Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marlboro

Мъж към жена си:
- Толкова е хубаво времето, а ти си се хванала да миеш пода. По-добре излез навън да измиеш колата...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Pyrhel

Имам едно питане към Пепи, Топгънчо, АлександърБожинов, Милчо, ДидиБао... Хора, в 4 часа сутринта не сте си легнали или сега ставате?!? :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

topgancho

Аз ставам рано.Ама по моя часовник е около 5,30 - 6,00.А ти какво правиш в 4
Веселин Георгиев

shaft

Цитат на: topgancho в 18 Октомври 2012 06:44:31
Аз ставам рано.Ама по моя часовник е около 5,30 - 6,00.А ти какво правиш в 4

Аз започнах да ставам в 4 също... За да ми стига времето :) Че нали видя кога почнах да ходя в офиса  :P И като стана в толкова - веднага във форума (май ще почна и тука така да влизам)  :D

Поздрави

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

petermitkov

Цитат на: Pyrhel в 18 Октомври 2012 04:09:25
Имам едно питане към Пепи, Топгънчо, АлександърБожинов, Милчо, ДидиБао... Хора, в 4 часа сутринта не сте си легнали или сега ставате?!? :))

Телефончето явно държи форума отворен :) и ме дава че съм онлайн а пък аз спя десети сън вече :)
sapienti sat

senatora

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

К.Методиев

Аз не си лягам в 4 и не ставам, просто бях на работа. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexi

тва ми напомня случай в който се прибирам след излизане което откара до съмнало ,и съм по анцунг и маратонки .. със светнали зъркели се прибирам къде 7 сабалям и съседа излизайки с хлапето си да го води на училище му вика - да станеш като батко си Сашо ,да бягаш сутрин за здраве :))

Milcho

Tapatalk-а явно пак е разглеждал форума без позволение  (batter)
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

escobar

К.Методиев

Цитат на: Milcho в 18 Октомври 2012 19:55:38
Tapatalk-а явно пак е разглеждал форума без позволение  (batter)

Дай му от настройките да не се рефрешва сам, аз въпреки, че съм го спрял като съм си купил приложението и съм регнат на сървъра им пак ми рефрешва входящата кутия на лс от всички вкарани форуми.

А тапаталк е супер благинка, аз наскоро като влизах от телефона със стоковия браузър разбрах, че и тук е активен скрипта. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

AlexanderBozhinov

И аз съм с tapatalk :) А в последно време толкова не ми се стои въобще на компютъра.(на работа достатъчно ослепявам) . И като си легна се приспивам с форума и след това започвам да джиткам някоя игрица на андроида :) Лошото е ,че ме мързи да пиша , но най-много ми харесва,че в този форум винаги има нещо интересно за четене и разглеждане :)

Pyrhel

А клубната карта ще си я взимаш ли? :) Даже твоята е от ония - първите, с имената :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

escobar

Предполагам, че се прихваща ДДС или правят някаква врътка с ДДС.
Но е факт, че има доста коли на по 1,000-10,000 километра на страшни цени, без да са крадени.
А и като акциите растат, всички са доволни. Без малките набутали се акционери де.

Backstage

:D

Yesterday I named my Wi-fi network "hack if you can"!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Today when I woke up it was changed to "challenge accepted" :)

shaft

Цитат на: Backstage в 19 Октомври 2012 02:26:54
:D

Yesterday I named my Wi-fi network "hack if you can"!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Today when I woke up it was changed to "challenge accepted" :)

Ахахаха, бате... Това като го каза се сещам, в МОЛ София на Стамболийски, какъв Wifi намерих "kyro ti smardi, opravi si rytera haknah te"...

Поздрави

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

valeri1972

valeri1972

valeri1972

Alexi

чета обявите за коли и се смея .. тия продавачи станаха и психолози вече .. някои от заблуждаващите реплики :
"закупена от магазин на Рено ( примерно ) " - много ясно че колата някога е била закупена от магазина ...
"от собственик" - ами да .. обикновено продавача е и собственик ,само че кой подред ...
"обслужена " -нормално .. само че кога е обслужена ? примерно преди година .. 99% всъщност са за обслужване ...
"качваш се и караш " - накъде ? към Надин ?
"колата е слънце" ,"като гумена топка " - явно са внимавали в час по литература и владеят метафората .. нищо повече ..
"без забележки " ,"промоция " - нито едното нито другото означават нещо конкретно ...
"километри на табло " - хаха .. не се упоменават ,няма смисъл просто са на табло а то не се пипа ( от овчари ) ...
"колата е истинска " - остава и да е фалшива ...
"НОВ ВНОС !" - това е еквивалентно на нов автомобил едва ли не .. пише се винаги с главни букви и удивителен .. демек колата не е карана от селянин в България ,ами от селянин в Италия ( примерно ) ...
и много други ...

G_o_c_e_v

Направих върховното откритие на века >:D :)) Когато натиснеш двете копчета на часовника в колата, формата се променя от 12 на 24 и обратно. Бе преди месец сверявах и ги бях натиснал заедно за да не ги боцкам постоянно и ИЗВЕДНЪЖ "бе тва в шест вечерта не трябваше ли да е 18:00" и вече не ми вади очите с тъпото 6:00 O:-)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

tropper

Хаха :) Що не питаш - то и на по-старите часовници (Мондео МК1) е така  (fri)
Аз само се чудя на Мондео МК3 що са сложили стрелкови часовник, че много трудно се разчита, ама хайде да не сме нагли  :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Vasilev

ForeverFord

Ей,от тунинг феста във варна на 14.10 видях една оранжево СТ 2008-2010 модел с дългите фарове и броня като на колегата  с червения фокус тука,много красив оранжев с оранжево рекадо седалки,дву-врато,много готина даже в последния ден от феста то беше по-голяма атракция от тунинг колите,имаше много хора които го заглеждаха и оглеждаха,и аз ест му сложих визитка,ама следа няма така като гледам днес пак го видях и не издържах и му сложих още една  O:-) O:-) много якааааа машина,даже и в движения я видях,но дано да има някакъв резултат и да видим тази машина тук.Даже съм го и снимал ама нямам кабел за фото-то да ги смъкна.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi