Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

аз направих в Дженерали ,там за 2.2 излиза най евтино .. 215 лв важаща и за чужбина ..

Vasilev

Pyrhel

Охо, на поредици от картинки ще играем? Няма да падна по гръб:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Ти си на ред :)

Bobi

escobar

Bobi

Alexander

Това с паяка просто кърти мивки  (rofl) (rofl)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Vasilev

За едни четвъртък, за други петък  (fri)

Bobi

Bobi

ЦитатВ момента карам Ауди А6 3.0tdi quattro. И дори и на някой да му се струва странно желанието ми да сменя Аудито за Шкода - ами писна ми от проблеми. Първо бяха дюзи - 1400 лв. е едната, а те са 6. Появи се проблем в скоростите и ме успокоиха - 4000 и се решава. За капак вчера гръмна турбото - още 3600л

escobar

По-добре е да си вземе второ за донор.

escobar

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

В моят роден град такива ги наричат "пачаври"...

G_o_c_e_v

Добре, че е дъжда, че да ми се поизмие колата малко :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

AlexanderBozhinov

Обичам снега,но много мразя,когато се налага да го чистя от колата . Днес в 6.30 имах удоволствието да рина сняг :( , след това на бул.Г.М.Димитров една патрулка твърдо бе решила да ме проверява за алкохол,пусна светлини,спря ме , накара ме да им духна :) , провери ме за аптечка,пожарогасител,и жилетка и беше много нещастен,когато не можа да открие нарушение :) За сметка на това , пътят до Захарна фабрика бе "изчистен" :) , а в Студентски град е толкова мокро и кално,че просто не е истина. Общо взето -> скапана събота се очертава , така като гледам и неделята ще е такава :) .
Приятна почивка на тези,които не са на работа :)

Bobi

Колега, много лошо си постъпил  :D . Лишил си ги от закуската им!

Pyrhel

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vasilev

amplified

Днес ме изчатка един таксиджия отзад, много бавно съм карал в тясна улица. Спрях рязко, защото изскочи пешеходец. Свири маха отзад. Кво да направя че дори със сгънати огледала минавам на 1см от другите огледала и на още толкоз от ляво на бордюра  >:D
Ебаси спокойния тип съм станал мама му стара... Избърсах си удареното, видях че драскотината не е толкова зле. Казах му ся като бърза ще почака малко, даже не се обадих на ченгетата, а тряваше.
"Защо спираш така рязко колега?"
Как не му избърсах два, просто ме хвана на друга вълна и въобще не можах да зацепя кво става, както ходя на фитнес от няколко месеца щях да му обърна сополите  :D :D :D Moже би трябваше да му поскачам на капака  (bow)
Май ще мога да си боядисам добавката по каско  O:-)

А драскотината е миньонче, което предполагам, че 90% ще излезе с паста... може и да не се занимавам въобще.

Alexi

баа ,някой ако ме блъсне отзад ще яде 40-42 ( имам разнообразен инструмент ,може пък да предпочета 3 цоловия кой знае- зависи от настроението ми ) :))

amplified

И аз това казвам... На някакво спокойствие ме е ударило  8)

Pyrhel

Вижте пък аз по какво точа лиги (drool)

Гумите да не ги коментираме... :D

Vas

Басииииии яката джантаааааа  (thup)

amplified

Vas

Bobi

Като гледам цените на горивата - от вчера ново поскъпване с 4 стотинки, все по-малко хора ще виждат тази гледка от последната снимка.
Егати държавата сме!

Vas

Цените на горивата ги сравняват с тези в Европа, а заплатите НЕ!  (hammer)
Боли го .... германеца, че дизела е 1 евро. Той взима 2500 евро заплата, чакай го да мре