Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 26 Октомври 2012 09:45:19
. Че то строителните фирми за повече от от целия брой на войската ни. Бетоновозите са повече от танковете, бронираните машини и самолетите взети заедно.  :D
А общото между тях е че са жив зян към момента...
Честит имен ден на всички кръстени на св. Димитър, честит проф. празник на строителите

Иван Вълков

Честит празник на всички именници и професионален празник на строителите.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tropper

Честит имен ден!  (fri)

А колкото до горното за писане с цифри - сещам се за писането на т.нар "шлоькавица" както е известна по форумите - имаше един лаф - "Писането на български с латинкси букви е като писането с ла*на по стената - чете се, ама не е красиво!"  :))
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

supertorr

Честит имен ден, на @ Mitakinen и @ Dmitarcho, както и на останалите носещи това хубаво име!

BIGFORDFAN

Ето ви една обява с реални км и ''добра'' цена http://www.mobile.bg/31350469178609698  :P

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 27 Октомври 2012 00:25:15
Ето ви една обява с реални км и ''добра'' цена http://www.mobile.bg/31350469178609698  :P
Цената не мога да я коментирам, но 540 к км са малко за 8 годишено автобусче това са средно под 200км / ден годишно  никой няма да си купи рейсче да прави под 350-400 км на ден...

BIGFORDFAN

Аз за това казвам че са реални... но може и да не са!

Backstage

Цитат на: hotblooded в 27 Октомври 2012 01:03:45
  Цената не мога да я коментирам, но 540 к км са малко за 8 годишено автобусче това са средно под 200км / ден годишно  никой няма да си купи рейсче да прави под 350-400 км на ден...
зависи...има бусчета на частни хотели и фирми които развозват туристи на къси разстояния...плажове,дискотека,до пристанището за екскурзия с яхти,манастири...секви идиотщини...но въпреки тва не се знае де...иначе добре изглежда бусчето  8)

TourneoRS

Колеги така и така се отвори дума  :P.Понеже стария бус 310ката умре   търся да купя спринтер 312 /311/ или в краен случай 313 . Задължително да е дълга база ! . Няма значение дали е с десен или педалски волан . Предложенията на лично като и такива на лизинг с една солидна вноска  са с предимство . Разпитах всички познати и като че ли съм уцелил момента преди нова година когато само леки коли внасят . >:( Следващата седмица трябва да съм приключил , щото търпим ден загуби  (angry)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Backstage

Незнам дали си спомняте че наскоро вдигнаха няколко каруци...
еми ето сега

ЕПИЗОД 2

Bobi

Как ви личи, че сте пропуснали да си върнете часовниците назад...  :))

mirohristov

Цитат на: Bobi в 28 Октомври 2012 05:27:59
Как ви личи, че сте пропуснали да си върнете часовниците назад...  :))
(thup)  :))
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

К.Методиев

Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
И така започна скандала....

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Иван Вълков

Цитат на: DidiBao в 28 Октомври 2012 17:13:37
Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
И така започна скандала....

На следващата вечер да не те чака я с точилка, я с "новия" тиган зад вратата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Виждали ли сте такова чудо - Ford Mirrornavi. Аз не бях виждал!

Ето тук има повече снимки: http://www.fordownersclub.com/forums/topic/37437-fitted-ford-mirrornavi/

Pyrhel

Мда, има и по-красив вариант - китайчетата. При тях можеш да си ползваш цялото огледало и само когато включиш навито или камерата се отделя частта с дисплея. При тях може да се включи и камера :)

tropper

А освен това китайците предлагат и готови сенници с дисплеи - справка проекта на Pyrhel в началото.  (thup)

Dmitarcho

На Боби гардероба по ми допада като място за навигация ;) Или в сенника ;) Това с разделянето на огледалото .. много соз ми изглежда ;) Китайчетата може да са по приветливи ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Установих, че това в сенника е невероятно неудобно... Всеки път като даваш назад и искаш камерата да пускаш сенника е отвратително. Или пък в мрачно време да си пуснеш навигацията и сенника да ти седи пуснат. Огледалото или Volvo style според мен са ти вариантите (ако не искаш като на Сашо нави-то. Аз точно на него бих се спрял с едно малко усилвателче :P

При мен това ще е следващия проект - да разтворя пак централната конзола и да вържа един усилвател и малко woofer-че.

momo76

tropper

От вчера /28.10.12 - неделя/ е пуснато директното трасе на кръстовището на "Телевизионната кула" в София в двете посоки, за сметка на локалните платна, кръговото и Драган Цанков в посока център, които се очакват до около месец да са готови. Дано да поспре тоя дъжд, че да довършат  (thup)

Днес сутринта минах оттам. Ами да ви кажа - 'арно е станало. Доволен съм. И в проливния дъжд нямаше проблеми с отводняването, нямаше локви по пътя, което говори че навсякъде наклоните са спазени и не се задържа вода  (fri)

BIGFORDFAN

Това е добра новина, защото днес точно след светофара на Интерпред в посока КАТ имаше бруталната локва и в двете ленти, а този участък от моста го ремонтираха основно преди 6 месеца... ако не бях с дизел направо си се ''давех'' там!

tropper

То че си с дизел е по-опасно. Един приятел преди две години си удави Peugeot 406 HDi и счупи биели. На бензина поне компресията не му е много голяма и шанса за такива поражения е по-малък!

Bobi

(omg) Ford Focus Mk2/Mk3 Gear Knob

hotblooded

Цитат на: tropper в 29 Октомври 2012 11:34:32
То че си с дизел е по-опасно. Един приятел преди две години си удави Peugeot 406 HDi и счупи биели. На бензина поне компресията не му е много голяма и шанса за такива поражения е по-малък!
Засмуче ли вода - спукана му е работата на всеки двигател. Зависи къде е въздушния филтър и стига ли вода до него и най-вече какъв ти е късмета. Отделно че на коли на които компресорите на климатиците са им на ниско - ако се напълни с вода съединителя на климатика - другото лято го пиши "бЕгал".

Alexi

Alexi

минавам днес Боаза - няква Шкода цункала мантинелата куки пътна помощ платното затворено .. връщам се - гледам пак куки пак пътна помощ викам си тоя не могат 3 часа да го разкарат ( удара беше лек ) .. гледам обаче - друга Шкода ,пак цункала мантинелата на същото място :))

Иван Вълков

Ми с тези валежи по високите места и проходи си е тръпка. Особено влажна настилка с пясък + нападали листа направо разкош.