Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitakinen

Паркинга зад офиса ми в последно време се е превърнал в сборище на Опели - дори го кръстих "Ръждивия паркинг" - не смея да спра там колата ми, че да не се зарази :). Докато се усетя да направя снимка една Астра и една Корса избягаха

Danchev

:D
ЦитатПриближавам към паркинга и не вярвам на очите си - младо момиче сипва масло в двигателя. Приближавам се още и не всичко е наред, сипва го в казанчето за чистачките...
How about a magic trick?

Bobi

escobar

Както каза една мацка - свети ми лампата на Аладин на таблото от няколко дни, какво да правя?

momo76

escobar

Днес, в хороскопа ми, в графата за шофиране трябва да съм имал 10-ка някъде по света.
На Фритьоф Нансев - втора лента за десен - пред общината катаджията тъкмо беше захапал...
Правя си "паралелния" десен завой, докато този вдясно доизчаква пешеходците и гледам още един катаджия, който тъкмо беше захапал...

Като цяло не бързах заникъде, та ползата е изцяло духовна...

форд мк2

Цитат на: Danchev в 16 Август 2012 02:41:11
:D

Истински случай през тази зима. Взех течност за чистачки и замислен, колко ми е студено отидох да я сипя в колата.....  Спокойно изпразних шишенцето,  заключих колата и си тръгнах. В един момент, возейки се в асансьора, все едно ме тресна гръм... Връщам се и чета какво пише на капачката дето бях сипал шишенцето - АНтифриз.  И от проста работа, стана сложна.... Айде сваляне на казанчето и източване на антифриза в него, доливане на нов + нова течност за чистачки.... много студ и два часа от живота ми изгубени безцелно.... Та така е не само мацките грешат.... (omg) 

Alexi

що не си го ползва където си го налял ,зимата е идеален за течност за чистачки само дето идва скъп :)

hotblooded

Цитат на: Alexi в 16 Август 2012 13:22:20
що не си го ползва където си го налял ,зимата е идеален за течност за чистачки само дето идва скъп :)
Оставя мазен филм по стъклото и става като прилепител за всякакви мръсотии (не ме питай от къде знам  (omg) )

Bobi

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

momo76

hotblooded

petermitkov

sapienti sat

mitakinen

Предния линк и той се отваряше, но явно администраторите са я изтрили. Много майстори на късия разказ се появиха в  последно време. Литературна нация се оформяме :)

hotblooded

Някои веселяк просто тролва карс и мобиле :)

petermitkov

Да и аз мисля че е фейк - просто няма как неграмотен човек да може да напише толкова дълъг текст.
sapienti sat

mitakinen

Повече от 80% от учениците са абсолютни неграмотници. И за съжаление няма с какво да бъдат занимавани и извън училище и изпростяват напълно. Ако може да впрегнем енергията която се пилее да се занимаваме с простотии ще станем най-богатата нация :)

hitrata_lisi4ka

Момчета, едно такова ви трябва  :P
Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

За какво ми е ремаркето :)))))   :P

mitakinen

За багажа на жената като отивате на почивка. На мен ще ми трябват още 2 такива  :D

mitakinen

Сега снимах едни другари "милиционери", които най-нагло прецапаха с моторчетат си през целия площад (който е пешеходна зона) и спряха на кафенце. Улицата , която се вижда и тя е пешеходна зона - запушена е с бетонни саксии. Ако бяхме в бяла държава трявбаше двамцата да си напишат актове взаимно, но ако шефа им види снимката ще ги оправдае, че са били на "акция" в унищожаване на лошата реколта от кафе. :)

hotblooded

Тея са слаба ракия! Във Варна имаше един хубавци дето криеха мАторите и сядаха на маса близо до улицата (тя беше затворена за други коли освен градски транспорт) и като се зададе някоя кола - само се присягаха с палката без да стават...

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Bobi

Форумът днес май е в отпуска :D

supertorr

Цитат на: Bobi в 19 Август 2012 18:18:08
Форумът днес май е в отпуска :D
каква отпуска бачкаме яко>:(
Но сега ще разпусна на мач от БГ първенсто:P

Bobi

И аз съм на работа, ако ще ти подейства успокояващо :)

Pyrhel

Хората не са във форума, защото са по срещи бе, Боби :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Плувам си във водата и кво...?
От близката 30 метрова скала решава да падне камък с големината на паве, добре че се разби на няколко метра от главата ми та ме изтрещя доста по-малко от паве парче от тоз камък.
Деееа кървища, мървища. Ся поне съм с бойни рани и мацките ще ми налитат.
(rofl)