Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чебурашка

И аз се чудех къде да я сложа тази обява  ;D
ПП:Може да си направим новогдишна спам тема като бмв форума,преди малко  като влязох вече бяха изписали 248 страници  ???

Alexi

там са много народ ,като не повече от 1% карат БМВ :))
айде Честита Коледа и от мене :

Иван Вълков

Весела Коледа и от мен!!!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

road runner

Честита Колега колеги . Пожелавам на всички всичко най хубаво , много здраве,щастие и късмет :)

Vasilev

Честита Коледа колеги. Весело изкарване на празника, а на тези дето сме на работа - лека работа :(

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Pyrhel

Боби е пуснал тази снимка в темата за снимките на деня. Видях я и първото нещо, за което се сетих беше "Бааахти руснаците, откъде са прекопирали дръжките за Москвич 408 (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

G_o_c_e_v

Може да е бърза, ама по си харесвам моята кола, ако все ще я къткам по легналите или някакви неравности, пък моята си е висока и минава там където си поиска
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Преди 15 минути една овца с учебна кола щеше буквално да ме отнесе на пешеходната до блока....Потресен съм...

Иван Вълков

Боби ти невидя ли голямото "У" - убиеццц

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Аз го видях, но вече бях по средата на платното... (facepalm)

Иван Вълков

тогава освен да бягаш бързо......друго не те спасява  :D

AlexanderBozhinov

Pyrhel

Това с бентлито ще да е някой студент :))

AlexanderBozhinov

Напълно е възможно .То пред Боримечката лоша кола няма :) Имам  един съсед,който е на общежитие(класиран по критерий за социално слаб),а зад блока паркира едно Порше Боксер :) Така ,че от социално-слаб студент всичко може да се очаква :)

zliqiliq

G_o_c_e_v

Ето с какво се занимавах 2 седмици...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

чак лиги ми потекоха....... ^-^ гледай някое нахално врабче да не ги накълве че стават месоядни като падне под -5

G_o_c_e_v

G_o_c_e_v

Капитана - Ако човек падне зад борда, какво се вика?
Чирака - Човек зад борда!!!
К - браво, а ако падне жена ми зад борда, какво се вика?
Ч - Човек зад бор... (тряс)
К - Глупак! Казва се пълен напред хахааххахаха

senatora

Браво колега!!!
Доста приятна зима те чака... (thup)
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Pyrhel

Polly

За собственичките на Фокус  ;)

http://www.btv.bg/news/lifestyle/moda/story/1388240629-Napraviha_ofitsialna_roklya_ot_avtochasti.html

Млади британски дизайнерки включиха части от автомобил в официална рокля във викториански стил и в огърлицата към нея, съобщи "USA Today".

Дълго време автомобилните инженери търсеха в новите си творения на болиди съвършенството и изяществото на висшата мода. Ето че сега процесът се обръща, пише вестникът.

Дизайнерката Джуди Кларк поиска от компанията "Форд" цял кашон чаркове от модела "Фокус", които да може да включи в новия си моден шедьовър – от ключове за таблото и копчета за радиото до покривала за седалки и характерните масивни задни стопове на модела. Кларк обясни, че пожелала да сътвори женствен и съвременен тоалет с елементи на индустриална механика.

По-малките части Кларк окачи в задната част на дрехата, докато огромните червени стопове увиснаха точно по страничните извивки на роклята. Тя ще се носи в комплект с яке, съшито от
покривалата на седалките на колата. В тях е втъкан и циферблатът на скоростомера на автомобила.

Към тоалета ще се носи и огърлица от "Фокус", сътворена от младата дизайнерка Катрин Хокинс, в която са включени пружини, копчета, гайки, стрелки от циферблатите и материал от седалките. Двете дизайнерки разработили творенията си отделно една от друга, за да не си влияят, пише вестникът.
Името няма значение...
                                  Важни са ХОРАТА, които седят зад него!

Bobi

Баси, още ми се вие свят от кръгчета по снега... >:D

G_o_c_e_v

Ем защо не прави квадратчета или шестоъгълници  :))

Vas

Ставам, паля кола, слагам нафта за 20лв. и отивам на летището  :D :D :D

Bobi

Не съм и предполагам, но дори и най-върлите фенове на ауди започнаха да казват " Дизел на ВАГ повече никога". :) Даже и във форумът им има една доста дъълга тема за новия "душегуб" на ВАГ - 3.0 ТДИ. Само за справка - 6 нови дюзи = грубо 9 к :)

Pyrhel

Проблемът е, че върлите фенове във форумите не карат 3.0 TDi от магазина, а нов внос - "качваш се и караш" :)

Чебурашка

Май средния пробег на колите във форума им е над 300к реални  ::)