Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

escobar

Реших да направя една за актуалните промоции по бензиностанциите из България.

В ЕКО тече кампания за издаване на карти за отстъпка, средно по 5 стотинки на литър. Попълва се формуляр на сайта им - http://84.22.1.98:2480/membership/OrderCards.aspx - избира се на коя бензиностанция искате да я получите и се плащат 2.50 лева при получаване.

В ОМВ текат отстъпки за четвъртък и петък.

pantata

Това в ЕКО не е ли целогодишно?

Dmitarcho

Те и ОМВ всеки четвъртък и петък си смъкват цените ;) Лошо няма, да се знае коя бензиностанция какви промоции предлага ;)
Ръца Пръца

mitaka25

Някой има ли представа дали на шел има промоция литри за точки?

Dmitarcho

Мисля, че беше срещу точки ти правят отстъпка за литър, само срещу точки - едва ли дават гориво.
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: mitaka25 в 05 Септември 2013 09:37:10
Някой има ли представа дали на шел има промоция литри за точки?
Както каза колегата - срещу точки имаш отстъпка в цената.

moni74

Мен ме интересува ОМВ не издават ли карти за отстъпки? Някой да знае нещо по въпроса?

----------------------------

Nebhotep

За карти не знам, но зареждащите от скъпите горива получават доста подаръци. Хубави плажни аксесоари+ бонус точки за закупуване на Kappa спортни артикули на преференциална цена. При измиване на автомивка се подарява по една плажна кърпа, която е с високо качество.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

mitaka25

Цитат на: dmitarcho в 05 Септември 2013 09:42:03
Мисля, че беше срещу точки ти правят отстъпка за литър, само срещу точки - едва ли дават гориво.

Знам че е отстъпка за литър.Въпроса е да налея повече бензин за отстъпката от точките.Но нямам идея това постоянно ли е или през определен период?

Dmitarcho

Мисля, че е постоянно ;) Нищо не ти пречи да провериш като отидеш да зареждаш ;)
Ръца Пръца

petyopetrov

Отстъпката за точки в Шел вече е целогодишна. Това отскоро...преди са били 1-2 месеца в годината. Лично аз вчера си налях.
Има и един тънък момент - за да ти важи промоцията трябва да имаш достатъчно точки за колкото литра сипваш. Примерно ако имаш точки за отстъпка на 10л, но ти сипеш 11 - няма да ти важат точките. Трябва да сипеш 10. Но това не е толкова проблем при положение, че другия път ще са ти се натрупали още точки и ще си ги ползваш тогава.

escobar

В ОМВ няма карти за отстъпки, мисля че продължава кампанията -5 стотинки за четвъртък и петък. Издават карти на фирми, но това е различно.

moni74

Имам два талона налепени със стикери от ОМВ. Понеже вече си взех каквото ми е нужно, тези са ми излишни.

Bobi

Тази промоция май беше до средата на този месец, но може и да се бъркам.

moni74

Промоционалните стоки могат да се купуват до края на месеца.

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

moni74

Прав си, сега отворих да видя. Ами просто предлагам, пък...

mitakinen

Има някаква нова промоция на ОМV за карти

ОМV карти
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

Страшна промоция... може да спечелиш карта за -3ст и то до 5 януари е валидна :D

mitakinen

Карта Save&Drive ще може да се използва само един път в рамките на 12 часа в една и съща OMV бензиностанция и в три различни OMV бензиностанции в рамките на 24 часа. Картата Save&Drive е валидна в OMV бензиностанциите в България за период от 1 година, считано от датата на активирането є. Валидността на всички карти или група от карти може да бъде удължена по преценка на OMV България по допълнително обявени критерии. Картата се деактивира без предизвестие, ако не се използва за период от 3 месеца. Картата дава възможност за участие в различни промоции за бензин и дизел, както и в други промоции и маркетингови кампании, които са изрично обявени от OMV във връзка с програмата Save&Drive към момента на покупката.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

pAbLo

Bobi

Тези карти на Омв са голям та*ак. Спестих цял лев от гориво за 100 лв.  :))

supertorr

Цитат на: Bobi в 04 Декември 2013 01:17:55
Навсякъде вече стана пълна глупост картите за намаление :(
Иначе ОМВ в четв/петък намаляват с 4-5ст + тези 3 от картата, но пак си е нищо

moni74

Зависи. Аз зареждам основно четвъртък и петък /когато мога де/. Като свалят 5ст и още 5ст от картата на ОМВ за Премиум дизел, реално съм на 10ст под цената на горивото за останалите 5 дни. Пак е нещо.
Иначе имам карта на ЛУКОЙЛ за 10ст на всички горива, но там просто не искам...

pAbLo

Цитат на: Bobi в 04 Декември 2013 01:17:55
3 ст на литър ::)

amplified

Аз ли бъркам или промоцията на ОМВ с точките за карти свърши миналата седмица и отпадна това за четвъртък и петък?

supertorr

Цитат на: amplified в 04 Декември 2013 12:04:27
Аз ли бъркам или промоцията на ОМВ с точките за карти свърши миналата седмица и отпадна това за четвъртък и петък?
Точките бяха за издаване на карти- сега който е взел ползва отстъпка
За намалението ще разберем утре

moni74

Цитат на: amplified в 04 Декември 2013 12:04:27
... и отпадна това за четвъртък и петък?

Това кой го е казал? Аз го чувам за пръв път.

escobar

В ЕКО дават литър течност за чистачки за всеки 30 литра гориво. И мечета.

Bobi

Няма нужда някой да го казва. От няколко седмици цените на горивата в ОМВ не се променят в четвъртък и петък. :)