Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

ForeverFord

Още една мотивация от Шумен,за визитки

http://vbox7.com/play:c7f3a575&al=2&vid=1649511
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ForeverFord

Чебурашка

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Racinga

http://www.vbox7.com/play:994c3c2985 голям съм и фен на тази, кърти от всякъде  (happy) (hammer)

Vas

mirohristov

Вече 2 пъти ме спират  C:-) на едно и също място двама различни полицай с въпроса - Вие доволни ли сте от форда? Аз мисля да си взимам и ме интересува как е поддръжката, консуматви и т.н.  :D Явно е търсена марка в средите ;)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

tropper

Цитат на: mirohristov в 12 Февруари 2012 19:35:24
Вече 2 пъти ме спират  C:-) на едно и също място двама различни полицай с въпроса - Вие доволни ли сте от форда? Аз мисля да си взимам и ме интересува как е поддръжката, консуматви и т.н.  :D Явно е търсена марка в средите ;)
Това си е чиста злоупотреба със служебно положение с цел лично облагодетелстване (макар и само информационно облагодетелстване  :D:P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

mirohristov

Сега като се замисля може би трябваше да взема една 20-тачка за инфото !  (rofl)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Чебурашка

Цитат на: mirohristov в 12 Февруари 2012 19:35:24
Аз бих им препоръчал Фиат Мултила или Алфа Ромео    C:-)

ForeverFord

Pyrhel

И досегащния keyless така работи, до мене в момента имам един такъв, чийто нож е отстрани обаче:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

tropper

^^^ Тоя, според вас, покрива ли Евро 4 нормите?  :D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

ей тва е печка ,не няква измислица на ток :))

Bobi

hotblooded, ето ти идея за cupholder  :))

Bobi

mirohristov

hotblooded

Alexander

Снощи зимата взе още една жертва по моята кола( освен 2 изкривени джанти)! Замина си кората под двигателя... Но се надявам каското да се заемат по въпросът! Защото аз 280 лева няма да дам...
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hotblooded

Цитат на: Alexander в 14 Февруари 2012 17:50:57
Снощи зимата взе още една жертва по моята кола( освен 2 изкривени джанти)! Замина си кората под двигателя... Но се надявам каското да се заемат по въпросът! Защото аз 280 лева няма да дам...
Трудно.... Нещо все скръндзи го дават......

amplified

Замина или е пукната?
Ако е пукната не се занимавай, ами лепи :)

Alexander

В момента виси и е на половина! А каското докато е лизингова колата са доста дашни така че мисля да използвам момента!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hotblooded

В понеделник Иванчо закъснява за първият час. Ядосана от поредното закъснение, учителката го пита:
- Иванчо ти пак ли се успа?
- Не, госпожо.Имах работа.
- Каква работа бе Иванчо? Какво прави събота и неделя, че неможа да я свършиш?
- Ами Госпожо, ходихме си на село да вадим картофи. Натоварехме 10 касети с картофи на задната седалка и баща ми реши да ме учи да карам кола. Качих се аз, каза ми как да я запаля, да привключвам скорости, да пускам чистачки ....и карам си аз и зад мене тир. По едно време светофара светва червено. Трябва да спра а незная как. Питам тате и той казва - Скачай на спирачката. И аз така и направих! Скочих на спирачката, колята спра и угасна даже, но по лошото бе че тира се удари в нас и се обърна.
- И какво от това Иванчо?
- Ами как какво Госпожо?! Първо от задната седалка всички картофи "дойдоха" на предната, при удара с тира колата ни фръкна и се обърна, картофите се разпиляха и другата злина беше че тира беше с кивита.
- Икакво от това Иванчо? - пита изнервена учителката
- Ами обадихме се на мама да и съобщем за инцидента, и тя каза без картофите да не се прибираме, че те и трябвали да ги продаде и да си купела зимно палто. Е, Госпожо, как се търсят 200кг. картофи в 15 тона кивита?

hotblooded

Danchev

How about a magic trick?

ForeverFord

hotblooded

Колега, това може ли да го ползвам за аватар>???

ForeverFord

Цитат на: hotblooded в 16 Февруари 2012 11:00:48
Колега, това може ли да го ползвам за аватар>???
Много ясноо  ^-^