooded

При кабрио-тата и най лекия удар води до кофти деформации, които се оправят трудно.

pantata