Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 26 Октомври 2012 09:45:19
. Че то строителните фирми за повече от от целия брой на войската ни. Бетоновозите са повече от танковете, бронираните машини и самолетите взети заедно.  :D
А общото между тях е че са жив зян към момента...
Честит имен ден на всички кръстени на св. Димитър, честит проф. празник на строителите

Иван Вълков

Честит празник на всички именници и професионален празник на строителите.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tropper

Честит имен ден!  (fri)

А колкото до горното за писане с цифри - сещам се за писането на т.нар "шлоькавица" както е известна по форумите - имаше един лаф - "Писането на български с латинкси букви е като писането с ла*на по стената - чете се, ама не е красиво!"  :))
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

supertorr

Честит имен ден, на @ Mitakinen и @ Dmitarcho, както и на останалите носещи това хубаво име!

BIGFORDFAN

Ето ви една обява с реални км и ''добра'' цена http://www.mobile.bg/31350469178609698  :P

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 27 Октомври 2012 00:25:15
Ето ви една обява с реални км и ''добра'' цена http://www.mobile.bg/31350469178609698  :P
Цената не мога да я коментирам, но 540 к км са малко за 8 годишено автобусче това са средно под 200км / ден годишно  никой няма да си купи рейсче да прави под 350-400 км на ден...

BIGFORDFAN

Аз за това казвам че са реални... но може и да не са!

Backstage

Цитат на: hotblooded в 27 Октомври 2012 01:03:45
  Цената не мога да я коментирам, но 540 к км са малко за 8 годишено автобусче това са средно под 200км / ден годишно  никой няма да си купи рейсче да прави под 350-400 км на ден...
зависи...има бусчета на частни хотели и фирми които развозват туристи на къси разстояния...плажове,дискотека,до пристанището за екскурзия с яхти,манастири...секви идиотщини...но въпреки тва не се знае де...иначе добре изглежда бусчето  8)

TourneoRS

Колеги така и така се отвори дума  :P.Понеже стария бус 310ката умре   търся да купя спринтер 312 /311/ или в краен случай 313 . Задължително да е дълга база ! . Няма значение дали е с десен или педалски волан . Предложенията на лично като и такива на лизинг с една солидна вноска  са с предимство . Разпитах всички познати и като че ли съм уцелил момента преди нова година когато само леки коли внасят . >:( Следващата седмица трябва да съм приключил , щото търпим ден загуби  (angry)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Backstage

Незнам дали си спомняте че наскоро вдигнаха няколко каруци...
еми ето сега

ЕПИЗОД 2

Bobi

Как ви личи, че сте пропуснали да си върнете часовниците назад...  :))

mirohristov

Цитат на: Bobi в 28 Октомври 2012 05:27:59
Как ви личи, че сте пропуснали да си върнете часовниците назад...  :))
(thup)  :))
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

К.Методиев

Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
И така започна скандала....

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Иван Вълков

Цитат на: DidiBao в 28 Октомври 2012 17:13:37
Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
И така започна скандала....

На следващата вечер да не те чака я с точилка, я с "новия" тиган зад вратата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Виждали ли сте такова чудо - Ford Mirrornavi. Аз не бях виждал!

Ето тук има повече снимки: http://www.fordownersclub.com/forums/topic/37437-fitted-ford-mirrornavi/

Pyrhel

Мда, има и по-красив вариант - китайчетата. При тях можеш да си ползваш цялото огледало и само когато включиш навито или камерата се отделя частта с дисплея. При тях може да се включи и камера :)

tropper

А освен това китайците предлагат и готови сенници с дисплеи - справка проекта на Pyrhel в началото.  (thup)

Dmitarcho

На Боби гардероба по ми допада като място за навигация ;) Или в сенника ;) Това с разделянето на огледалото .. много соз ми изглежда ;) Китайчетата може да са по приветливи ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Установих, че това в сенника е невероятно неудобно... Всеки път като даваш назад и искаш камерата да пускаш сенника е отвратително. Или пък в мрачно време да си пуснеш навигацията и сенника да ти седи пуснат. Огледалото или Volvo style според мен са ти вариантите (ако не искаш като на Сашо нави-то. Аз точно на него бих се спрял с едно малко усилвателче :P

При мен това ще е следващия проект - да разтворя пак централната конзола и да вържа един усилвател и малко woofer-че.

momo76

tropper

От вчера /28.10.12 - неделя/ е пуснато директното трасе на кръстовището на "Телевизионната кула" в София в двете посоки, за сметка на локалните платна, кръговото и Драган Цанков в посока център, които се очакват до около месец да са готови. Дано да поспре тоя дъжд, че да довършат  (thup)

Днес сутринта минах оттам. Ами да ви кажа - 'арно е станало. Доволен съм. И в проливния дъжд нямаше проблеми с отводняването, нямаше локви по пътя, което говори че навсякъде наклоните са спазени и не се задържа вода  (fri)

BIGFORDFAN

Това е добра новина, защото днес точно след светофара на Интерпред в посока КАТ имаше бруталната локва и в двете ленти, а този участък от моста го ремонтираха основно преди 6 месеца... ако не бях с дизел направо си се ''давех'' там!

tropper

То че си с дизел е по-опасно. Един приятел преди две години си удави Peugeot 406 HDi и счупи биели. На бензина поне компресията не му е много голяма и шанса за такива поражения е по-малък!

Bobi

(omg) Ford Focus Mk2/Mk3 Gear Knob

hotblooded

Цитат на: tropper в 29 Октомври 2012 11:34:32
То че си с дизел е по-опасно. Един приятел преди две години си удави Peugeot 406 HDi и счупи биели. На бензина поне компресията не му е много голяма и шанса за такива поражения е по-малък!
Засмуче ли вода - спукана му е работата на всеки двигател. Зависи къде е въздушния филтър и стига ли вода до него и най-вече какъв ти е късмета. Отделно че на коли на които компресорите на климатиците са им на ниско - ако се напълни с вода съединителя на климатика - другото лято го пиши "бЕгал".

Alexi

Alexi

минавам днес Боаза - няква Шкода цункала мантинелата куки пътна помощ платното затворено .. връщам се - гледам пак куки пак пътна помощ викам си тоя не могат 3 часа да го разкарат ( удара беше лек ) .. гледам обаче - друга Шкода ,пак цункала мантинелата на същото място :))

Иван Вълков

Ми с тези валежи по високите места и проходи си е тръпка. Особено влажна настилка с пясък + нападали листа направо разкош.