Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Чебурашка

escobar

pantata

Vasilev

Bobi

Обява за продажба на кола, достойна за темата ФЪН .

Link

Bobi

Нещо не ми спеше и преди 15 минути реших да отида да си измия колата, че не приличаше на нищо. Облякох се, слязох с асансьора, отворих входната врата и.... 10 см сняг  (omg)

alishanov

Ахххх, какво съвпадение и при мен така се случи само че аз не отивах да си измия колата а да пазарувам от Кауфланд!:)))) (thup)

alishanov

Сега на тоя сняг ще излязат всички бегачки с мощност не по-малка от 300 к.с.!:)))))))))) (rofl)

Иван Вълков

тука в Габрово е към 20 см. Дано прохода да е чист

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Чебурашка

Цитат на: Bobi в 22 Декември 2011 04:47:48

Link
(wtf) усещам далаверата  тоя е   (omg)

Чудя се да махам ли снега от покрива или да си карам с него че мноого ме мързи   :o

alishanov

Цитат на: Иван Вълков в 22 Декември 2011 09:11:38
тука в Габрово е към 20 см. Дано прохода да е чист

Подробна информация за пътната обстановка може да получите на безплатния горещ телефон на Агенция "Пътна инфраструктура" - 0700 130 20. Телефонът е достъпен за цялата страна. (thup)

AlexanderBozhinov

когато падне толкова сняг съм горд ,че карам ФОРД :)  Това е истински снегорин :) Няма препятствия за моят фокусник :)
П.С В София като падне сняг и всичко умира, днес от студентски до мол Сердика няма да ви казвам колко време пътувах  ... и след това към Младост също беше забавно . А в студентски се надпреварваха кой пръв да удари бронята на другия на светофара (долу на технически)

G_o_c_e_v

Не те знам колко време си пътувал, но аз в Русе, разстояние няма и 1км го пътувах 40мин :D , като падне сняг и хората забравят как се кара кола май, на моменти даже и си гасих колата, защото седяхме по много време
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

escobar

1 километър кълбета да беше правил, по-бързо щеше да стигнеш.
Иначе...
Супер некадърни и слаби шофьори!
Неподготвени технически коли.
Слаба организация от страна на КАТ.
Снегът не е толкова много и не е проблем.
http://www.blitz.bg/news/article/125593

amplified

ХАЙДЕ НА СНЕГА!!! Имам си снежен аватар  :P :P

Pyrhel

Аз точно бутнах батерийките да се заредят за довечера >:D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Цитат на: Bobi в 22 Декември 2011 04:47:48

Link
той без пари тоя Ситрошен :)) един познат едва се отърва от тоя модел и то за около 5 пъти по малко пари ...

Иван Вълков

Прохода "Шипка" днес

Днеска се нагледах на пируети, поднасяния и т.н. , за някой колеги се оказа доста трудно предизвикателство, аз на два пъти я усетих че тръгва но то толкова сняг че докато отнемеш от газта и колата се кротва, ама бавно и славно няма проблеми, че парен каша духа (angry)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Само на мен ли ми се струва, че хората по улиците нямат същото празнично настроение от минали години ?

senatora

Настроение има...
но колко ДЖИГИТИ срещнах днес...
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Чебурашка

Пожелавам  на всички колеги от форума Весела Коледа  (santa)

supertorr

Весела Коледа и успешна 2012

BIGFORDFAN

http://www.cars.bg/u458835 абе количката не е лоша за тия пари,ама ебаси описанието... ???

amplified

Абе не е лоша, ама такава 'возия' има тоя опел, че след 2-3 години експлоатация трябва да ходиш на доктор...
Поне няма да имаш камъни в бъбреците, щото ще ги е разбилa  :D :))

Alexi

вана би трябвало добре да вози.. доста покарана за 3 години ми се види ,цената е нормална предвид обслужванията които предстоят скоро по това дизелче ...

Bobi

Alexander

Сръбска реклама за презервативи:

Добро юутро,млади жени. Како спали,како се клецали? Ако сакате да немате деца,ползавайте куробранка сръбска марка "Партизанка". Те тогава и меца да ви клеца-нема деца!!!

(rofl)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

zliqiliq

Чебурашка

Bobi