Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

ivchotr

Цитат на: Pyrhel в 26 Декември 2016 19:55:05
Каква по-хубава реклама от... ИДИЛ (rofl)
https://www.youtube.com/watch?v=sq_iP5lQsAU

Най-често правят атентати с коли-бомби, като ползват Тойота Корола. Поне в Афганистан и района. Преди време Авензис в БГ струваше в магазина към 35 кила, а там около 3. Фирмена политика  (nut)

TourneoRS

Бах маааму, имаше земетресение  :-X
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

V.Buzev

Цитат на: TourneoRS в 28 Декември 2016 01:31:32
Бах маааму, имаше земетресение  :-X

М дам, към 1:20 го усетих. Гледам че и автоматичното оповестяване на БАН вика за толкова часа около Вранча!

nixel

Мене на осмия етаж бая ме разлюля. А тъкмо се бях усамотил в най малката стаичка вкъщи. Не мога да сваря да търся хартията... :-X

hotblooded

Цитат на: nixel в 28 Декември 2016 21:13:41
Мене на осмия етаж бая ме разлюля. А тъкмо се бях усамотил в най малката стаичка вкъщи. Не мога да сваря да търся хартията... :-X
Пак като не си търсил нови гащи....  Аз го проспах този път, иначе се събуждам всеки път.

Alexi

Alexi

Dmitarcho

Мушмуроци ... Умната довечера ;) Да не си замеряте колите с пиратки :) Весело посрещане на новата година :)
Ръца Пръца

opex

фейсбук, Дневна доза "Класически Българин"
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

sierras

- Защо Хари Потър има белег под формата на светкавица на челото? 
- Като малък го е блъснал Опел...

Изпратено от моят 6039Y с помощта на Tapatalk

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

лелеййй как заваляяя
???

заривам се вкъщи и точка. :))

ivchotr

Ами Фордовете палят ли (rofl) Аз днес съм с Фиатката, че като гледам какъв лунапарк е навън, предпочитам да съм подготвен с нещо по-ретро (rofl) (rofl) (rofl)

TourneoRS

В този сняг който е паднал в Русе ... сме горе долу така

Pyrhel

Какви са тия говна, от които изплуваха? :)) Морска пяна?

TourneoRS

ivchotr

ivchotr

nixel

Летях от Париж за Мюнхен. Стюардесата дойде и попита: ,,Кой от вас, дами и господа, лети за Мюнхен?". ,,Всички", помислих си. Оказа се, че не. Всъщност за Мюнхен летяха само няколко души, които бяха се качили на грешния самолет.
(rofl) (rofl)

TourneoRS

Ко стааа, змръзнахте ли  :D :D . Гледам климатика си е затворил щорите и топли само себе си  :)) :))

Pyrhel

При мене размразява много често, през 40-45мин (whip)
Вчера как фейлнах... В четвъртък вечерта колата беше много топла, а и навънка не беше такъв студ, валя сняг и явно се напълни с вода навсякъде и е замръзнала здраво. В събота сутринта нещо търсих и тръгнах да отварям пасажерската врата, ама беше замръзнала от водата и я оставих така. Следобяд бях в един подземен паркинг и се разтопи снега, тръгвам и на един ляв завой още в паркинга, дясната врата се отвори (omg) Тотално бях забравил, че съм я отварял, за щастие нямаше колони или хора :))

sinnerman

(rofl)
[attachimg=1]

ivchotr

И аз днес бях така. Не бях го палил откак заваля големия сняг онзи ден. Запали от раз. Баси фокуса  (rofl) (rofl) (rofl) Обаче като го разринах сега няма какво да го пази от студа.

TourneoRS

Имам доста работи за разтикване и се чудя къде да ги публикувам?  ::) В базара, олекса, мобилето или друг подобен сайт...

hotblooded

:D
[attach=1]

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

sinnerman

Малко е хладно днес :))[attachimg=1]

Alexi

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!