Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Изнасилили баба и в съда я питат:
- Бабо, кога ви беше най-трудно?
- Когато ми вдигна краката и пръстта от галошите ми влезе в очите.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

hotblooded

mitakinen

Няколко златни правила как да не влезете в затвора, ако ви ограбват цигани :)

Във връзка със зачестилите през последните години посегателства на цигани върху частната собственост на български граждани и неправомерните действия на последните в опит да защитят имуществото си от циганските набези, ние публикуваме няколко безценни съвета как да реагирате, докато ви ограбват, за да не влезете в затвора. Смятаме, че нашите съвети ще бъдат от особена помощ на възрастната част от българското население, все още имащо смелостта да живее в отдалечени селски райони:

1. Ако чуете подозрителен шум във вашата собственост през нощта, в никакъв случай не се събуждайте. Ако е ден, веднага легнете да спите. Ако можете, направете се на умрял. Така имате голям шанс да избегнете всякакъв досег с крадците и правозащитните им организации.

2. Ако обаче сте буден и сте имали неблагоразумието да отидете да проверите какво става, в никакъв случай не псувайте на "Мама ви циганска да е..." и не викайте на помощ съседите си с: "Помощ, цигани!". В противен случай можете да бъдете подведен под съдебна отговорност за насаждане на омраза на етническа основа и груба проява на нетолерантност. Политически и законово коректно е да замените термина цигани дори не с роми (защото така пак визирате една точно определена етническа група), а със общото название български граждани.

3. Ако вече сте се изпуснали и сте дали воля на етническата си омраза, то е добре да спрете дотук и да ви се размине с до четири години затвор и глоба между 5 и 10 хиляди лева. В никакъв случай, дори да притежавате физическата възможност, не предприемайте стъпки за незаконно отнемане на незаконно отнетото ви вече имущество, тъй като това е незаконно. Добре би било да окажете съдействие на циганите относно отнемането на имуществото ви, като това ще бъде смекчаващ вашата вина акт на толерантност и дори може да бъде признат за акт на благотворителност и опит за подпомагане на интеграцията на циганите – ромите (българските граждани) към българските граждани.

4. Ако сте буден, но сте имали благоразумието да не издадете присъствието си и да не влизате в пряк досег с ограбващите ви цигани, а сте решили да се обадите на "Вашата полиция" за да потърсите съдействие при опазването на имуществото си, в никакъв случай не съобщавайте, че ви ограбват цигани, тъй като това отново ще бъде счетено като акт на насаждане на етническа омраза, и то сред органите на реда. Просто съобщете, че ви ограбват и чакайте...

5. Ако циганите проявят инициатива и сами потърсят пряк контакт с вас, като собственик на имота, окажете им всякаква желана от тях помощ и подкрепете по този начин усилията на правителството и европейската общност за интеграцията им.

6. Ако циганите не се ограничат с отнемане на имуществото ви, но решат да извършат физическо насилие върху вас или да ви умъртвят, бъдете толерантни, проявете разбиране и най-важното – не оказвайте съпротива, за да не бъдете съден за саморазправа на етническа основа. Трябва да знаете, че когато циганин прояви посегателство върху вас, той действа в ролята си на български гражданин, но когато вие решите да извършите физически действия в своя защита, то тогава той се ползва с правата си на член на етническо малцинство.

7. Ако обаче сте прекрачили границата на толерантността и сте успели по един или друг начин да изгоните циганите от вашия дом, за да избегнете евентуално законово преследване относно незаконната ви проява на нетърпимост към традиционните обичаи на циганите за набавяне на необходимите им средства за живот, е най-добре публично да се разкаете в медиите за постъпката си и да дарите цялото си имущество на Българския Хелзинкски комитет, за да бъде използвано то за по-нататъшната интеграция на циганското малцинство.

8. Ако ви ограбят и пребият, но все пак оцелеете, никога и пред никого не използвайте думата циганин, ром, мангал, лингур и т.н., особено пък в словосъчетание с негативни определения, като мръсен, крадлив и т.н., когато разказвате за случилото ви се, особено пред медиите, за да не попаднете отново под ударите на закона и да бъдете осъден за насаждане на етническа омраза и да положите обществено полезен труд за облагородяване на градинките пред циганските гета.

Bobi

Хахаха, ебати циганите, братче :D

hitrata_lisi4ka

Толкова си стар, че като си взимал книжка курса е започвал с:
- Нахрани коня.
Искам нещо русо, може и метла!

kaloqn

На водоохладителната кула на ТЕЦ София, ул 202:

Bobi

Dmitarcho

На парното са ми по-малки кюнците :D
Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

moni74

----------------------------

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Само такъв надпис не бях виждал...

hotblooded

...поименна проверка по време на лекция през 2020г....
- Мустафа Эл Экх Зери...
- Тук!
- Ахмед Эл Кабул...
- Тук!...
- Кадир Сел Олми...
- Тук!
- Мохамед Енд Арта...
- Тук!
- Мих Аилма Нев...
Никой не отговаря.
- Последен път питам. Мих Аилма Нев...
- Сигурно съм аз, но моето име се произнася Михаил Манев...

opex

Тя:
- Здравей, научи ме как да сменям снимките! Омръзна ми да ги затварям и отварям следващата! Как по-бързо да става?
- А какви снимки гледаш?
- От концерта на Азис.
- На клавиатурата над стрелките има клавиш Delete. Натискаш и ще се появи следващта снимка.
- Благодаря!!!
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ganador

И едно лично мое попадение:

ganador

Рекламата на /\ с Кими:
                        \/

- На почивка?
- Не.
- По работа?
- Не.
- Защо тогава си дошъл чак дотук?
- Нямам представа.

По нашенски:

- По слободия?
- Тц.
- Неко кирия?
- Маке.
- Чи дедов дириш тагава, та си пошъл зАглав?
- Турам ли му го и я.

Връви си един слепец по улицата. Почуквайки с бастунчето минаа покрай един рибарски магазин. Запира са, подушва въздуа, маа с ръка и вика:
- Здраейте, момичетааа!

Само в българския език изразът...
"Къде ходиш бе, да те еbа!" - изразява истинската радост от срещата с
някого...

Marlboro

Вървял мъж по улицата късно вечерта и среща младо момиче:
- Мацко, би ли преспала с мен за 100 лева?
А тя отговорила:
- Нее!
- Мацко, хайде ма, много ми трябват тия пари!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Жена в космоса:
-Хюстън, имаме проблем!
-Какъв проблем?
-Нищо, забрави...
-Какъв е проблемът?
-Нищо!
-Кажи ми!
-Ти си знаеш...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pAbLo

Колегата с обявата да ме прощава,но в петъчния следобед видях следното:
ЦитатMontero 2 100 лв.
Викам си баси какви ли са тези гуми (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

ganador

Дрът комбоец от Лиузиана си земал на стари годин ранчо с езеро. Един ден зимал една кофа и oтишел до сливата до езерото да види кво моа сa отбере за рикийка. Кат стигнал, видел три млади фермерки а са къпат голи у езерото. Они го виделе и отишле на длибокото и рекле:
- Нема а излезнеме додек не бегаш оттука.
Фермеро размаал кофата:
- Па я не съм дошел да ви гледам бе - я дойдо сал да си нараним крокодило!

Alexander

Цитат на: pAbLo в 18 Октомври 2013 16:45:26
Колегата с обявата да ме прощава,но в петъчния следобед видях следното:Викам си баси какви ли са тези гуми (rofl) (rofl)

И аз така  :)) Викам си, ебати гумите  (rofl)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Vanko

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

Даниел Маринов

Alexi

hotblooded

Цитат на: _bioHAZArd_ в 19 Октомври 2013 17:17:05

Как ли е наврял пищова в бутилка по пепси?
Кой му е напълнил или разрешил да напълни в ПЕ бутилка гориво?
И защо пропускаме факта че на колонките пише "минимално количество - 2л."?

Alexi

всъщност няма техническо ограничение колко ще заредиш .. но тая разлика е 70% при норма 0.5% ,няма такава колонка :)) то допуска на разходомера е много по малък и да иска да краде управителя толкова ,не може ..